Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Lamina - lamineyt

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı afaff Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Lamina - lamineyt
    Gönderildi: 27-Haziran-2015 tarihinde 14:25
hocam lamina dis(yaprak porselen) hakkinda fikirlerinizi �grenebilir miyim?

bu islemde diger kaplamalar gibi agiz kokusu riski var mi?

not:�n 4 disime yaptirmayi d�s�n�yorum
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Haziran-2015 tarihinde 14:58
B�yle bir soru sordigunuz i�in tesekk�r ederim

Meslektaslarim duymasin ama lamina uygulamalarin tedav�lden tamamen kaldirilmasindan yana oy kullaniyorum.

90 kg/cm kare basin� gelen yere 60 mikronluk yaprak gibi porseleni yapistirinca bilin bakalim uzun vadede ne gibi bir olay meydana geliyor ?

-M
Başa Dön
afaff Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı afaff Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Haziran-2015 tarihinde 17:14
cvp kirilma olabilir mi?

bu agiz kokusu anladigim kadariyla k�pr� g�vdesinin alti kapali yapildigi durumlarda ortaya �ikiyor k�pr� de bildigim kadariyla eksik dis oldugu zaman yapiliyor simdi benim eksik disim yok sadece �n dislerim kirik oldugu i�in kaplama yaptirmak istiyorum b�yle bi durumda bana k�pr� yapilmayacak haksiz miyim?

sormak istedigim k�pr� degil de sadece kaplama yaptirmak agiz kokusuna sebep olabilir mi?

bu arada tavsiyeniz �zerine lamina disten vazgetim ama eger kaplama tek basina agiz kokusu sebebi degilse en azindan o dislerime porselen kaplama yaptirmayi d�s�n�yorum
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Haziran-2015 tarihinde 22:32
Y�zeyler fir�a darbesina a�ik ise, geometrisi temizlenenmeye m�sait ise, labirent benzeri tutucu mimarisi yok ise, y�zey p�r�zl� degilse agiza uygulanan hi� bir restorasyon koku yapmaz.
-M
Başa Dön
afaff Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı afaff Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Haziran-2015 tarihinde 17:42
hocam cvp i�in tesekk�rler

''90 kg/cm kare basin� gelen yere 60 mikronluk yaprak gibi porseleni yapistirinca bilin bakalim uzun vadede ne gibi bir olay meydana geliyor ? ''

hocam bunun da cvbini �grenebilir miyim merak ettim de
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Haziran-2015 tarihinde 18:06
Yerinden �ikabilir, kirilabilir, yapistirici ile arasinda bosluklar veya mikro �atlaklar olusabilir
-M
Başa Dön
cuma Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı cuma Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Haziran-2018 tarihinde 21:15
Hocam ben lamine yaptirmak istiyorum.tek dis icin 1500tl dedi doktor.
Sizce fiyat normalmi.lamine onerir misiniz?

Not: carpik dislerimi duzelttirmek icin ust dislerimi lamine yaptirmak istiyorum.
Agiz kokum gecmeyecek bari guzel gorunsun istoyorum
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Haziran-2018 tarihinde 21:22
İlk gönderen: cuma cuma yazdı:

Not: carpik dislerimi duzelttirmek icin ust dislerimi lamine yaptirmak istiyorum.

Cuma bey
laminayi dogru bulmam.
Yukardaki satirlari okuyunuz.
Başa Dön
Deniz Mercan Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Deniz Mercan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Nisan-2021 tarihinde 02:21
Selamlar daha �nce lamina veener yaptirdim ve yaptirdigim hekimin asindirma yapmayan tekniginden ger�ekten �ok memnun kaldim. Kesinlikle tavsiye ederim. Ama yaptirmaya karar vermeden �nce dis eti yapinizi vs. �grenmeniz gerekli bir sorun yasamamak i�in. Genel olarak Lamine ile ilgili her detayi bileyim bilerek yaptirayim diyorsaniz sunu okumanizi �neririm.
Başa Dön
istanbulimplant Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı istanbulimplant Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Haziran-2021 tarihinde 15:53
İlk gönderen: cuma cuma yazdı:

�zellikle �arpik dis problemi yasayan hastalar i�in lamine kesinlikle �nerilmez olduk�a hassas bir kaplama y�ntemi olan lamine yerine zirkonyum kaplama size daha uygun bir y�ntem olacaktir �stelik 2021 yilina geldigimiz bu d�nemde ............. 750 tl gibi uygun fiyatlara yapilabilmekte. Her yaptiracaginiz islem i�in 2-3 hekimden fikir alip fiyat toplamadan islem yaptirmayin.

Moderat�r�n notu:
=========
Mesajin bisr kismi silindi. Grupta ticari faaliyetler uygun degildir.

Düzenleyen: aydinmur - 07-Haziran-2021 tarihinde 22:33
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.