Agiz Kokusu Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

Küçük beyazimsi seyler

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: Küçük beyazimsi seyler
    Gönderildi: 03-Agustos-2013 tarihinde 10:35
Arkadaslar, bir sey fark ettim. Geniz akintisini bazen çikarttigim zaman o balgamsi seyin içinde beyaz beyaz sert olmayan bazi birikintiler var. Bu ne olabilir?
Başa Dön
Helicobacter Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Helicobacter Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 04-Agustos-2013 tarihinde 11:09
evet aynisi bende de var. tomografi çektirmistim. doktora gösterdim sinüzitin yok ama burunda biraz egrilik var dedi. biri burun spreyi, biri alerji ilaci digeri efervesan tablet olmak üzere 3 ilaç yazdi. geniz akintim simdilik durdu diyebilirim. eskisi gibi agzimda viskoz bir sivi da yok diyebilirim. ama ümitlenmek için çok erken.
Başa Dön
MMMM Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MMMM Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 04-Agustos-2013 tarihinde 13:53
Bende bogazima baktigimda ilk defa beyaz birsey gördüm. Arkalarda. Bademciklerim sis biraz fakat onlar beyaz degildi. Yani geniz akintisi muhtemelen senin gibi. Bende de kemik egriligi var. Geniz akintim da çok azaldi nedense bilmiyorum. Burnum da akmiyor, genizim de. Aksa bile çok az aktigini hissediyorum. O beyazimsi seyi bir kere gördüm.

Sorunlarimiz muhtemelen kemik egriligi. Kemik egriligi ameliyati olmadan agiz kokumuz geçmeyecek galiba.
Başa Dön
Helicobacter Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Helicobacter Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 04-Agustos-2013 tarihinde 16:56
deviasyon veya bademcik ameliyati olup bu dertten kurtulamayan askadaslar var. kurtulma ümidiyle gereksiz yere biçak altina yatmak mantikli degil. sagligimiz, deneme yanilma yoluyla tedavi olunmayacak kadar degerli ama psikolojimiz de alt üst durumda.
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 05-Agustos-2013 tarihinde 09:41
Aslinda arkadaslar ben tam ergenlik döneminde yani burnumun sekli degistigi dönemde agiz kokusu olustu. Burnum da kemik egriligi var ve 11 senedir de var ve tam bu kadar süredir de agiz kokusu var bende. Nasil ameliyat olacagim ne yapacagim bilmiyorum.
Başa Dön
yeni_uye Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yeni_uye Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 07-Agustos-2013 tarihinde 21:39
beyazimsi olarak bahsettgin seyler buyuk ihtimal bademcik tasi. internetten arastirmani oneririm.
Başa Dön
cihat1762 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cihat1762 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 16-Mayis-2017 tarihinde 02:30
dis doktoruna gittim 2 disimin çürük oldugunu söyledi. sorun su çürük dis dilde beyazlik olustururmu?
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.