Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Mide kaynakli Agiz kokusu olanlar!!! Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Sayfa   3 Sonraki >>
Yazar Mesaj
delux
Üye
Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 44
Alıntı delux Cevaplabullet Konu: Mide kaynakli Agiz kokusu olanlar!!!
    Gönderim Zamanı: 31-Mart-2015 Saat 23:49
Midesinden kokunun geldigine emin olan arkadaslar limon sarimsak kurune baslamanizi tavsiye ediyorum kimseyi umutlandirmak istemem ama cuma ve mahoni abinin sayesinde bende bu dertden simdilik kurtuldum diyebilirim..kur bittikden sonra neler olucak bilmiyorum ama kesinlikle ise yariyor!!! sizde bu kure baslamakda gecikmeyin arkadaslar
IP
aysel
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 25
Alıntı aysel Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Nisan-2015 Saat 15:46
Ben de denicem yaptim bekliyorum. Sunu merak ediyorum kürü deneyen arkadaslar kürü bitirdikten sonra hiç koku geldi mmi?
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 422
Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Nisan-2015 Saat 21:21
Insallah istedigin gibi gelisir kurtulursun kardesim.
Cok sevindim inan cook.
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Nisan-2015 Saat 13:26
abi kuru de yazsaydin cok iyi olurdu..
IP
delux
Üye
Üye

Alıntı delux Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Nisan-2015 Saat 14:55
Mahoni ve cuma abi size hegun dua ediyorum okadar mutluyumki tekrar soyluyorum kokunun midesinden geldigine doktora gittikden sonra emin olanlar hic gecikmeyin..limon sarimsak yazdiginizda bir suru sayfa cikiyor oradan bakabilirsin gurkan33
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Nisan-2015 Saat 16:43
ibrahim saraçoglu'nun sitesinde " püre haline gelmis sarimsak agiz kokusu yapmaz." yaziyor. Yemeklerde, cacikta falan püre olmus sarimsak kullaniyoruz ama o agiz kokusu yapiyor. Sarimsak olmasa denemeyi düsünürdüm ama benim pek aklima yatmadi.

Internetteki kaynaklarda hep ayni yazi var. Hatta bazilarinin altinda " saglik dairesi baskani sencer tepe" yaziyor. Bana biraz üfürme gibi geldi.
IP
aysel
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı aysel Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Nisan-2015 Saat 18:58
Mahoni sen kürü bitirdin mi yani bittikten sonra hiç geri geldimi koku bunu merak ettim
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Nisan-2015 Saat 13:31
Saglik dairesi baskani olayi tamamen uydurma adamin kendisi de yazili açiklama yapti bu konuda. Ben iki gün boyunca içtim hazirladigim karisimi maalesef sonuç alamadigim gibi sarimsak kokusu gün boyunca devam etti :( cuma arkadas kürü bitirdikten 2 hafta sonra bile koku gelmedigini söylemisti. Sanirim benim sorunum tip4 ve tip 2 karisik. Hangisiyle ugrasacagimi sasirdim. Inanin yoruldum artik
IP
delux
Üye
Üye

Alıntı delux Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Nisan-2015 Saat 13:42
aysel kokunun mideden geldigini dusunuyorsan hic dusunme basla bence zaman kaybediyorsun
IP
aysel
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı aysel Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Nisan-2015 Saat 22:03
Ben 25 günün dolmasini bekliyorum. Dolunca hemen baslicam. Ama merak ettim sordum kullananlara.
IP
delux
Üye
Üye

Alıntı delux Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Nisan-2015 Saat 23:22
suanda cuma nin ve mahoni abinin kuru bitti diye biliyorum ve koku halen yok bende 6.ci gunumdeyim ve koku kesinlikle yok bunu baskasina sormadan bile hissediyorum 5 6 senedir vardi bende de koku..ilk once sorunun nereden kaynaklandigini ogrenmen lazim kimseyi umutlandirmak istemiyorum,insallah sende diyer arkadaslarda bu dertden kurtulur tez zamanda
IP
Akyildiz
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 30
Alıntı Akyildiz Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Nisan-2015 Saat 03:22
arkadaslar mide ve bagirsak kaynakli olup olmadigini anlamak çok zor degil. her türlü hijyene ragmen koku varsa gaz yapici yiyecekler tüketin. alt karinda sislik oluyorsa ve koku artiyorsa mide ve bagirsak kaynaklidir sorun. yapmaniz gereken tek sey kür veya bagirsak-mide tedavisi veya gaz yapici gidalardan uzak durup, mide bagirsak detoksuna girmek. sayfada bir sürü sey yazdim, diger arkadsalrda çok faydali bilgiler yaziyor. her ne olursa olsun bol bol su için. iyilesmis arkadslarada soru sormak istiyorum. hala tekrar geri gelir mi korkusu yasiyormusunuz, psikolojik olarak durumunuz nedir?
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Nisan-2015 Saat 15:36
abi kokunun mideden kaynakli oldguna nasil anladiniz onu anlamadim ben nerden geliyor anlamiyorum

vitamin deseniz aliyorum 1 haftadir nerdeyse hergun kivi yiyorum al sana vitamin... yok ama yok hala ayni cildrmak uzreyim niye boyle oldu ameliyattan sonra ne guzel 2 ay superdi... acaba burun etlerim mi sisti noldu boyle oldu
IP
aysel
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı aysel Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Nisan-2015 Saat 18:50
Arkadaslar ben birkaç kez sarimsak yutmustum koku 2 gün gitti. 3. Gün de yutmama ragmen koku vardi. Buna dayanarak umudum var bu kürden. Zaten helikobakterin kesin tedavisini yaptigi yaziyor. kullanmaya baslayinca yazarim foruma.
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Nisan-2015 Saat 21:03
Benim kürün bitmesine 3 gun kaldi.Benim koku olayini bu kürden cok once yazmistim.Yani kürden once %80 kaybolmusken,sarimsak limon kürüyle %de 100 kaynolmustu.
Ama simdilerde eski olumlu haline,yani 80 lerde.
Bu kür limonun baskilamasiyla koku yapmaz! Koku yapar,diyen arkadaslara soyluyorum,yapmaz.Ha,kullanin kullanmayin bu sizin karariniz beni artik bu konu ilgilendirmiyor.Hangi ünlünün yada yetkilinin ne dedigi cok da umurumda degil! Ben denedigim ve bana iyi gelen seyi bilirim.Ama benim koku olayimi %de 20 lik olayinida kestikten sonra tekrar eski haline dondu diyorum zaten burda.Ama ben zaten bu kürü koku icin degil saglik icin iciyordum.Ama tesaduf iste cuma kardes kokuyu kesti deyince neden olmasin deyip erkene alip kullandim ve iyi gelmisti.Ama Delux zaten yazdi buraya,mide kaynakli kokuya iyi geliyor,diye.Demekki benim koku mide kaynakli degil.Ben zaten sirke olayiyla epey cozmustum meseleyi.
Ha icimizde bir yerlerde bir bakteri var ve bizim bunu yok edecek birsey bulmamiz lazim.Ve bu her neyse gecici olmamali...Umarim bilgilenmissinizdir.
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Nisan-2015 Saat 00:02
Ya arkadas benim size garezim mi var da yalan konusacagim? Bende koku yapti keske yapmasaydi ve iyi gelseydi ama aksama kadar koku devam etti. Belki kürü yapmayi beceremedim. Limon 2 gün isik aldi içinde sarimsaklar yokken.
IP
asil35
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 20
Alıntı asil35 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Nisan-2015 Saat 11:45
Murat hocam üre nefes testim de ve endoskopi de ülser gastrit herhangi bir sey çikmadi yalniz halicobacter plori çikti, 14 günlük tedavi kitini kullandim yalniz sorunum hala devam ediyor ve agzima eksimsi-metalik tatlar geliyor, midesinde halicobacter tasiyan birisinin bu tarz tatlari almasi normal mi?
yorum(suz)
IP
cuma
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 82
Alıntı cuma Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Nisan-2015 Saat 12:03
Eveet Yaklasik 1 ay bulutlarin ustune ciktiktan sonra geri geldim.yani kurun etkisi bitti.hersey eskisi gibi oldu malesef.simdi karnibahar kurune basladim.3.gundeyim ve bu da etkili oldu.1 hafta da bunun etkisi surer heralde.valla bu aralar kure sardim napim..20 senedir kurtulmaya calisiyorum.1 gun bulucam insallah bana iyi gelen ve etkisi kalici olan seyi insallah.uzgunum arkadaslar cok uzgunum ne diyebilirimki baska..
IP
cuma
Üye
Üye
Simge

Alıntı cuma Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Nisan-2015 Saat 12:06
Bu arada delux insallah seninki bari kalici olarak gider.kurtulursun
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Nisan-2015 Saat 20:49
Mehmet kardes eger bu kürü yapmanin sartlarini yerine getirseydin,sarimsak kokusu kahvaltidan sonra tamamen kaybolurdu.Ama senin kokunun kaynagina etki edip etmedigini tartisamam cunku o baska. Ben sana yalan soyluyorsun,demedim! Hepimizin amaci bu illetten kurtulmak ve diger arkadaslari da kurtarmaktir. Sifa dilerim...
IP
latte
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 64
Alıntı latte Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Nisan-2015 Saat 23:46
mehmet kardes koku yapti derken sarimsak kokusunu mu kastediyorsun yoksa agiz kokusunu kesmedi devam ediyor anlaminda mi söyledin?
IP
cuma
Üye
Üye
Simge

Alıntı cuma Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Nisan-2015 Saat 08:12
Burdan da okudugum kadariyla agiz kokusu olanlarin neredeyse tamaminda(mide kaynakli olanlar) HELIKOBAKTER var.ve o kadar direnclki ne yapsak gitmiyo arkadas..gitse de geliyo hemen.anlamadigim bunun asisi filan yok mu acaba.keske bole bisi olsada omur boyu kurtulsak bu illetten
IP
ismimnefarkeder
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 142
Alıntı ismimnefarkeder Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Nisan-2015 Saat 11:17
cuma helicobakterden kurtulmak için ne yaptin kardes?
IP
asil35
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı asil35 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Nisan-2015 Saat 10:47
Orjinalini yazan: ismimnefarkeder

cuma helicobakterden kurtulmak için ne yaptin kardes?

Tedavi kiti kullanmistir muhtemelen, bir de mideye iyi gelen kefir olabilir son moda'da limon sarimsak kürü ;)
yorum(suz)
IP
bymax
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 13
Alıntı bymax Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Nisan-2015 Saat 15:09
arkadaslar benim tanidigim biri mide kanserinden kurtuldu.Hemde kizilcik suyu ile girtlak kanserinede iyi geliyormus.Doktorlar inanamamislar kizilcik suyu kullandiktan sonra bu duruma gelmesine.Mide kanseri sebebi nedir helikobakteri.Kizilcik suyu kanseri tedavi ettiyse helikobakteri dümdüz eder sanirim.Internetten arastirdim kesin yok eder diyor.Simdilik sarimsak limon kürü kullaniyorum bitsin olmazsa kizilcik suyu kullanicam.Su an bulamiyorum zamani degil galiba.denemekte fayda var herkese acil sifalar
IP
ismimnefarkeder
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı ismimnefarkeder Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Nisan-2015 Saat 17:58
yok o bakteri çogu insanda bulunuyor.ben tedavi oldum geçen sene.3 kere çesitli vasitalarla ölçtürdüm.negatif çikti.ama sindirim sistemimde hala bir sorun var...
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Nisan-2015 Saat 00:11
Butun çareleri yazmissin Asi35,biz uzaklarda ariyoruz:))
IP
heyhat
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 2
Alıntı heyhat Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Nisan-2015 Saat 10:53
mahoni kardes acil ulasmam lazi sana..numara yazsam cikar mi bilmiprum ama acil ulasmam lazim sana..ozel kutumdan bana numarani birakabilir misin?? askerim ben simdi ama kutumu herseye ragen konrol etmeye devam etcem lutfen yaz bana...
olmasa iyiydi
IP
heyhat
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 2
Alıntı heyhat Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Nisan-2015 Saat 10:58
ben grupta yeni oldugum icin bilmiorm mesajim icin onaylanmamis dio..sayfada gozukuo mu bilmiorum..biri soylerse cok memnun olcam
olmasa iyiydi
IP
asil35
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı asil35 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Nisan-2015 Saat 16:55
Orjinalini yazan: mahoni

Butun çareleri yazmissin Asi35,biz uzaklarda ariyoruz:))

yok be kardesim midesinde halicobacter olanlarin genel yaptiklarini yazdim. Internette limon sarimsak kürünü okudum halicobactere çok faydali geldigini yaziyor. Bilmiyorum belki bende uygularim paylasimin için tsk.
yorum(suz)
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Nisan-2015 Saat 11:30
Orjinalini yazan: heyhat

ben grupta yeni oldugum icin bilmiorm mesajim icin onaylanmamis dio..sayfada gozukuo mu bilmiorum..biri soylerse cok memnun olcam

Bu mesajin gorunuyor suan
IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 98
Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Nisan-2015 Saat 23:13
Arkadaslar aranizda hiç Bal, propolis, polen ve ari sütü deneyen oldumu arastirmalara göre bunlar antibiyotik ten 80 100 kat daha güçlü bakteri öldürüyormus tabi bunlarin kaliteli olmasi önemli birde pahali ürünler maddiyati iyi olanlar deneyebilir
IP
cuma
Üye
Üye
Simge

Alıntı cuma Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Nisan-2015 Saat 08:28
Sirada zeytinyagli kudret narim var.onu da denicem bakalim..bizimki nasreddin hoca misali...ya tutarsa:)
IP
ela eflay
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 12
Alıntı ela eflay Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Nisan-2015 Saat 23:40
ayni sikayet bende de var arkadaslar yaklasik 3 yasindan buyana agzim kokuyor 29 yasindayim bir tane cocugum var ve onunda agzi kokuyor bu arada annemin de kokuyor ne yapmaliyim
IP
ela eflay
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı ela eflay Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Nisan-2015 Saat 23:42
bu arada yeni bir uyeyim nerelere msj yaziliyor bilmedigim icin her yer yaziyorum ki birileri yrdim etsin diye cok caresizim
IP
ela eflay
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı ela eflay Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Nisan-2015 Saat 09:22
delux benimde migdemden geliyor koku inanin cok can sikici birsey lutfen biri cevap yazsin ve yardim ci olsun belki yalnis yere msj yaziyorum bilmiyorum yeni bir uyeyim tsk
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Nisan-2015 Saat 22:51
Ela Eflay kardes benim kutuma senden herhangi bir msj gelmedi.
telini ozelime yolla seni arayayim kardesim.
IP
ismimnefarkeder
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı ismimnefarkeder Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Nisan-2015 Saat 09:40
cuma kardes zeytinyagli kudret narini ben denedim.midemi alt üst etti.suan eski halinden bile daha berbat.benden söylemesi.
IP
delux
Üye
Üye

Alıntı delux Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Mayis-2015 Saat 23:14
biraz gec oldu arkadaslar kusura bakmayin mahoni abi sanada yazamadim,baska bir ulkeye tasndgim icin. malesef limon kurunden sona koku tekrar geri geldi sizden hepinizden tek ricam disinizi duzenli fircaladiginiz agiz bakiminizi yaptiginiz halde surekli kokusu olanlar!!! ilk once endeskopi yaptirin ondan sonra mideden kokunun geldigine emin olun!!! benim sorunum midede!! koku oradan geliyor ve bunun cozumu yok gibi gozukuyor malasef hic birinizi uzmek istemiyorum ama malasef oyle... gazli iceceklerden sigaradan uzak durun bol bol su icin limonlu su icmeye calisin.. kokuyu bi nevi olsun azaltiyor.. sakiz cigneyin.. dunyanin sonu degil bi sekilde alisicagiz boyle yasamaya arkadaslar
IP
ela eflay
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı ela eflay Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Mayis-2015 Saat 23:45
evet kendimiz birsekilde alisiyoruz ama benim cocugumda da koku olmaya basladi bu caresizlik beni uzuyor oda cekmesin istiyorum
IP
Sayfa   3 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu