|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
chocalate
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Eylül-2014 Konum: Balikesir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 68 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15-Temmuz-2015 Saat 04:38 |
Arkadaslar artik burama kadar geldi.Bende burun eti ve kemik egriligi var.Buna bagli olarak geniz akintisi.Benim kokumun sebei %100 bunlar.Ben 16 yasinda burun eti ameliyati veya burun kemigi egriligi ameliyati olabilirmiyim ?
|
|
![]() |
|
chocalate
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Eylül-2014 Konum: Balikesir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 68 |
![]() ![]() ![]() |
BU ARADA YAKLASIK 3 AYDIR FORUMA GIRMIYORDUM GINE BISEY DEGISMEMIS 3 4 ARKADAS KURTURMUS GALIBA ONLARA GEÇMIS OLSUN DIER ARKADASLARDA INS KISA ZAMANDA KURTULUR.
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Genç arkadasim gidip bir doktorla konusmak sence de daha mantikli degil mi? Biz nereden bilelim ameliyat olup olamayacagini?
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
nasil anladin burundan kaynakli oldugunu.
16 yasinda olamazsin çünkü etler vs büyüyor burun gelisimi oluyor 18 de olman lazim |
|
![]() |
|
Doksandort
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28-Mayis-2017 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
2 hafta önce Konka ameliyati oldum. BÜYÜYEN ETLERI ALDIRDIM. AMA HALA AGZIMIN KOKUSU DEVAM ETMEKTE NE YAPMAM GEREKIYOR
|
|
:(((
|
|
![]() |
|
Ultraslan
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20-Temmuz-2017 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
ARKADASLAR ARANIZDA DEVIASYON VE KONKA AMELIYATI OLUP KOKU GIDEN VAR MI ACABA ??
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
2 hafta önce daviasyon oldum konka olmadim yoktu çünkü. su an burun filan yara 2-3 hafta sonra yazim geçip geçmedigini
zaten koku geçmiyorsa bile mutlaka ol. rahat nefes alacaksin bu deviasyon kalbide etkiliyor. sabah yorgun uyanma filan. agiz kokusuda yapiyor.. eger daviasyon kaynakli ise geçer niye geçmesin. ben yazarim 2-3 haftaya su an burun yara ondan iyilessin tam. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |