![]() |
�inkolu �r�nler |
Yanıtla
|
| Yazar | |
melekkk
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 29-Ocak-2012 Konum: �ankiri Durum: Çevrimdışı Puan: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: �inkolu �r�nlerGönderildi: 29-Ocak-2012 tarihinde 17:08 |
|
mrb arkadaslar �inkolu �r�nler kullanip olumlu sonu� alanlar var mi?ya da olumsuz sonu� alanlar.bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim?
|
|
![]() |
|
quiet
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Ocak-2012 tarihinde 22:58 |
|
sana s�yle diyebilirim bu �r�nleri ilk kullandigimda ger�ekten etki etti ve yaklasik 1 ay bu kokudan kurtuldum sonra bunlara da mi bagisiklik kazandi bakteriler bilmiyorum ama artik eskisi kdr etki etmiyor
|
|
![]() |
|
melekk
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Subat-2012 tarihinde 11:56 |
|
�inkolu �r�n kullanan yok mu hi�?
|
|
![]() |
|
aynur
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Subat-2012 tarihinde 23:45 |
|
�inkolu sakiz kullaniyorum arada burdan isim vermeyim. benim kokumu ge�irmiyor. koku daha degisik oluyor sanki. baska dis macunu kullaniyorum onun da �ok etkili hatta etkili oldugunu bile d�s�nm�yorum. belki de mide kaynakli sorunum oldugundan olablr.
|
|
![]() |
|
magrur
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Mart-2012 tarihinde 16:49 |
|
�inkolu macun etkili ama sadece diger macunlara nazaran etkili. Pharmol zn kullanmaya basladim inanilir gibi degil koku tamamen kayboluyor g�nde bir kez kullanmama ragmen hemde...benki agiz kokusuyla onbes yasimdan beri m�cadele edyrummm suan yirmibes yasindayim gtmedigim doktor kalmadi bademcklermi aldrdmmm midemde bi sorun yok akut sin�zitler elbette ge�rdim ama buda kronik agiz kokusuna sebep olamazdi. her neyse suan �ok mutluyum �inkolu gargarayi tavsye edermm..korkum sadece su acaba yukarida denldigi gibi agiz �inkolu �rne alisip etkiszlesecek mi yani:( |
|
![]() |
|
ADEM
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Ekim-2012 tarihinde 20:47 |
|
Bende Pharmol Zn yi �ok i�i diye duydum ��nk� uzmanlar �inko i�eren gargara kullanilmasini tavsiye ediyorlar.Listerine agiz gargarasi da �ok tutulmus fakat onda alkol var.Uzmanlara g�re ise alkol i�eren gargara kullanilmamalidir ��nk� ilerde daha agir problemler �ikarabilir denilmisti ve liseterine de �inko yok.Yani demem o ki: Pharmol Zn de �inko var,alkol yok..uzmanlarin tavsiye ettigi gibi bundan dolayi Pharmol Zn Listerine den �ok daha iyi sonu� verir.
|
|
![]() |
|
Dr.Devrim
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 10-Kasim-2012 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 32 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Kasim-2012 tarihinde 23:09 |
bence �nce Pharmol Zn yi dene. ge�mezse sana baska bir �r�n �nerecem. |
|
![]() |
|
Dr.Devrim
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 10-Kasim-2012 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 32 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Kasim-2012 tarihinde 23:15 |
ben kullandim ve hala da kullaniyorum. olduk�a etkili. Pharmol Zn ya da Nanotech-Z yi dene bence. |
|
![]() |
|
since85
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 26-Aralik-2012 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Ocak-2013 tarihinde 08:54 |
|
piyasada �inkolu di� macuna var m�?
|
|
![]() |
|
�ifa
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 12-Mart-2013 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 38 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Mart-2013 tarihinde 01:24 |
|
Oxyfresh di� macunu ciddi bir temizlik sa�l�yor. Kokuyu uzun s�reli olmasa da k�sa s�reli yani hastal���n kayna��na g�re de�i�en bir s�re de azalt�yor. Ayr�ca Nanotech - Z de ger�ekten �ok etkili ayr�ca a��zda hi� tat da b�rakm�yor. Ge�ici bile olsa tedavi s�recinde sizin en iyi arkada�lar�n�z olacak bu �r�nler.
|
|
![]() |
|
joker
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 19-Mart-2013 Konum: �stanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Mart-2013 tarihinde 08:22 |
|
Pharmol Zn (gargara) satan bir eczane bulamad�m bugun istanbulda sat�lan biryer var m� ?
|
|
![]() |
|
�ifa
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 12-Mart-2013 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 38 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Mart-2013 tarihinde 00:36 |
|
Bu �r�nleri eczanelerde bulman zor. Yani Pharmol Zn, Oxyfresh �r�nleri, Nanotech Z vs. En g�zeli internetten sipari� vermek. En az�ndan ben b�yle temin ediyorum. Hem daha kolay buluyorsun hem de k�sa s�re de eline ula��yor.
|
|
![]() |
|
joker
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 19-Mart-2013 Konum: �stanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Mart-2013 tarihinde 07:50 |
|
Sagl�k a��s�ndan sorun te�kil etmiyorsa neden sat�lm�yor anlam�yorum .
|
|
|
Hep destek , tam destek...
|
|
![]() |
|
compor
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Mart-2013 tarihinde 10:09 |
|
Nanotech Z ald�m ve denedim, etkisi 5-10 dakika s�rd� ve ge�ti. A�a�� yukar� Listerine'le ayn� s�re.
|
|
![]() |
|
pharmol-zn
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 22-Mart-2013 Konum: �stanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Mart-2013 tarihinde 12:21 |
|
Merhaba ben pharmol-zn yetkilisiyim
t�rkiye genelinde 5000 eczanede �r�n�m�z mevcut istanbulun hangi b�lgesinden arad���n�z� belirtirseniz size eczane ismi verebilirim ayr�ca detayl� bilgi i�in 05305103342 [email protected] mail g�nderebilirsiniz sayg�lar�m�zla... |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Agustos-2013 tarihinde 13:47 |
|
Eczanede bulamayanlar, istemeye utananlar, Pharmol ZN yi buradan siparis verebilrisiniz. Evdekiler g�rmesin istiyorsniz bir kargo subesine siparis verin; �r�n� alinca �st�ndeki yazilari yirtip atin, kimse anlamaz.
http://www.eczanemizde.com/?urun-9039-Pharmol-ZN-Agiz-Kokusu-Giderici-Calkalama-Suyu-Cinko-Klorit-400-ml-Alkolsuz.html Ben 200 ml ligini kullanmistim. Bu daha sik duruyor. |
|
![]() |
|
ornitop
�ye
Kayıt Tarihi: 09-Subat-2013 Konum: �zmir Durum: Çevrimdışı Puan: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Ocak-2014 tarihinde 19:29 |
|
piyasada vivident karbonat disinda �inkolu sakiz bilen var mi? (nanesiz)
|
|
![]() |
|
H�lya aydin.
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Temmuz-2017 tarihinde 16:04 |
|
DentaSave Agiz Kokusu, i�erigindeki �zel �inko form�l� sayesinde agiz kokusunu gidermeye yardimci olur. �inko, agizdaki bakterilerin olusturdugu u�ucu s�lf�r bilesiklerinin olusmasini engeller ve agiz kokusunu b�y�k �l��de azaltir. Ayni zamanda ferah ve temiz bir nefes saglar.
Murat bey, bu �r�n hakkinda d�s�nceleriniz neler acaba? |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Temmuz-2017 tarihinde 21:13 |
Kimyasal yapisini bilmek m�mk�nse birlikte fikir y�r�telim. Ben bu ilacin i�erigini bilmiyorum -M |
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 377 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Haziran-2020 tarihinde 03:32 |
|
murat hocam bir uzman olarak sizin g�r�s�n�z� almak istiyorum , kendi �apimda arastirmalar neticesinde bir agiz gargarasi yapmak istiyorum fakat bu agiz gargarasi antiseptik bitkiler iceriyor ve bunlar guclu antiseptik ani mikrobiyel �r�nler uzatmadan yaziyim meyan k�k� tozu ,kekik yagi(tabi 1 2 damla cok aci cunku), tatlandirmak icin 0 kalorili alkol olmiyan dogal stevia bitkisi(sivi formda satiliyor c�r�kleri �nlemede katki sagliyor), ve zeolit toz formu buldum onuda katmayi d�s�nuyorum ��zunmese bile calkalayip gargara yapicam yapay gargaralardan biktim gercekten. cok agir bi agiz kokum yok artik sukur dis eti iltihabini yendim dis etlerim artik pembe g�nde 2 kez dis ipi kullaniyorum dilimi dil fir�asiyla fir�aliyorum aksatmadan bu arada gliserin dil pasini iyi ��zuyor arkadaslarada tavsiyem olsun. her neyse cok uzattim hocam kusura bakmayin endisem su
1 ) kekik yagi ve meyan k�k� anti mikrobiyeldir ozellikle kekik yagi arastirmalarda gostriyorki en guclu antiboytiklerle yarisir gucte bunun uzun kullanimi oral flora dengesizligi yapar mi ? zeolit oksijen sagladigi icin agizdaki faydali bakterileri arttirimi uzun vadede? 2) tarcin, karanfil yagi katmak istiyorum icine zenginlestirmek icin bakteriler direnc kazanamasin diye ekstra takviye hindistan cevizide olabilir bunlarin zarari olur mu? 3)kendim dogal bi dis macunu kullanmak istiyorum alovera propolis iceriyor simdi marka vermiyim bunlarin tamamini dusununce uzun vadede agiz florasina bir zarari var midir bunun nedeni propolisin antimikrobiyel aktivetisin pozitif t�rden bakterilerde daha basarili olmasi benim bildigim bu bakterilerin cogu yararli bakteri, tesekk�rler. |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Haziran-2020 tarihinde 20:31 |
|
Bilemiyorum
Herbal �r�nler hakkinda bilgim pek yok. Bitkisel �r�nlere �ok g�venmiyorum. Gargarada mijkrop �ld�r�c� kullanmilmasina gerek olmaz diye d�s�n�yorum. Su videoyu g�rm�s m�yd�n�z https://www.youtube.com/watch?v=FBUP9KrXeuI&t=20s |
|
![]() |
|
Ethic1
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Haziran-2020 tarihinde 19:14 |
|
Murat880 gliserin nedir acaba ve nasil temin edebiliriz?
|
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Haziran-2020 tarihinde 02:52 |
|
bitkisel gliserin ve hayvansal gliserin diye ikiye ayriliyor genelde �ok az mikarlarini(genelde 20ml civari) komik fiyatlara satiyorlar maliyeti ucuz bisi ��nk�
arastirma yaparken 1 litre satan buldum ve disarida baya uygundu link birakicam ama murat hocam da bisey demez bence �nemli ��nk� https://m.trendyol.com/brtr/kimya-1-lt-bitkisel-gliserin-vg-usp-ep-99-84-ithal-urun-p-32241464?boutiqueId=479701&merchantId=113582&gads=true&gclid=EAIaIQobChMI0JOj5v_w6QIVQcKyCh0k1AazEAkYBCABEgIKj_D_BwE link bu baya ucuz |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Haziran-2020 tarihinde 13:54 |
|
Gliserin neden lazim oldu ?
Eczanede 100 ml damlalikli sisede satiliyor -M |
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Haziran-2020 tarihinde 02:27 |
|
hocam bunun litresine g�re fiyati asiri uygun ve ben gliserin biraz bol koyuyorum pas ��z�ns�n diye 100ml az bence bu arada bol koyuyorum derken damacanayla sikmiyorum 2 �ay kasigi kadar ama uzun gitmesi lazim benim dil pasimi asiri rahat ��z�yor once �n ve arka dil pasimi siliyorum fir�ayi suyu tutuyorum tekrar dilimi temizliyorum sonra biraz daha gliserin d�k�yorum fir�aya dilimin en arkasini arkadan �ne az bisey de dairesel hareketlerle �ne dogru fir�aliyorum tertemiz oluyor
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Haziran-2020 tarihinde 06:41 |
|
Dilinizi gliserin ile fir�alamayiniz
|
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Haziran-2020 tarihinde 07:49 |
|
neden hocam bi zarari mi var?
kendi adima kanisiyim gliserin olmadan d�zg�n silemiyorum dili tertemiz olmuyor ugrastiriyor |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Haziran-2020 tarihinde 11:52 |
Gargaralara �ok az gliserin ilave edildigini biliyorum. Bir zarari oldugunu sanmiyorum. Belirli ve ispatlanmis bir faydasi yok anlaminda kullanmayiniz dedim. Yani bir zarar vermez size. Dilinizi Halitosil dil jeli ile fir�alayiniz. I�inde �inko ve sodyum klorit var. (ticari baglantim yoktur) |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |