![]() |
Gökçek tonik - Etkinlik Tarihi: 19-Ocak-2013 |
Yanıtla
|
| Yazar | |
RoyalAlbert
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 15-Ekim-2012 Konum: Antalya Durum: Çevrimdışı Puan: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Takvim EtkinliÄŸi: Gökçek tonikGönderildi: 19-Ocak-2013 tarihinde 07:16 |
|
Selam Arkadaþlar..
Uzun zamandýr arastýrýyorum Ýbrahim Gökçek diye bi Herbalist var bunun üretmiþ oldugu tonikler þuruplar vs vs varda var yani.Adamýn videolarýný felanda seyrettým baya baya iddialý konuþuyor.Söylemine göre aðýz kokusunun tek nedeni bagýrsaklarda ki flora bozulmasýndan ortaya çýkan kötü mantarlar acaba diyorum bu ilaçlardan yani tonik felan kullanan varmý ben bi telefon açtým 6 ürün için 270 lira fiyat istediler.Emin olamadýðým için birde sizlere danýþmak istedim lutfen kullananlar yada yakýn cevresýnden býlgý sahýbý olanlar cevap verýrlerse sevinirim.Hastanelere geregýnden fazla para harcadýk harcýyoruz birde bu þekýlde deneyelým diyorum. |
|
![]() |
|
coqnfechn
Üye
Kayıt Tarihi: 20-Eylül-2012 Konum: Samsun Durum: Çevrimdışı Puan: 55 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Ocak-2013 tarihinde 07:41 |
|
Sakýn bu adama paraný kaptýrma.Adamýn iksirle toniðinin iyileþtirmediði hastalýk yok nerdeyse.Olabilir mi böyle birþey ? Takmýþ baðýrsak mantarýna.Aðýz kokusunun bin tane nedeni varken kokularýn hepsini baðýrsak mantarýna baðlamýþ.Uzak duralým
|
|
![]() |
|
albay-1
Yeni Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Ocak-2013 tarihinde 10:54 |
|
aynen o herif tam þarlatan iksir miþ tonikmiþ hiç bir iþe yaramaz benim bir arkadaþým kullanmýþtý bir hastalðýndan dolayý 2 ay falan ekþi su bide çocuðu zayýflattý hiçde birþey olmadý hiçbiþey geçmedi
|
|
![]() |
|
hazenn
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 30-Eylül-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Ocak-2013 tarihinde 14:56 |
|
kesinlikle almayýn ve denemeyin. bizzat kullanmýþ biri olrak asla tavsiye etmiyorum böyle insanlar para için insanlarýn umutlarýyla oynayan þarlatanlar. kesinlikle iþe yaramýyor...
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |