Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

�re nefes testi

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aynur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: �re nefes testi
    Gönderildi: 09-Subat-2012 tarihinde 16:12
merhabalar ben 20 yasindayim kendimi bilidim bileli bende bu koku zaman zaman az zaman zaman fazla oluyor. �esitli yollar denedim. denetyimlerimi yazmak i�in burdayim �midim kalmadi ��nk� ama yine de yazilanlari okuyorum belki bir faydasi olur diye. �ncelkle dahiliye doktoruna gittim �re nefes testi yapildi pozitif �ikti ve helipak kullandim 2 hafta . bu tedavi sonun da koku ge�medi tekrar ayni doktoruma gttim. test tekrar yapildi ve kokunun siddeti ilk teste g�re daha y�ksek �ikti. doktorumla konustum. bakterinin tekrar �redigini s�yledi. temizlige dikkat etmemi falan. ben ne kadar dikkat etsemde kendiliginden �ikiyor sanirim. daha baska ne deneyebilirim. dislerimde kokuyea neden olablicek bi durum yok. �ogu dolgulu. �lser baslangici var bende bu kouya sebep b�y�k ihtimal� ��nk� mide kaynakli oldugunu d�s�n�yorum. �nerisi olanlar varmi ya da ayni s�re�ten ge�mis olan? tesekk�rler. allah yardimcimiz olsun.
Başa Dön
quiet Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı quiet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Subat-2012 tarihinde 21:19
dahiliyeye gitme benim bildigim dahileye de ya akciger filmi vs �ekiyolar ya da kan sonu�larina bakiyolar ger�i �re nefes testi yapmislar her neyse gastroentroloji b�l�m�ne git ben endoskopi yaptirdim kronik gastrit ve refl� �ikti su an ila� tedavisi g�r�yorum ama hen�z ila� tedavisine yeni basladigim i�in bi faydasi olup olmadigini s�liyemicem ama dedigim gibi gastroentroloji de daha net bi sonu� alabirsin
Başa Dön
qwerty Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı qwerty Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Subat-2012 tarihinde 20:33
merak ettim, dahiliye uzmanin hangi y�ntemle koku siddetini �l�ebildi ? ayrica eger tekrar h.pylori enfeksiyonuna kapildiysan, doktorun tedaviye devam etmek yerine temizlik nasihati vermeyi yeterli mi buldu ? garip.
Başa Dön
bebekgibik�z Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bebekgibikýz Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Subat-2013 tarihinde 14:23
evet bnde ayn� sorunu yasad�m .m�deden gel�yor. kucuk yara olusmus b�de �lt�hap vr.m�krop ckm�sd� dr ant�b�yot�k vrd� gecmed� �h�h�:D
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.