![]() |
tiroid |
Yanıtla
|
| Yazar | |
merlin
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 26-Mayis-2015 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: tiroidGönderildi: 26-Mayis-2015 tarihinde 23:02 |
|
arkadaslar �ncelikle merhaba. benim bi sorum olacak. ben de agiz kurulugu var ayrica agzim tatsiz �amur gibi s�rekli.bir de dilimin k�k�nde koku oluyor fir�aliyorum dilimi azaliyor ama tekrar oluyor aksama dogru. kafamda s�rekli acaba agzim kokuyor mu d�s�ncesi oluyor ister istemez, bu yuzden iletisim kuramiyorum dogru d�r�st :( bugun doktora gittim geniz akintisi yok dedi ama oldugunu bir seylerin aktigin hissediyorum,dilim zaten bazen beyaz oluyor ve dilimi kazidigimda tuhaf beyaz bir madde �ikiyor �ok b�y�k ihtimalle koku ondan dolayi,ama geniz akintisi yok dedi doktor neden olabilir ki acaba tiroid var bir de sanirim cuma testler yapilcak yine tiroidten olabilir mi? bu sorunlari yasayan var mi?
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Mayis-2015 tarihinde 18:52 |
|
murat hocam fikrinizi soylerseniz cok mutlu edersniziniz alintilarsaniz msjmi sevnirim
@merlin tiroid var ne demek? tiroid bir salgi bezidir herkeste vardir sizdeki ya cok salgilaniyordur yada az... o degil bende sabahlari yorgun kalikyorum tiroid i arastirirken bunu buldum cok onemli bilgiler yaziyor bence... hipertiroidizm (v�cudunuzda gerekenden daha fazla tiroid hormonu �retilmesi) hipotiroidizm (v�cudunuzda gerekenden daha az tiroid hormonu �retilmesi) bende kendimden supheleniyorum var mi diye 2 tane belirtisi var ikiside bende cidden var ellerim ve ayaklarim soguktur normalde ve sabahlari yorgun uyuma , uykuya meyil var... YORGUNLUK VE UYKU BOZUKLUKLARI Hipotiroidizm: Yorgunluk hipotiroidizmde bir numarali semptomdur. S�rekli uyumak istersiniz ya da normalden daha fazla uyursunuz ama yine de yorgun, bitkin ve hi� enerjiniz yok gibi hissedersiniz V�CUT SICAKLIGI Hipotiroidizm: Elleriniz ve ayaklariniz soguktur ya da �s�m�s hissedersiniz ya da v�cut sicakliginiz s�rekli 37 derecenin altindadir. daha fazlasi icin bu linke tiklayin http://www.medikalakademi.com.tr/tiroid-bozuklugunun-13-belirtisi-hipotiroidizm-hipertiroidizm/ |
|
![]() |
|
Magdur42
�ye
Kayıt Tarihi: 14-Ocak-2015 Konum: Konya Durum: Çevrimdışı Puan: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Mayis-2015 tarihinde 18:04 |
|
Kardes belki de bizim sorunumuz bu.. Bi arkadasim var dost bildigim saolsun ona a�tim derdimi o da annemde de vardi tiroit beziyle alakli biseymis dedi ila� kullandi ge�ti dedi. Ben beni teselli etmeye �alisio falan zannettim ama belki de dogru. Murat hocam l�tfen bi cevap verir misiniz bu konu hakkinda. Bide tiroit bezi i�in hangi doktora gitmeliyiz
|
|
![]() |
|
merlin
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Mayis-2015 tarihinde 22:08 |
|
tiroid bozuklugu var olacakti,yanlis yazmisim kusura bakma.sanirim bende az uretiliyor.yarin testler yapilacak iste bakalim. sende de agiz kurulugu oluyor mu,lapa gibi boyle degisik bi sey. dilde koku falan?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Mayis-2015 tarihinde 06:07 |
|
Merhaba
Suanda kendi ofisimdedegilim Istanbul'dayim. Zorluklamesajlara yol veriyorum. Soruyu da anlamadim.Pazartesi g�n� net ve temizbirsekildesorarmisiniz. ayrica bu bilgisayarin speystusu �alismiyor -M |
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 388 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Mayis-2015 tarihinde 09:22 |
|
Hocam Istanbul'da hastanede misiniz? Neredesiniz? Marmara'da ki arkadaslar muayeneye gelebilir mi?
|
|
![]() |
|
Aleho
�ye
Kayıt Tarihi: 24-Kasim-2014 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 98 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Mayis-2015 tarihinde 13:23 |
|
G�rkan bu yorgunluk i�in Troid olayini bende kafama taktim gittim endokrine troidime baktilar basta TSH d�s�k �ikti doktor bol su i� dedi biraz artirdim normale d�nd� Troidte bi sikinti �ikmadi bana kalsa gidersen gereksiz olur ellerde sogukluk bendede var ayriyetten ari �r�nleriyle bu yorgunluktan kurtulan konustugum birisi var 1 hafta diyetler Sadece Ari s�t�,propolis,polen ve organik bal t�keterek kurtulmus bende yapmayi d�s�n�yorum bu ari �r�nlerinin mantigi zaten Hem antibakteriyel olmasi hemde bolca B vitamini barindirdigi i�in enerji vermesi d�s�nceme g�re YTorgunlukla beraber agiz kokusuda gitdenilir ama kesin demiyorum
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Mayis-2015 tarihinde 15:58 |
|
valla bende agiz kurulugu cok abarti yok belkide hic yok blmiyorum ama dilde koku var dil kokunde dil arkasi yani
|
|
![]() |
|
merlin
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Mayis-2015 tarihinde 16:56 |
|
sorum su tiroid bozuklugu koku yapar mi
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Mayis-2015 tarihinde 20:45 |
Harbiye kongre merkezinde dis hekimligi kongresine geldim. Hayir hasta bakmiyorum. Ama agizkokusu bakan arkadaslarla g�r�st�m. Agiz kokusuna akupunktur baslayanlar var. -M |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Mayis-2015 tarihinde 20:46 |
Hayir tiroid bozuklugu ile agizkokusu arasinda her hangi bir iliski g�sterilmemistir. -M |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |