Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Kakule karanfil

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Kakule karanfil
    Gönderildi: 08-Agustos-2022 tarihinde 16:48
Arkadaslar, bu kakule ve karanfili agizda nasil �igniyorsunuz? Karanfili sapiyla �ekirdegiyle, kakuleyi de kabuguyla birlikte mi �igniyorsunuz? Agizda ne kadar kalmasi gerekiyor?
Başa Dön
Melina Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Agustos-2022 tarihinde 21:45
Karanfil uzun bir s�re cignemistim b�t�n�yle atiyordum yalniz aromasi bana �ok agir geldigi i�in artik cignemiuorum basim d�n�yor. Kakulenin kabugunu atiyorum i�indeki tanecikleri cigniyorim
Başa Dön
Kelime Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Agustos-2022 tarihinde 12:46
Karanfil sizde ise yaradi mi? Sogan sarimsak yiyenlerde bile ise yariyor diyorlar. O zaman tip1'i rahat rahat bitirmesi lazim.
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Agustos-2022 tarihinde 16:01

V�cut kokusu, ter, ayak kokusu olanlarin vucudunda magnezyum eskikligi olabilirmis. Bu Azerbaycanli bey �yle diyor ay balam.

tiklayiniz
Başa Dön
Lavi Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Lavi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Agustos-2022 tarihinde 17:23
Ilgin� ge�enlerde kan testi vermistim yorgunluktan dolayi d vitamini d�s�kt�r belki diye magnezyum eksikligi �ikmisti birsey daha vardi ama hatirlamiyorum doktor �ok d�s�k degil ama yinede kullan diye bir hap yazdi iki kez anca kullandim sonra birakmistim
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Agustos-2022 tarihinde 17:36
İlk gönderen: Lavi Lavi yazdı:

Ilgin� ge�enlerde kan testi vermistim yorgunluktan dolayi d vitamini d�s�kt�r belki diye magnezyum eksikligi �ikmisti birsey daha vardi ama hatirlamiyorum doktor �ok d�s�k degil ama yinede kullan diye bir hap yazdi iki kez anca kullandim sonra birakmistim

O hapi en az 3 g�n kullanip kendini g�zlemlesene, belki de sifan ondadir
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Lavi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Agustos-2022 tarihinde 17:54
Bebde �yle d�s�nd�m bulup hemen denemeye basliycam yzarim gelisme olursa
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Agustos-2022 tarihinde 21:25
Kelime karanfil bende ise yaramadi malesef kakulede ise yaramadi
Başa Dön
someday Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı someday Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Agustos-2022 tarihinde 22:24
Karanfil ise yaramasina yariyo da (kokuyu maskeliyor en azindan belli s�re) sosyal hayatta benim agzim kokuyor tshirti giymek gibi bi sey oluyor. 🥴
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Agustos-2022 tarihinde 10:19
Someday karanfili �� bes dakika �igneyip atmiyor musun? Karanfili ufak sapiyla ve ucundaki tohumuyla mi �igniyoruz? Ben bir iki defa kullandim ama etki etmedi diye bir daha kullanmadim.

Bir�ogumuz kokuya alistigimiz i�in agiz kokumuzu her zaman alamiyoruz. Bu y�zden y�z y�ze bulusmalar �nemli. Bir sey kullandigimizda kokuyu ge�iriyor mu diye anlamak i�in bizimle ayni sorunu yasayan kisiye sorabiliriz.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Agustos-2022 tarihinde 10:28
Arkadaslar agzi kokanlarin agzindan kokmayanlara g�re �ok daha fazla s�lf�r, metan vs k�t� kokulu gazlar yillardir salindigi ve burunlari da buna alistigi i�in forumdan 2 arkadas bulussaniz ve birbirinize hohlasaniz bile kokuyu ya alamazsiniz ya da �ok az alirsiniz.

Agzi kokmayan birini bulmaniz lazim. Sarimsakli manti yiyen 2 kisinin birbirine sarimsak kokmamasi gibidir bu olay. Disaridan ���nc� kisi odaya girerse �eeehhh bu ne koku, les gibi sarimsak kokuyor der ama siz o kokuyu artik almiyorsunuzdur bile ��nk� burundaki koku alma h�creleri ayni kokuyu ala ala yorulmustur ve o kokuya duyarsizlastirmistir kendisini.

Başa Dön
someday Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı someday Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Agustos-2022 tarihinde 10:37
@Kelime hi� �ignemiyodum aslinda. Agzimda tutuyordum sadece canim sikilana kadar. 1-2 saat takriben tepesindeki tomurcuklarla beraber.

@Tospik bilimsel gibi g�z�ken ama abs�rt bir tez kanimca. O mantikla hi� kimseden agiz kokusu almamamiz gerekirdi fakat birinin agzi kokuyorsa bana buram buram geliyor.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Agustos-2022 tarihinde 11:25
İlk gönderen: someday someday yazdı:

@Kelime hi� �ignemiyodum aslinda. Agzimda tutuyordum sadece canim sikilana kadar. 1-2 saat takriben tepesindeki tomurcuklarla beraber.

@Tospik bilimsel gibi g�z�ken ama abs�rt bir tez kanimca. O mantikla hi� kimseden agiz kokusu almamamiz gerekirdi fakat birinin agzi kokuyorsa bana buram buram geliyor.

Adam sekerli �ayla sigara i�mis, burnumun dibine geliyor yaz aylarinda, igren� bir koku olusuyor. Sigara i�miyorsan o kokuyu buram buram aliyorsun ama ayni masada sigara i�enler birbirinin agzina da girse almiyor o kokuyu.

Kokunun niteligi �nemli, seninki Tip1 agiz i�i kaynakliysa karsi tarafi sigara+a�lik kaynakliysa veya mide kaynakliysa elbette alirsin o kokuyu.

Bir de bir sey diycem madem herkesin aslinda uygun sartlar saglanirsa agzi kokar, kokuyu hapseden sey salya (t�k�r�k) imis peki neden hi�birimiz t�k�r�k testi yaptirmadik? Belki de t�k�r�k salgimiz azdir? Yahut az degildir ama i�erigi olmasi gereken kivamda degildir ve bunun da tedsvisi belki �ok kolaydir?
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Lavi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Agustos-2022 tarihinde 11:54
T�k�r�k konusuna katiliyorum bununla ilgili bir ara �ok arastirma yapmistim t�k�r�k bezi taslari ve t�k�r�k bezi az �alisma �ok �alisma durumlariula karsilastim birde bagirsak florasi bozuklugu da t�k�r�k sagligini bozuyormus
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Agustos-2022 tarihinde 12:14
O zaman siradan gidelim,

En az 3 aydan beridir s�reklilik arz etmek �zere,

+�zerini fir�alamadigin zaman dilde pas
+bagirsak sorunlari (siskinlik, ishal ve/veya kabizlik)
+mide sorunlari (siskinlik, gaz, gurultu vs)
+t�k�r�g�n yogun kivamli, yapiskan olmasi
+s�t ve s�t �r�nleri (peynir, s�tla� vs) yiyince kokunun artmasi

Bu sorunlarin hepsi veya �ogu olan arkadaslar var mi? Sizler de ekleyin bakalim ortak yanlarimiz nelermis?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Agustos-2022 tarihinde 12:34
Someday internette arastirdim, biraz emip sonra �ignemek gerekiyormus. Bir iki saat �ignemek sanki �ok gibi. Acil durumlarda kurtarici olabilir.

Tospik, baskalarinin agiz kokusu alinabilir. Ama kimisi yarim metreden alinir kimisine biraz daha yakinlasmak gerekiyor. Benim koku uzaktan da duyulur. Baskasinin agzini koklamak, agiz kokusu �eken bizim i�in bile sikinti. Fakat s�rekli insanlara soramayiz.
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Lavi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Agustos-2022 tarihinde 12:44
S�t �r�nleri hari� diger belirtiler var bende hatta gaz inanilmaz �ok bir bardak su i�sem dahi afedersiniz bagirsaklarimda gaz olusuyor hemen gegirme �ok nadir
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Agustos-2022 tarihinde 13:57
Dilde pas var. Faranjit de var onun da etkisi olabilir. Su anda dil temizligi �zerine yogunlastim.

Gaz var. �zellikle gece yatinca midem gurul gurul edip durur. Yurtta kalirken alttaki arkadas rahatsiz olurdu o derece.

Salyam bana hep yogun gelirdi. Hani s�yle t�k�recek olsam yarisi agzima yapisir. Kimine bakiyorum yolda bile rahat�a t�k�r�yor. Fatih Vural salya testi yapiyor. Daha dogrusu salya akis hizini �l��yor. 0.05 ve 0.3 arasi bir baremi var. Benimki 0.25 �ikmisti.

KBB uzmanlari da salya �l��m� yapiyor olabilir. Veya salya konusu onlarin uzmanligidir.
Başa Dön
Hopeless Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Hopeless Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Agustos-2022 tarihinde 10:23
İlk gönderen: Melina Melina yazdı:

Melina mesaj kutun dolu diyor.Mesaj atamiyorum sana.Bir sey sormak istiyorumm
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Agustos-2022 tarihinde 12:32
İlk gönderen: Hopeless Hopeless yazdı:

İlk gönderen: Melina Melina yazdı:

Melina mesaj kutun dolu diyor.Mesaj atamiyorum sana.Bir sey sormak istiyorumm

Bosalttim simdi atabilirsiniz
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.