|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
MMMM
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Nisan-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09-Mayis-2013 Saat 22:30 |
Burnumun içi nasil kokuyorsa, dilimin arkasi da öyle kokuyor ama daha fazla. Bunu parmagimi dilimin arkasina degdirerek anladim.
Herhangi bir gargara kullansam koku da büyük ölçüde azalma oluyor. Dilimin arkasina da degmesi için gargara agzimda iken dilimi uzatiyorum. %90 gidiyor koku. Dilimin arkasini firçalayamasam da firçalayabildigim kadar firçaliyorum dilimi o beyazlik yeniden olusuyor fakat az derecede. Ama yine de olusuyor. 2 gün önce kan testi yaptirdim doktor hersey normal dedi. Kokunun sebebi burnumdaki kemik egriligi olabilir mi? Dilimin arkasinin beyaz olmasi ile bunun bir alakasi olabilir mi? |
|
![]() |
|
coqnfechn
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20-Eylül-2012 Konum: Samsun Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 55 |
![]() ![]() ![]() |
hayir
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Bunun mide ile mi bir alakasi var? Beyazliktan bahsediyorum. Murat hocam geçen çok bilgili bir dis doktoruna gittim. Disin üstünde ufacik minicik oyuklar gördü, gözle çok fazla belli olmuyor. Oraya çengeli degdirince baya bir sizlama yapti. Bu kadar hassas olmamasi lazim falan dedi. Bana direkt reflü vs var mi diye sordu. Ancak mide asidi gibi yogun bir asit o sekilde yapabilirmis disi... (kola vs asitli içecekler içmiyorum) Bu mide probleminin dil beyazligi ile bir ilgisi var midir? Bu arada dislerimi temizlettim dolgu yaptirdim vs. Simdi oksijenli su ile gargara yaptigimda 2 gün sürüyor etkisi!!! Önceden 7-8 saatti.
|
|
![]() |
|
rifki
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07-Mayis-2013 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() |
burnundaki kemik egrili nefes kaliteni düsürüyorsa sayet , eksik ya da saglikli olmayan mi demeliyim solunum dilinde tabaka olusmasina sebep olabilir.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Disin yüzeyindeki oyuklara sond adi verilen ince uçlu metalik çengeli temas ettirince agri duymanizin reflu ile bir iliskisi yoktur. Agiz kokusu ve dil kaplamasi ile de her hangi bir iliskilendirilmesi yapilamaz. Dislerin üstünde böyle hassas noktalar, en sik çürük, dis gicirdatma veya yatay firçalama sebebi ile asinma, çatlak, veya minik yüzey kiriklari ile olur. Sik kusma ve Reflusu olan sahislarin alt çenedeki büyük azilarin dile bakan yüzeylerinde genis sahalari etkileyen kireçsizlesen bölgeler (nokta degil) olur. Bu lekeler sond ile agri verebilir ve asla 1 tane diste degildir. Daima bir grup diste meydana gelir. Ayrica asla tek tarafta olmaz karsilikli simetrik sagli sollu dislerde görülür. Umarim sorunuz cevaplanmistir -M |
|
![]() |
|
MMMM
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Nisan-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() |
Bundan emin misin? Ben kemik egrili ameliyati olsam dilimin arkasindaki kalin tabaka ve beyazlik gidecek mi yani? |
|
![]() |
|
rifki
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07-Mayis-2013 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() |
olabilir dedim kesin gider demedim , kaldi ki isin uzmani da degilim , sadece düsüncelerimi söyleyerek yola çikiyorum. Bazi insanlarda burun kemigi egri ama hiç koku yapmiyorken , bazi insanlarda farkli olabiliyor. Kokulu gaz geliyor mu burnundan bir ölçtür derim , ya da tuzlu su çekince koku kayboluyor mu ?
|
|
![]() |
|
zafer3737
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02-Haziran-2018 Konum: Kastamonu Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
hocam iyi günler ben kastamonudan zafer 2 yildir faranjit hastasiyim burundan ameliyat dediler ameliyat oldum fakat hastaligim daha cok artti asiri geniz akintim var halen daha bi çözüm bulamadim agiz kokusu ve bogaz kurulugu da dahil cok kötü haldeyim yardimci olabilirmisiniz
|
|
![]() |
|
Ziona
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19-Aralik-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
Burnumda kemik egriligi var ve bunun agiz kokusu yapabilme ihtimali oldugu için ameliyat olmak istiyorum.
Ankara'da bildiginiz iyi bir doktor var mi? Arastirma hastanelerinde olursam, ücreti devlet mi ödüyor? Bu ameliyatin ortalama ücreti ne kadar oluyor bilen var mi? |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |