|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj | |
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19-Mart-2015 Saat 19:43 |
|
Helikobakter izlenmedi
Inesteinal metaplazi izlenmedi Gastritim var sadece antral gastrit ve tanida ödemli mukozal doku fragmani var haftaya doktora gitcem bakteri olmamasi iyi agiz kokusu buda yapiyor yine var gastritte yapiyor demek ![]() |
||
![]() |
||
ismimnefarkeder
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() |
|
sonuçlari yazarsan sevinirim hocam.1. derecede antral gastrit mi yaziyor bir de spnuçta?
|
||
![]() |
||
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
|
Sonuçlari yazdim üstte :) antral gastrit tanisi konmus . Patoloji sonuçuda üstteki gibi 1.derece filan yok tek antral gastrit ay sonu zaten randevu aldim gidecem |
||
![]() |
||
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() |
|
Bendede antral gastrit çikmisti. Dikkatli beslenirseniz mideniz sakin kalir. Koku yapmasi için bana kalirsa demli çaylar kahveler ve ultra yagli yemekleri yemek gerek. Onun disinda halitozis kaynagi bence degil.
|
||
![]() |
||
ismimnefarkeder
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() |
|
bence de mide geçici agiz kokusu kaynagidir...
|
||
![]() |
||
ahmetmehmet1
![]() ![]() ![]() |
|
Midem sakin bu gastritide yok etmek için tedaviye baslicam gidecem doktora.Soganda yesem kahvede içsem midem sakin geçen sene beterdi. |
||
![]() |
||
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 527 |
![]() ![]() ![]() |
|
Hocam mide sorununuz ne durumda? gastriti yendiniz mi mideden herhangi bir sikayetiniz devam ediyor mu? gaz hazimsizlik yanma vb? geçmis olsun bu arada |
||
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |