Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

Yardim lütfen

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni Üye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ogomen Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: Yardim lütfen
    Gönderildi: 04-Temmuz-2015 tarihinde 18:04
Merhaba,

Yaklasik 5 senedir agiz kokusu çekiyorum. Iki ayri disçiye gittim onlar agiz kokusuna sebep olacak birsey bulamadilar. KBB uzmanina gittim ve akinti, sinüs iltihabi vs gibi seyleri kontrol etti ancak her hangi bir sey bulamadi. Bundan sonra gastroent. uzmanina gitmeyi planliyorum. Muhtemelen endoskopi isteyecek diye tahmin ediyorum. Ama oradan da birsey çikmazsa ne yapacagim bilmiyorum.

Sonuç olarak kokunun kaynagini tespit edecek bilimsel bir yöntem, cihaz vs. yok mudur? Bu konuda uzmanlasmis bir doktor/klinik var midir? Bu problem oldukça can sikiyor. Yardim ederseniz çok sevinirim.

Saygilarimla.
Başa Dön
Magdur42 Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Magdur42 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 04-Temmuz-2015 tarihinde 20:23
Murat hocanin yanina git bende gitmeyi düsünüyorum. O biraz daha fazla yardimci olur diye düsünüyorum öbür arkadaslardan duyduklarima göre
Başa Dön
zeynep Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zeynep Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 05-Temmuz-2015 tarihinde 10:43
evet bende murat hocaya gitmeni tavsiye ederim
Başa Dön
blanche Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı blanche Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 06-Temmuz-2015 tarihinde 00:55
Kesinlikle..
Başa Dön
maslak Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı maslak Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 11-Temmuz-2015 tarihinde 14:34
Hocam benim kokum bogazdan geliyor burunda koku yok ayni zamanda sabah bogazdan gelen çok çok berbat koku ve bazen burun akintisi var yani geniz akintisi herkesde yok mu ama neden koku o kadar insanda ben de var yani ben de ters giden sey ne lütfennn cevap verin
Başa Dön
emre Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emre Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 25-Mayis-2017 tarihinde 18:03
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 27-Mayis-2017 tarihinde 11:37
unutmayin agiz kokunuzun kaynagi her neyse Stres onu 2 katina çikartan bir etmen Stres her hastaligi 2 katina çikartir tek bunun için degil , stres öyle birseyki tika basa yemek yeseniz sizi dakikalar içinde aciktirabilir , stres öyle birseyki basli basina sadece stres ile birçok deri zührevi hastaliklarina yakalanabilirsiniz Strese dikkat edin , diceksinizki yerimde olda stres yapma lafmi sennikide bende çok stres yaptim ama ne fayda etti hiçbirsey sorununuz ne onu bulmaya ugrasin bagirsak mantarina falan girerseniz isiniz zor söylüyüm çünkü tip bununla ilgilenmiyor tip bunu önemsemiyor doktorlarin ilgi alani degil hastalik olarak görülmüyor bile kendinizi delirtirsiniz dikkat ediniz
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
Doksandort Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Doksandort Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 28-Mayis-2017 tarihinde 19:37
AGZIMDA KI KOKULARDAN BIR TÜRLÜ KURTULAMIYORUM. BURUNDAKI KONKALARDAN OLDUGUNU DÜSÜNDÜM. AMELIYAT OLUP ALDIRDIM AMA HALA GEÇMEDI. NE YAPMAM GEREKIYOR YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVINIRIM
:(((
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 28-Mayis-2017 tarihinde 23:03
İlk gönderen: Doksandort Doksandort yazdı:

AGZIMDA KI KOKULARDAN BIR TÜRLÜ KURTULAMIYORUM. BURUNDAKI KONKALARDAN OLDUGUNU DÜSÜNDÜM. AMELIYAT OLUP ALDIRDIM AMA HALA GEÇMEDI. NE YAPMAM GEREKIYOR YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVINIRIM

bir sürü konu var incele

makale var yine sitede oku zaten bir fikrin olacak.

yinede burun kaynakli degil ise disçiye git. sonra genel cerraha git mide için. dahiliye git seker hastaligin var mi diye baktir.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.