Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: agiz kokusu gitmeyenler!!!!! Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Sayfa   3 Sonraki >>
Yazar Mesaj
dadas87
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 36
Alıntı dadas87 Cevaplabullet Konu: agiz kokusu gitmeyenler!!!!!
    Gönderim Zamanı: 22-Mayis-2013 Saat 13:45
arkadaslar daha önce yazmistim uzun süredir agiz kokusuyla basim dertte çogunuzda oldugu gibi bnimde dilimin üstünde tabaka var ve gitmiyor. ayni sikintilari yasayan bi arkadasin mesajini okudum ve bana mantikli geldi. kullandigi seyi 2 gün içinde bnd kullanmaya baslicam. sizde bi okuyun derim.
OnceLikLe hepinize gecmis Olsun.Bu agiz Kokusu belasini 5 sene cektim.Dünleyin uzuncana anlatmiyayim diye tel nomu yazmistim arayip ulasasiniz diye lakin yayina alinmamis.Biraz uzun oLucak Lakin yazdikLarimi dikkate aLip Okursaniz.Ben gibi maskeLerinizi cikararak artik insanLarLa konusabiLicek duruma geLirsiniz insaLLah.
KesinLikLe Cözümdür.
Agiz Kokusu 3-4 sebebden meydana geLir.
1-Dis Curugunden dis eti hastaliklarindan ( devamli koku olmaz agiz bakimi yapilinca Koku gitmelidir.)
2-Burundan genze dogru akan akintidan.sinizuitten ( gecicidir devamli koku olmamali )
3-Refluden Yani mide kapakciginin kapanamamasindan ( yemek yedikden sonra ilk bir saat kokmali sadece gecicidir.genelde reflu olanlarda koku pek )
4-bagirsak bakterisinden.(Hepinizin Sorunu eminim bu)
Simdi kisa kisa geciyorum.
1- Aynaya gecin dislerinizde herhangi bir sorun var ise ve agiz kokunuzu yogunlukla hissediyorsaniz kendiniz.Dis curugunden kaynaklidir.disinizi cektirin.bu durumda agiz temiz iken agiz yaklasik bir kac saat kokmaz.lakinn disiniz temiz ( eminimde tertemizdir ) curuk yok ise ve ince bir koku aliorsaniz lakin karsinizdaki kisi burnunu iyice kapatiorsa dis curugunden agiz ici bakimindan degildir.nice insanlar var dis curugu olan kacinin agzi Kokuyor ?.
2-Sinüzit.KBB uzmanlari tarafindan bakiliyor genze dogru akan akintinin koku yapmasindan soz ediliyor..lakin agiz kokunuz surekli varsa bunuda gecin.
3-Reflü- evet arkadaslar reflu olayi sudur mide kapakcigi ile adlandirilan agizdan mideye giden yemek borusunun sonunda olan silindir seklinde bir kapaktir.egerki gece yatarken agzinizdan icrenc tatlar geliorsa asitimsi.yemek yedikden sonra yemek bogazinizdan cikicak gibi oluyorsa,gogsunuz alev alev yaniyorsa yemek bogazinizda takili kaliyormus gibi hissediyorsaniz.reflusunuzdur.bu koku sebebidir lakin gene soyluyorum egerki durmadan devamli koku varsa reflude sizin rahatsizliginiz degildir.cunku her 5 kisiden biri refludur.her reflu olanin agizi gun boyu kokmaz.
4-Iste problemimiz olan asil laaanet sey bagirsak bakterisi.
Simdi iyi dinleyin arkadaslar.
sabah kalinca ve gun boyu dilinizin ustunde yogun bir beyaz tabaka varsa bunlar bakterilerdir.
1-dilinizin ustune bakin ozellikle on kisimlardan orta kisima kadar beyaz bir lapa tabakasi varsa (arka kisimda beyaz tabaka olmasi normaldiryani dil kokune dogru.)
2-Burnunuzda tikaniklik var ise sadece bir burnunuzdan nefes alip verebilirosaniz.
3-agiz iciniz gun boyu lapa seklinde kati ise ve ince bir pis koku aliorsaniz.
4-egerki zayif iseniz.
5-buyuk tuvaletinizi hemen hemen hergun yapior iseniz.sik sik tuvalete cikior iseniz.
Siz ben gibi bagirsak bakterisine yakalanmissiniz demektir arkadaslar.
Simdi sistemin nasil isledigini anlatayim.
Yedigimiz yemekler mideye gittiginde bagirsamizda binlerce hatta milyonlarca bakteri vardir lakin bazilari zararli bakterilerdir.bu zararli bakteriler arkadaslar
yediklerimizin icindeki sekeri unlu yiyecekleri parcaliyarak ortaya bir gaz cikariyorlar.bu gazlar midemizden ve yemek borumuzdan gecerek agzimizdan biz konusurken cikiyor koku yapan bu gazlardir.agzimiz kapali oldugunda agiz icinde lapa olusturuyor ve burmuzdan nefes alirkende burnumuzdan sunislerden gecerken burun tikanikligina sebeb oluyor..burnumuzdan nefes alirken o nefesin kokmamasinin sebebi ayristirilmasidir.
lakin agizdan herhangi bir mudahale olmadigindan konusucne nefesimizle taa 2 metreya kadar ucucu ve hafif oldugundan koku o kadar ileri gidebiliyor…
Soylediklerim sahihtir.dis dokturuna gittim 3 disimi cektirdim olmadi koku gecmedi.KBB ye gittim sunuzitsin dedi ilac kullandim sunislerim acildi lakin koku gecmedi.bir bolum vardi unuttum endoskopi yaptirdim mideme hortumla girip camerayla baktilar reflusun dedi ilaclar kullandim lakin gecmedi.BUNLARIN HICBIRI BIZIM SORUNUMUZ DEGIL ARKADASLAR.
Tek sorun dediigm gibi bahirsakda bulunan bakterilerin sekerli ve unlu yiyecekleri parcalayip gaz meydana getirmeleri ve gun boyu agizmizdan konusurken bu gazin nefesimizle birlikde disariya cikmasidir.
kullandigim ilac bir aktardan aldigim kudret narli-propolis kapsuludur. bunlar dogaldir propolis arastirirsaniz yuzlerce bakteriye karsi cozum olan bir dogal mucizedir.gunde 3 tane ac karnina sabah aksam kullaniorum 2 gunde etkisini gormeye basladim.Bazilariniz diyebilirki Bu urunun ureticisi…Allaha Yemin olsun Sozlerimde tek yalan var ise Cehennemde yanayim.Yillarca bu illeti cektim Sükür yaradana kurtulduguma inaniyorum.15-20 tl bisi ben 20 ye almistim istediginiz heryerden temin edebilirisniz aktarcilardan.Rabbim Hepimize saglik versin insallah.Ayni dertten muzderiptim Bunu sizlere aciklamayi cozumu soylemeyi Kendimde borc bildim.Allaha emanet olun Arkadslar.

ilaç olsa paylasmazdim çünkü agiz kokusu degilde kullandigimiz ilaçlardan ölme riskimiz yüksek. nasil olsa dogal birsey zarari olmaz denemekte fayda var. herkese acil sifalar diliyorum.. sonuçlari aktaricam..
IP
sifa
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 255
Alıntı sifa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Mayis-2013 Saat 16:09
Verdiginiz bilgiler ve yardimci olma çabaniz için tesekkür ederiz.
Propolis mide sorunlarina karsi tedaviye yardimci olmak maksadiyla kullanilmiyor mu? Yani reflü, gastrit gibi hastaliklarda ek olarak kullaniliyor. Ben tek basina bu ürünün mide rahatsizliklarini geçirecegine ve agiz kokusunu geçirecegine hiç inanmiyorum. Sadece kullandigimiz diger ürünler gibi kisa bir sürede etkili olabilir misal nidazol. Al bir tane koku gidiyor. Ya da mide rahatsizliklarinda rahatlatabilir ama sorunun asil kaynagi bulunmadan ve tedavi edilmeden bu sadece su süreçte yardimci olabilir. Veya kullanirsin geçtigini zannedersin geri gelir. Kullanmadim bilemem tabi etkisini. Bunlar sadece naçizane düsüncelerim. Kullanip da etkisini gören olursa bizler de kullaniriz elbette.
IP
01adanali
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 54
Alıntı 01adanali Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Mayis-2013 Saat 16:52
kardesim bütün anlattiklarin ayni beni anlatti sinüzit,reflü olaylari.Benimde sorunum seninki ile ayni.Ne yaoacagimi anlamadim kardes bir yardimci olursan sayende ümitlendim kardes tesekkür ederim
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Mayis-2013 Saat 17:53
dadas87, bayaga uzun yazmis, kisaca: Tüm doktorlara gitmenize ragmen sorun çözülmüyorsa, mide bakterisi ile alakali olabilir.

Burnunuz tikali, her gün sik sik tuvalete çikiyorsaniz, dilinizde beyazlik varsa kudret narli-propolis kapsulunu kullanin. Eksigim, yanlisim varsa düzeltsin.

Burun tikaliysa önce burnun açilmasini saglamak gerekmez mi? Bir de her gün tuvalete çikmak saglikli diye biliyorum. Bence bir doktora gidip midenizdeki bakterileri ölçtürün. Tabii, böyle bir ölçüm nasil yapilir, doktorlar bakterilerin durumunu nasil anlar bilmiyorum.

Bitkisel ilaçlara karsi degilim, ben de yurt disindan bitkisel ilaç siparisi verecegim ( Agiz kokusuyla alakali degil. Türkiye'de olmadigi için yurtdisindan siparis edecegim) Ancak asiri umut beklemek de insani hayal kirikligina ugratir.

Not: Yurt disindan alinan bitkisel ilaç, gümrükten geçer mi? Bilgisi olan arkadaslar özelime yazarsa sevinirim.
IP
dadas87
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı dadas87 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Mayis-2013 Saat 00:48
arkadaslar hepiniz az çok haklisiniz ama gereksiz yere kullandigimiz bi sürü antibiyotikten ilaçtan sonra bnim gibi kokusu geçmeyen büyük olasilikla koku midesinden ya da bagirsaklarindan gelen bi kisinin midede ve bagirsaktaki bi sürü hastaliga iyi gelen dogal olan ve fiyati uygun olan bi formüle karsi bu kadar süpheci yaklasmamasi gerek diye düsünüyorum..
mesaji yazan kisiyle konustum kullanmaya basladiktan 2 gün sonra geçmis ve bi daha gelmemis koku..
bnce tam olarak ne oldugunu bilmediginiz fiyati uçuk bitkisel tedavilere baslamadan önce bi deneyin derim.
ha geçer ya da geçmez bn bilemem ama bn kullanmaya baslicam 2 gün sonra gelismeleri buraya yazarim dua edin hepimiz için..
IP
dadas87
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı dadas87 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Mayis-2013 Saat 00:59
çogumuza doktorlar gastrit, ülser, reflü, heliobaktry, mantar, bagirsak mantari vb. teshis koymadilar mi. netten bi arastirin bu dogal ilaç bu hastaliklarin hepsinin tedavisinde kullaniliyormus ve etkiliymis baya arastirdim. bu forumda kafasina göre ilaç isimleri verenlere en çok bn gicigim insanlar çaresiz ne duysa düsünmeden kullanmak istiyor ama bu dogal bi ilaç o yüzden paylastim tabi karar sizin.. Allah herkese acil sifalar versin. dedigim gibi sonuçlari paylasicam..
IP
cuma
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 82
Alıntı cuma Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Mayis-2013 Saat 09:27
sorunumuzun asil kaynagi dogustan yemek borumuzda bulunan cepler de olabilir.yemek artiklari cepte birikip agiz kokusuna yol açabiliyormus.dis hekimi kbb ve dahiliye bölümlerinden bir hastaligi olmayanlarda sorunun kaynagi bu olabilir.

Sahsen ben sorunumun simdi de bu oldugunu düsünmeye basladim.gerçi midemden baryumlu film çektirdim.doktor öle bisi var demedi.ama bunu anlamak için yemek borusundan film çekilmesi gerekiyor sanirim.
IP
coqnfechn
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 55
Alıntı coqnfechn Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Mayis-2013 Saat 19:44
baryumlu filmde çikiyor
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2401
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Mayis-2013 Saat 08:06
Özefagus dievrtikül'ü adi verilir. Dogustan gelmezler. Kontrast madde (baryum) içirilerek çekilen röntgenlerde ortaya çikar.

Fakat bundan süphelenmek için agiz kokusunun kesintisiz ve çevreden sikayet veren siddette olmasi gerekir. Yutkunma zorlugu ve gögüs agrisi olaya eslik eder.

Bosuna radyasyon almayin diye söyledim.
-M
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Mayis-2013 Saat 13:58
Simdi 15-20 'sinde degilim ama tutup da kudret narli propolis de durduk yere kullanmak, hele hele bu kadar çikarci insanlarin bulundugu bir piyasada bana pek mantikli gelmiyor. Birde su kadar etkili, 2 günde geçirdi her seyi demek klasik satici laflari.

Su ana kadar; doktora gittim, çürüklerime dolgu yaptirdim, dis taslarimi temizledi... ama sonuç sifir.

KBB'ye gittim. Sinüzit dedi antibiyotikler girla... fayda sifir. Geniz akintim var ama geçen gün kokladim (evet igrenç biliyorum) ama sifir koku. Yani akintida koku yok.
Spor yapinca, her iki burun deligim açiliyor ama koku hala orada...
Dilimde arka kisim pas dolu, ön ve orta kisimda da var. Sürekli hiç geçmeyen bir koku! 10 dk. bile geçmiyor. Pastan dolayi ise, pasi ne yapiyor bilemiyorum. Oksijenli su baya bir kokusuz götürüyor beni pas hala orada olmasina ragmen. Ayni sekilde nidazol da götürüyor baya lakin pas hiç geçmiyor bu durumda da.

Basta süpheci yaklasiyor insan ama sonunda bu narli propolisi alacagiz galiba :) Gerçi ben birde mide ye baktiracagim, ondan sonra bitkilere geçelim. Umarim modern tip mide de isi çözer :)
IP
dadas87
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı dadas87 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Mayis-2013 Saat 15:49
arkadaslar propolis i dün kullanmaya basladim inanmiyacaksiniz ama ilk kullandigim andan itibaren hiç koku olmadi 5 dk da bi esime koklatiyorum koku varmi diye hiçbirsey yok diyor hatta iki gündür misafirlikteyiz çok rahat insanlarla konusuyorum hiçbi tepki almadim hiçbi sikinti yok fakat kullandigimdan beri karnimin içinde firtinalar kopuo resmen hersey birbirine girio içerde sanki. arada bi hafif bi sanci gelip geçio arkadaslar dedigim gibi iki gündür zerre koku yok çok rahatim. koku geri gelirmi gelmezmi onu bilmiyorum ama simdilik çok iim. daha sonra gelismeleri yine yazarim.. herkese acil sifalar...
IP
dadas87
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı dadas87 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Mayis-2013 Saat 16:42
mehmet kardes 27 yasindayim ve yaklasik bir yildir agiz kokusu sikintim var ama öle tahmin edecegin bi agiz kokusu degil sinifa girdigim zaman en kösedeki çocuk bile yakalarini agzina kapatiyor öle bi agiz kokusu inan ögretmenligi bile birakmak geldi son zamanlarda aklima.
kisaca yasadiklarimi anlatiim.. agzimdan kaynakli olmadigini biliyordum ama önce dis doktoruna gittim dolgulu bi disimi çekti bi degisme olmadi, kbb ye gittim burnunda hafif egrilik var dedi ama koku yapmaz dedi alerjik sinüzit var sende dedi gerçekten verdigi ilaçlardan sonra burun tikanikligim geniz akintim sifira indi ama koku geçmedi, gastroenterolojiye gittim reflü ve helicobaktery var dedi 1,5 ay ilaç kullandim zerre kadar bi gün bile bi an bile koku geçmedi nidazolu kullaninca koku anlikta olsa geçenler olmus bnd hiç etki etmedi, bi hafta önce baska bi forumda yukarida paylastigim mesaji okudum ve çocugun anlattiklari bana mantikli geldi ve kullandigi sey antibiyotik degil, ilaç degil yan etkisi yok bi zarari yok bunun yaninda netten arastirdim bi sürü faydasi var. mesaji okuduktan sonra ilçede oldugum için aktar yok netten siparis verdim dün öglen elime geçti öglen kullandim bide aksam kullandim saat 4 civarindan beri koku ve dilimde pas yok. konustugum insanlar agzini burnunu birlikte kapatirdi dünden beri erzincanda bi akrabamin yanindayim hiçkimseden tepki almadim hiç koku yok esimde koku almiyor dünden beri.. simdi mehmet kardes sn simdi bulundugun ilden bu ürünü alsan bn mi kar edicem burda. ilerde koku geri gelmez ins. 60 gün kullanilmasi gerekiomus aksatmadan kullanicam ara ara gelismleri yazarim.
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Mayis-2013 Saat 21:32
Ya tamam da bak sen nidazol kullanmissin sana fayda vermemis. Ama buradaki çogu arkadasa fayda verdi! Demek ki senin koku kaynagin ile bizimkisi farkli. Illa pas olusmasi bagirsakla mi ilgili ki? Murat hocam bu konuya bir açiklik getirir misiniz? Bu arada bence bir halitometre ile ölçüm yapilmali, bagirsak mi mide mi neyse ona göre ilaç kullanilmasi gerekiyor. Kimyasal ilaçlar zararli da bitkisel ilaçlar faydali mi? Ikisi de dozunda kullanilmaz ise veya bir alerji durumu olusturuyorsa kullanilmasi zararli!
IP
ornitop
Üye
Üye

Gönderilenler: 80
Alıntı ornitop Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Mayis-2013 Saat 22:57
hangi ürünü kullandin? kapsül, macun ?
IP
dadas87
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı dadas87 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Mayis-2013 Saat 12:30
su bikaç ay içinde girmedigim forum okumadigim mesaj kalmadi diyebilirim. ve öle mesajlar gördümki insanlar yalvariyor ne olur bi ilaç ismi verin diye. ilaç ismi isteyenleride ilaç ismi verenleride kiniyorum. çünkü yaptigimiz arastirmalarda gördükki agiz kokusunun binbir türlü nedeni var ve nedeni ayni olsa bile her insanin bedeni farkli tepki verebiliyor. en az 10 siteden propolis in ne oldugunu nasil kullanildigini nelere iyi geldigini okudum ve kullanilmasinda hiçbi zarar görmedigim için suan kullaniyorum ve müthis faydasini gördüm tavsiye eden arkadasa hergün dua ediyorum. ben herkes bu ürünü kullanmali demiyorumki kardesim insani bi görev olarak paylasiyorum çünkü bu illetten bi kisinin bile kurtulmasi kendim iilesmisim gibi sevindirir beni. Allah kimsenin basina böle bi imtihan vermesin. bitkisel tedavi olayina gelince daha önce baska bi rahatsizliktan dolayi bitkisel tedavi kürleri almistim ve sunu sölüyorum sakin herbalist basligiyla satis yapan hiçkimseye insana inanmayin!!!!!
IP
sifa
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı sifa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Mayis-2013 Saat 12:48
Valla ya her ne kadar bu bitkisel kürlere inanmasam da en sonunda çaresizce onlara sarilacagim sanirim:) su ikinci kbb tetkikleri cerrahi islemler bitsin. Baktim oluru yok propolis, ne yapalim deneyecegiz artik:)
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Mayis-2013 Saat 21:15
dadas87 öyle bir durumdayiz ki hepimiz, tabi ki de senin verdigin bu ilaç ismi beni çok mutlu etti ama artik süphe ile yaklasiyoruz her seye. Olmayacak diye diye olacagi varsa da olmayacak gibi :) Bende deneyecegim bunu ama iste... Allah cümlemizi kurtarsin.
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Mayis-2013 Saat 23:41
@dadas87 3-4 günde bi durumundan bahsedersen sevinirim
IP
rifki
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 20
Alıntı rifki Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Mayis-2013 Saat 20:11
arkdaslar tablet olan propolis i ben de kullaniyorum ve faydasi var . zaten bu ilaç dogadan elde edilen bir antibiyotik yani nidazoldan alacaginiz tepkiyi bu ilaçtan da alabilirsiniz ama herkeste ise yarar mi bilmiyorum.
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Mayis-2013 Saat 16:39
Hepte yeni üyeler kullanmis :) dur ben kendimi feda edeyim de alayim bir kutu sonuçlari yazarim artik :))
IP
polat
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 7
Alıntı polat Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Haziran-2013 Saat 11:54
Kudret nari-propolis kapsülü kullanan arkadaslar su an durumunuz nedir , faydasi var mi ona göre aktarcidan alacagim
IP
sifa
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı sifa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Haziran-2013 Saat 14:11
Aynen ya ben de merak ediyorum gelismeleri. Kullanan arkadaslar yazarsa durumlarini çok memnun oluruz.
IP
Helicobacter
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 123
Alıntı Helicobacter Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Haziran-2013 Saat 23:37
ben kudret nari - propolis kullandim. bagirsak düzensizliklerini gidermede faydasi var. ama sorun baska yerde ise faydasi olmuyor. yan etkisini görmedim. bana dokunmadi, aksine faydasi bile oldu diyebilirim ama çektirdigim tomografi sonucunda burnumda deviasyon oldugunu ögrendim. artik bu konuda yogunlasacagim.
arz ederim :)
IP
polat
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı polat Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Haziran-2013 Saat 17:10
arkadaslar dün gidip aktarcidan kudret nari-propolis kapsülü 25 liraya aldim.Midemde helikobakter pilori bakterisi var benimde birçogu gibi, ama antibiyotikleri yutamadigim için helipak(trio) tedavi setini kullanamadim.Dün aksam 11 de bi tane kudret nari-propolis kapsülü attim daha sonra disimi firçaladim ve dilimin üzerini temizledim.Saat 12 ye dogru kokuda baya azalma oldu hatta tamamen kayboldu diyebilirim.Sabah uyandigimda o eski koku yoktu.Bugün öglen bir kapsül daha attim ve su an kendim koku felan almiyorum. Bir kutu bitene kadar kullanmaya devam edecegim.Ben geçen sene de bu kokudan kurtulurum diye deviasyon ameliyati olmustum ama hiç bir sekilde azalma olmadi bir yildir.Geçen 2 ay önce de bademciklerimi iyice inceledigimde ceplerinde tas oldugunu farkettim ve tasi çikardigimda koku 3 gün boyunca kesilmisti.Tas iskembeden beter kokuyodu. Bundan dolayi 1 ay sonrada bademciklerimi termal welding yöntemiyle (koku kudret nariyla tamamen geçse dahi) kansiz bir sekilde aldirmayi düsünüyorum. Belki bu sekilde tamamen kurtulurum bu dertten.

IP
dadas87
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı dadas87 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Haziran-2013 Saat 15:37
S.A. islerimin yogunlugundan bi süredir yoktum. propolisi baya kullandim hemde özenle kullandim ilk üç hafta neredeyse koku tamamiyle gitti sonra aynen geri geldi malesef. dün esiminde verdigi cesaretle dahiliye doktoruna bi gidiim dedim sistemik bi rahatsizlik varmi bi arastirilsin diye. derdimin agiz kokusu oldugunu ve öncesinde neler yaptigimi hizlica anlattim adam bendede var bu tür sikintilar bitkisel bi ilaç kullaniyorum snd kullan dedi bi kaç tanede ilaç yazdi gönderdi. hepsini yirrttim attim sinirimden aglayacaktim nerdeyse. ortada bi hastalik var ve öle bi hastalik ki insanlar intihari bile düsünüyor ama gel görki doktorlar hasta yerine bile koyup dinlemiyorlar bile.. hakkimi helal etmiyorum hiçbirine.
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Haziran-2013 Saat 20:09
Hocam, daha önce de yazdim, "mucize ilaç" diye bir sey yok. Internette yazan ilaçlari ben de kullandim. Flagl nidazol - gargaralar - kudret nari - KBB spreyleri ... Sunu fark ettim, biz bu ilaçlari daha çok baska forumlarda - sayfalarda görüp kullaniyorduk. Ama mesajlari yazan kisiler daha sonra sonuç bildirmiyordu. Burada, insanlar kullandiktan sonra da durum bildirimi yaptiklari için ilaçlarin kalici etkisi olmadigini görüyoruz. Bizim yaptigimiz, migrene karsi aspirin kullanmak gibi bir seymis .

Froumdaki son bir yilda yazilmis hemen her mesaji okuyan biri olarak deneyimlerimi - gözlemlerimi yazayim. Su gayet net: Agiz kokusu, (agir bir rahatsizligimiz yoksa) Agiz içi - KBB - çok düsük ihtimalle mideden kaynaklaniyor.

Dis hekimleri sorun varsa bir yere kadar çözüyor. Yirmilik disleri veya ara yüz çürüklerini gözden kaçirabiliyorlar. Ne var ki buradakilerin çogu da bir çok dis hekimine gitmis. Degisen bir sey yok.

KBB uzmanlarinda is biraz tikaniyor . Geniz akintisi çogu kisinin ortak sorunu. Geniz akintisi için alerjik deyip geçiyorlar, siz baska bir sebebi olabilir mi diye ögrenmek için doktora rica edin.( Bu ricaniza doktorun verecegi tepki ilginç olabilir. ) . Sinüslerin mutlaka arastirilmasi gerekiyor, kronik sinüzit belirti vermiyor. Bademciklerde olusan taslar igrenç bir koku yayiyor. Doktor gözden kaçirabilir, siz de incelemeye çalisin.

Forumda benim kadar KBB uzmanina görünen yoktur. Ilaç yazip geçenler de oldu, çok yakindan ilgilenenler de. Bogazimdaki tonsilitleri hiçbiri görmedi, ben ugrasinca gördüm. Simdi, doktorlara gidip " Benim tonsilitim var bademciklerimi alin." deme maratonuna girmek üzereyim.

Dahiliyeciler forumda gördügüm kadariyla en ilgisiz brans. Isin asli ben de dahiliyeci olsam reflü, gastrit, polip, kanser hastalarinin yaninda, agiz kokusu için gelen birini umursamazdim. Agiz kokusu için gastroya bir defa gittim, sansima doktor ilgili birisi çikti. Ama dis hekimi ve KBB'i adres gösterdi. Baska sikayetlerim sonucu Gastrit, h. pylori teshisi koyduler.

Dahiliyeyle ilgili baslica hastaliklar gastrit - reflü - h. pylori - mide kapakçiginin gevsek olmasi . IBS - sizintili gut sendromu gibi rahatsizliklar da var.

Isin özü, buradaki mesajlari satir satir okuyorsaniz, sikinti büyük. Çözümü çok basit de olabilir, karmasik bir sey de çikabilir.

IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Haziran-2013 Saat 20:22
Dadas, seninle sikintimiz ayni. Konusmasak da çevreye kötü bir koku yayiyoruz. Agzi kapaliyken; odayi, bulundugu ortami agir bir kokuya bogan dört kisi olduk. Sen, ben, magdur nickli arkadas, bir kisi daha vardi, o da Erzurumluydu. Mutlaka forumu okuyan baskalari da vardir. Foruma yazmasalar dahi özelden yazarlarsa birbirimize yardimci olabiliriz.

Magdur, " Tek basimayken odayi havalandirsam bile az sonra gelen kisi; burasi kokmus, havasiz olmus deyip pencereleri açiyordu. Bademcigimi aldirdim, kokudan kurtuldum " diyor. Yanlis hatirlamiyorsam iki senedir sikayeti yok.

Agiz kapaliyken bile kötü koku varsa nefes kokusu olmasi lazim. Ben gastritten kaynaklandigini düsünüyordum ama tonsilitler aklimi karman çorman etti. Nefes kokusu için su sayfaya bakabilirsiniz.

http://www.agizkokusu.org/nefes-kokusu.html
IP
nyse_o
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 77
Alıntı nyse_o Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Haziran-2013 Saat 19:20
bademcikteki taslar ilk defa duydum nasil çikartiniz merak ettim. adanali nin dedigi gibi hersey çok basit çokta karmasik. bende tükürük kokusu var agzimin kokusunu çok alamiyorum iple dis arasini temizleyince ordanda koku gidiyor. dilimin arkasi ve tükürügüm kokuyor. anlayamadim gitti. antibiyotik flagly içince kayboluyor ve gene 4 gün sonra geliyor bagirsak kurdu parazitlerinden mi diyedir bitkisel tedavi uyguluyorum ama 2 gün oldu bir ay denicem. burdaki çogu arkasa gibi sinzit geniz akintisi burunda devisyon bogazim çok çabuk intihaplaniyo. odanin kokusuna gelince evet havasiz oluyo ama çok kötü bir koku gibi gelmedi bana. sizinde tükürügünüz kokuyo mu
IP
dadas87
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı dadas87 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Haziran-2013 Saat 22:17
bn kendi kokumu bi kaç kez hissettim ama çok büyük bi yer bile olsa ayni ortamda bulundugum herkes burnunu kapatiyor psikolojik oldugunu düsündüm ama degil. burnumdanda nefes alsam farketmiyor koku yayiliyor. arkadaslar hepinizden yardim bekliyorum. Allah hepimize sifa versin ins.
IP
dadas87
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı dadas87 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Haziran-2013 Saat 00:11
esimden Allah razi olsun en büyük destekçim o bazi arkadaslar nisanliyim korkuyorum evlenicem esimden çekiniyorum diye yazmislar o açidan sansliyim. esim bazen koku aldigini çürük kokusu gibi oldugunu söylüyor.

arkadaslar bi sorum var bilgisi olanlar yazsin lütfen. bademcik tasi sadece agiz içine dogru görünür yerdemi oluo yoksa bogaza dogru görünmez yerlerdede olabiliomu. agzima baktigimda o tür beyaz birsey göremiyorum.
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Haziran-2013 Saat 10:36
Magma( bademcik tasi, tonsilit de deniyor ) küçükken agzimdan çok gelirdi . Büyüdükçe azaldi hatta son dört - bes yildir en fazla üç kere gelmistir. Agiz kokusu için magma ihtimalini aklima getirmiyordum. Yine de bir ihtimal deyip, internette bademcik tasi resimlerine baktim. Agzin içinde gayet net görünüyordu. O yüzden "bende yok" deyip geçtim. (google' a "tonsilit" yazip görseller kismindan arayin, resimler biraz mide bulandirici olabilir. )

Magdur'la konustuktan sonra bu konuya bastan döndüm. Ben söyle bakiyorum magmalara: Isaret parmagimla bademciklerin oldugu kismi biraz yana çevirdim, magmalar görünüyor. Elimle temizledim bir kere ama kanadi ve agridi. Internette bazi yöntemler var ama onlar da zararli sayilir.

IP
polat
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı polat Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Haziran-2013 Saat 23:31
Bademcik tasi her zaman görünmeyebilir. Bademcik tasi %100 agiz kokusu sebebidir.Kendim bi parça çikarmistim 2 ay önce parmagimla ezdigimde tarif edilemez iskembeden beter bi kokusu vardi. Bununla mi yasiyormusum diye kendime acimistim hatta.Agiz kokusu için dislerden sonra ilk bademciklerle ilgilenmek gerekiyor. Kendimde bademcik tasi çikacagi aklimin ucundan dahi geçmezdi.1 ay sonra ameliyat olacagim bakalim belki magdur gibi kurtulurum.Dadas sende nefes kokusu varsa büyük ihtimal akciger kaynaklidir.Diger sebepler de bunun üstüne eklenmis olabilir.Gögüs hastaliklarina gidip muayene olup film çektirdin mi? Sende nidazol tabletlede gitmemisti sanirim. Durumun bizden farkli biraz, çünkü nidazol kullandigim zaman agiz kokum tamamen kayboluyor benimde, nidazol özellikle dil pasinin üzerindeki ve bademciklerdeki anaerobik bakterileri öldürüyor sanirim.
IP
dadas87
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı dadas87 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Haziran-2013 Saat 12:33
15 gün nidazol kullandim hiçbir degisiklik olmadi bnd polat.
persembe günü tam kan tahlili tam idrar tahlili karaciger fonksiyon testi ve böbrek fonksiyon testi kan sekeri ölçümü yaptirdim en ufak bi olumsuz bi sey çikmadi sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.
pazartesi yada sali günü gögüs doktoruna ve kbb ye tekrar gidicem bide akcigerlerime baktiricam eger onda da birsey çikmazsa kbb ye yüklenicem artik bademcik mademcik ne varsa dibine kadar arastirmalarini isticem özelde, gerekirse bütün yaz tatilimi hastanede geçiricem ama bu sorunu çözücem Allah in izniyle..
IP
nyse_o
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 77
Alıntı nyse_o Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Haziran-2013 Saat 14:29
POLAT SANIRIM SENLE BIZ AYNI DURUMDAYIZ burda agizkokusu herkesin farkli bir nedenden ötürü ortaya çikiyo. oyüzden bir sonuca ulasamiyoruz birisine uygulanan tedavi digerine etki etmiyo buda bizde hayal kirikligi olusturuyo. bende agiz kokusu var disçiye gidiyorum devlet dis etlerin saglikli diyor özel rahatsizsin diyo kbb gidiyyorum mide ilaci verdi NEXIUM LA ANTEPSIN ilaci verdi lakin ben migdeden kaynaklandigini düsünmüyorum daha kullanmadim baska kbb ye gittim tomagrafi çektiler alerji testi yapcaklar bakalim sonuç ne çikcak kan testinde PDW yüksek çikti 18.3 sinir 18 mis. doktora tükürük kokusu dedim mide ilaçlari verdi:D diger doktor ne dicek bakalim. bu sonuçlarin hepsini özel bir doktora götürcem en son bakalim o nedicek birde diski testi yaptircam gerçi onuda yaptirmistim ama önceden herhangi bir sey çikmamisti. bende agiz kuruluguda var suni tükürük tabletleri satiliyomus onuda denicem bakalim. nidazol iyi geliyorsa diski testi yaptir sende bana da flagly iyi geliyo nidazol kullanmadim henüz. ben sabahlari çok net aliyorum kokuyu sonralari azaliyo yada bana ona geliyo tükürük ve dil arkasi kokusunu çok net herzaman aliyorum. endoskopi yaptircam birde bakalim ne çikcak ordan. dadas senin kokun böbrek akcigerden mideden olabilir. çürük kokusu diyosan. acaba ben kendi agiz kokumun derecesini bilmek isterdim bir akadasim var onunda agzi kokuyo öle rahatsiz edici degil ve herzaman olmuyo benimkide öleyse mutlu olurdum bir amca var mesala onunki daha belirgindi. Bu ISI DEVLET hastanelerinde basaramayiz bence gidiyosun sira bekle arkanda sira bekle muayne 1-2 dk sürmüyo ben arkadasimi doktora götürmüstüm üniversitede medikoya sonra bende bak bekle dedim napcam sira aldim doktorun yanina girdim bi torba ilaç yazdirdim hatta antibiyotik bile vardi içinde(ki hiç biseyim yok yani) oyüzden vay halimize devlete kaldiysak
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Haziran-2013 Saat 16:05
Nidazol tonsillere etki ediyor mu?
IP
dadas87
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı dadas87 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Haziran-2013 Saat 18:29
Beni bu illet degilde doktorlarin ilgisizligi ve anlayissizligi bitirdi. adam akilli bir yardimci olsalar gereken testleri yapsalar gerektiginde diger polikliniklere yönlendirseler belkide her sey çözülecek. her doktora gidisimde bir kez daha yikiliyorum.
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Haziran-2013 Saat 19:01
tonsili geçirecek bir ilaç görmedim. Yikama - temizleme aparatlari var ama tekrar olusuyor. kesin kurtulusa en yakin is, bademcikleri aldirmak. Onda da kesin degil bademciklerin aldirildigi yerlerde girinti çikinti kalirsa orada da birikme ihtimali varmis. Tabii bunlari internetten okudum. Iyi bir cerrah, gelismis cerrahi yöntemler mükemmel bir is çikarabilir. KBB uzmanlari ellerindeki spatulayi söyle hafiften bademcige bastiriyorlar, o yüzden görmüyorlar. Asil birikinti içerde olusuyor.

Dadas, benim analamadigim su: Tonsilitler, konusmuyorken de bu kadar agir koku yayiyor, kokuyu disariya veriyorsa; çok agir geniz akintisi olanlar, burnu tikali olanlar neden agizlari kapaliyken böyle agir koku yaymiyor? Belki de tek sebep tonsilitler degildir. Ama varsa onlardan kurtulmak lazim.
IP
dadas87
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı dadas87 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Haziran-2013 Saat 10:56
bademcik tasiyla ilgili bnd baya bi yazi ve mesaj okudum. sorulara cevap veren murat hocamiz gibi insanlara yardimci olan bir kbb doktoru var diyorki dis sorunlari halledildikten sonra koku geçmezse bademciklerin arastirilmasi gerekir çünkü en büyük koku sebebi bademciklerdir. sonra sinüzit ve benzeri burun sorunlari sonrada mide sorunlari diyor.
tonsilitler gerçekten çok agir koku yayabiliyormus.   
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 422
Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Haziran-2013 Saat 21:26
Dadas bu yardimci olan KBB doktorunun adini biliyormusun?
Cok ilgiliyse bi goruneyim dedim...
Bende yaklasik 1bucuk aydir burundan nefes alip verme egzersizi yapiyordum.Kokuda %de 80 azalma olmustu.Ama son zamanlarda koku degisken yani egzersiz yaptigimda eh fena degil.Ama yapmadigimda yinede eskisi kadar olmasada koku var yani..Benimde dilimde pas renginde bir tabaka var..Ve bugune kadar bir kbb doktoruna gorunmedim...Allah yardimcimiz olsun...
IP
dadas87
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı dadas87 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Haziran-2013 Saat 12:04
dr. irfan gözübüyük
zannedersem istanbulda kendisi.   
murat hocam size bi sorum olucak, dis kaynakli bi kokunun dilde pas yapmasi ve burundan nefes alinip burundan verildiginde disariya koku yaymasi mümkün olabilir mi hocam?
IP
Sayfa   3 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu