Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Oksijenli su

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Oksijenli su
    Gönderildi: 11-Aralik-2012 tarihinde 16:37
Arkadaslar oksijenli su deneyen var mi? Bununla gargara olur mu? Dildeki bakterileri �ld�r�r m�? Yabanci forumlarda bunu kullandiklarini g�rd�m �zellikle beyaz tabaka ile �rt�l� diller i�in. Murat hocam nasil kullanmaliyiz bunu?
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Aralik-2012 tarihinde 16:59
The last 48 hours, I have been doing nasel irragation witha mixture of baking soda, salt and warm water. The first time I did it I was really amazed at all the mucas that came out. Sorry for the graphic details. After that I get straight 3% hydrogen peroxide and gargle, trying to leave it on my tongue as long as possible. You should see all the white coating dissapear. Then I spit it out and scrap my tongue with my tongue scraper. Finally brush my teeth and tongue with normal toothpaste. FRESH BREATH!!!!!My breath has NEVER EVER been this fresh in all my 32 years

H�lasasi; su bizim sin�s rines tarzi bir sey almis ve i�ine karbonat, tuz (bende himalaya tuzu var) ve ilik su koymus. Bilenler bilir, burundan karisimi i�eri dogru veriyoruz diger burun deliginden �ikiyor. Sonra %3 l�k hidrojen peroksit ihtiva eden suyla gargara yapmis bu arada dilinin �st�nde tutabildigi kadar �ok tutmus hemen t�k�rmemis yani. (bu arada straight hydrogen peroxide = susuz hidrojen peroksit mi demek? �yleyse o ne demek?:)) Bu islem dil �zerindeki beyaz kaplamayi elimine etmis. Sonra dil fir�asiyla dilini kazimis, dis fir�asiyla dislerini ve dilini tekrardan fir�alamis... Veeee ferah nefes :) S�yle mutlu oldum b�yle mutlu oldum diyor. Is yerinde �ok canliydim falan anlatmis iste.

Yalniz burada geniz akintisindan kaynaklandigini zannediyor. Bende geniz akintisi i�in doktora gittim ve 4-5 g�nd�r ila�lari kullaniyorum ve pek bir ise yaradigi s�ylenemez. Agiz kokusu kesilmedi hala ayni sekilde beyaz tabaka kapli dil ve dilimin arkasinda ki k�t� koku devam etmekte. Geniz akintimda pek ge�ti diyemeyecegim yinede eskisine nazaran daha saglikli.

Murat hocam ne d�s�n�yorsunuz? Zarari olur mu bunlarin?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Aralik-2012 tarihinde 07:03
Yok yok uzun s�re kullanilmadigi zaman zarari olmaz. Eczanede zaten %3 satilir. Bu sekilde de kullanilabilir fakat 1 bardak suya 1 �esme kasigi koyup agiza 1-2 dak bekletilmesi, ve seyrek olarak uygulanmasi daha makul olur. Tip 1 agiz kokusu i�in kisa etkili ��z�mlerden birisidir.

Bu maddeyi kanser ile iliskilendiriyorlar. Bu sebeple aliskanlik ve devamlilik kazanmasi sakincali olabilir.
-M
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Aralik-2012 tarihinde 11:19
Tesekk�r ederim hocam.

�ok kullanmamaya ek olarak yogurt yenilmesini tavsiye ediyorlar. ��nk� hidrojen peroksit faydali zararli demeden b�t�n bakterileri yok ediyormus. Bu da sindirim sisteminin fonksiyonlarini, haliyle, bozuyor. Yogurt yiyin :)
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Aralik-2012 tarihinde 11:22
Tea Tree Oil = �ay agaci yagi/hint defnesi

Bazi arkadaslar bu yagdan alip dis macunlarinin i�ine kattiklarini s�ylemisler. �ay agaci yagi mantarlara karsi etkili bi�imde kullaniliyormus. Dilin �zerindeki k�t� rengi de yok ediyormus. �inkolu bir macunun alip i�ine katabilirsiniz.

Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Aralik-2012 tarihinde 12:20
İlk gönderen: Mehmet Mehmet yazdı:

�ok kullanmamaya ek olarak yogurt yenilmesini tavsiye ediyorlar. ��nk� hidrojen peroksit faydali zararli demeden b�t�n bakterileri yok ediyormus.

Oksijenli su b�t�n mikroorganizmalari �ld�rmekten �ok uzaktiur. Bazi sinirli sayida ve �esitlilikte mikroorganizmalari kismen �ld�r�r. Ayrica yutmadiginiz i�in bagirsak florasina tamamen etkisizdir.

Ikinci bir konu yogurt floraya mikrop ilave etmez.

���nc� bir konu b�t�n bunlardan bagimsiz olarak yogurt yemek istiyorsaniz yogurt yiyebilirsiniz.
-M
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Aralik-2012 tarihinde 13:43
Sag olun hocam, ben sadece orada g�rd�klerimi paylasiyorum. Yanlis mi dogru mu o kadarini bilemiyorum. D�zelttiginiz i�in tesekk�rler.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Aralik-2012 tarihinde 10:55
9 da uygulama yaptim. �nce himalaya tuzu, karbonat ve osijenli su karisimi (oksijenli suya gerek yok bence bu asamada) Sin�s rinse ile uygulama yaptim. Ardindan bir su bardaginin yarisina kadar veya �ok az daha d�s�k seviyede su ve oksijenli su koydum (oksijenli su miktari iki yemek kasigi kadar) bununla gargara yaptim. Aradan 2.30 saat ge�ti. Kahvalti yaptim, �ay i�tim ve dilimin arkasina parmak testi yaptigimda o igren� koku hala yok. Hatta hi� kokmuyor ayni nidazol etkisi yapmis. Tabi ki daha kisa s�recektir. Nidazol 250 mg. 2 tablet ile 3 g�n s�rerken bununla aksama kadar bile s�rse m�this olur. Bakalim; koku geri gelmeye basladiginda sizlere tahmini etki s�resini yazacagim.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Aralik-2012 tarihinde 16:08
8 saati ge�ti hala koku yok. Bu arada �gle yemeginde baharatli yemek yedim ona ragmen koku yok. Tavsiye ederim arkadaslar.

Agiz kurulugu sikayeti olanlar var mi varsa ne gibi ila�lar veya tedaviler uyguluyorlar?
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Aralik-2012 tarihinde 18:01
İlk gönderen: Mehmet Mehmet yazdı:

9 da uygulama yaptim. �nce himalaya tuzu, karbonat ve osijenli su karisimi (oksijenli suya gerek yok bence bu asamada) Sin�s rinse ile uygulama yaptim. Ardindan bir su bardaginin yarisina kadar veya �ok az daha d�s�k seviyede su ve oksijenli su koydum (oksijenli su miktari iki yemek kasigi kadar) bununla gargara yaptim. Aradan 2.30 saat ge�ti. Kahvalti yaptim, �ay i�tim ve dilimin arkasina parmak testi yaptigimda o igren� koku hala yok. Hatta hi� kokmuyor ayni nidazol etkisi yapmis. Tabi ki daha kisa s�recektir. Nidazol 250 mg. 2 tablet ile 3 g�n s�rerken bununla aksama kadar bile s�rse m�this olur. Bakalim; koku geri gelmeye basladiginda sizlere tahmini etki s�resini yazacagim.

ben sana hmn etki s�resini yaziyim yanlis hatirlamiyosam oskijenli su ile gargara ben de 2 hafta ise yaramisti
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Aralik-2012 tarihinde 19:13
Maalesef 10 saat sonra etkisi ge�ti. Yinede �ok s�k�r is yerinde rahattim.
Başa Dön
SIFAARIYORUM Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı SIFAARIYORUM Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Eyl�l-2021 tarihinde 19:07
Oksijenli su ile ilgili forumda g�rd�klerim
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.