|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
ogomen
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Temmuz-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04-Temmuz-2015 Saat 18:04 |
Merhaba,
Yaklasik 5 senedir agiz kokusu çekiyorum. Iki ayri disçiye gittim onlar agiz kokusuna sebep olacak birsey bulamadilar. KBB uzmanina gittim ve akinti, sinüs iltihabi vs gibi seyleri kontrol etti ancak her hangi bir sey bulamadi. Bundan sonra gastroent. uzmanina gitmeyi planliyorum. Muhtemelen endoskopi isteyecek diye tahmin ediyorum. Ama oradan da birsey çikmazsa ne yapacagim bilmiyorum. Sonuç olarak kokunun kaynagini tespit edecek bilimsel bir yöntem, cihaz vs. yok mudur? Bu konuda uzmanlasmis bir doktor/klinik var midir? Bu problem oldukça can sikiyor. Yardim ederseniz çok sevinirim. Saygilarimla. |
|
![]() |
|
Magdur42
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14-Ocak-2015 Konum: Konya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
![]() ![]() ![]() |
Murat hocanin yanina git bende gitmeyi düsünüyorum. O biraz daha fazla yardimci olur diye düsünüyorum öbür arkadaslardan duyduklarima göre
|
|
![]() |
|
zeynep
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mart-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() |
evet bende murat hocaya gitmeni tavsiye ederim
|
|
![]() |
|
blanche
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Haziran-2015 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle..
|
|
![]() |
|
maslak
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Nisan-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam benim kokum bogazdan geliyor burunda koku yok ayni zamanda sabah bogazdan gelen çok çok berbat koku ve bazen burun akintisi var yani geniz akintisi herkesde yok mu ama neden koku o kadar insanda ben de var yani ben de ters giden sey ne lütfennn cevap verin
|
|
![]() |
|
emre
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23-Mayis-2017 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 527 |
![]() ![]() ![]() |
unutmayin agiz kokunuzun kaynagi her neyse Stres onu 2 katina çikartan bir etmen Stres her hastaligi 2 katina çikartir tek bunun için degil , stres öyle birseyki tika basa yemek yeseniz sizi dakikalar içinde aciktirabilir , stres öyle birseyki basli basina sadece stres ile birçok deri zührevi hastaliklarina yakalanabilirsiniz Strese dikkat edin , diceksinizki yerimde olda stres yapma lafmi sennikide bende çok stres yaptim ama ne fayda etti hiçbirsey sorununuz ne onu bulmaya ugrasin bagirsak mantarina falan girerseniz isiniz zor söylüyüm çünkü tip bununla ilgilenmiyor tip bunu önemsemiyor doktorlarin ilgi alani degil hastalik olarak görülmüyor bile kendinizi delirtirsiniz dikkat ediniz
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
|
![]() |
|
Doksandort
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28-Mayis-2017 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
AGZIMDA KI KOKULARDAN BIR TÜRLÜ KURTULAMIYORUM. BURUNDAKI KONKALARDAN OLDUGUNU DÜSÜNDÜM. AMELIYAT OLUP ALDIRDIM AMA HALA GEÇMEDI. NE YAPMAM GEREKIYOR YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVINIRIM
|
|
:(((
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
bir sürü konu var incele makale var yine sitede oku zaten bir fikrin olacak. yinede burun kaynakli degil ise disçiye git. sonra genel cerraha git mide için. dahiliye git seker hastaligin var mi diye baktir. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |