Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: kokuyu hissedenler hissedemeyenler Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
haci
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 8
Alıntı haci Cevaplabullet Konu: kokuyu hissedenler hissedemeyenler
    Gönderim Zamanı: 21-Aralik-2015 Saat 22:07
arkadaslar ve çok degerli Murat hocam 3 yildir bende agiz kokusu var. kimse bu güne kadar bana agzin kokuyor demedi çünkü hissettirmedim. söyle bir durumda var agiz kokumu ilk önce kendi kendime hissettim böyle agzimda garip bi koku ama hiiç umursamadim geçer dedim sonra gün geçtikte artik tamam dedim agzim kokuyor ve ben kokunun farkindayim kesinlikle...,
agiz kokumun siddetini, ne zaman fazla koktugu kokusunun nasil oldugunu bir kisiyle ne kadar yakinlasmam gerektigini hepsinin farkindayim.çogunuz bilirsiniz sabahlari koku hat safaya çikar.

çok çok ilginç 3 yildir kokuyla arkadas oldum hiiiç kafama takmam eglenirim ve de hastaneye hiç gitmedim bana çok normal geliyor belkide kokuyla arkadas oldugumdan artik.
       söyle birseyde var dislerimi haftada 1 firçalarim sigara tiryakisiyim agzim kokarsa koksun diyorum hepinizi seviyorum mutlu günler saygilar...
elbet bir gün
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2401
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Aralik-2015 Saat 13:42
Bu yaklasiminizi taktir ettim. Izninizle meslektaslarima göstermek üzere yazdiklarinizi kopyaliyorum
-M
IP
ahmetmehmet1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 316
Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Aralik-2015 Saat 16:06
sigara kokusu daha iyi zaten agiz kokusundan.

sigara azaltiyor kokuyu mideden filan geliyora yada üst yollardan her tarafa sigara dumani gidiyor mideye üstten burundan çikiyor mentöllü sigaralar özellikle azaltiyor içtimi
IP
haci
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı haci Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Aralik-2015 Saat 16:09
ne demek hocam alabilirsiniz.
elbet bir gün
IP
Arayan
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 205
Alıntı Arayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Aralik-2015 Saat 16:30
Senin aqzin falan kokmuyor dostum .Koksa suratina tokat gibi carparlar.
IP
haci
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı haci Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Aralik-2015 Saat 17:28
kardes sen kokuyu hissediyormusun
elbet bir gün
IP
Arayan
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Arayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Aralik-2015 Saat 00:40
Hissediyorum ve soyluyorlada .Hic uzulurmu cekinirmi demeden .Bence senin burnunda bir sorun var burnuna gelen koku o sorunun kokusu .
IP
Kevseru
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 13
Alıntı Kevseru Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Aralik-2015 Saat 07:50
Arkadaslar bu konuda çok dertliyim ben hiç ama hiç koku almiyorum ama koku var biliyorum tepkilerden de anlamak mümkün zaten söyleyen de oldu, burun alisiyor filan tamam da bunca kendi kokusunu alan kisinin neden burnu alismiyor, sirf bunun için bulusma basligina da yazdim hiç tanimadigim ama konuya asina birine bu nasil bi koku agizdan kaynakli gibi mi iltihap kokusu mu yoksa diski kokusu gibi mi her nasilsa, herkese tepki verdiren 1metreden farkedilen bu koku ne çok merak ediyorum
Bunaldim
IP
Arayan
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Arayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Aralik-2015 Saat 14:55
Ben istanbuldayim sen nerdesin bulusalim yararimiz olur elbet.
IP
haci
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı haci Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Ocak-2016 Saat 15:25
ben kokuyu hissediyorum sorabilirsiniz soru
elbet bir gün
IP
Kevseru
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 13
Alıntı Kevseru Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Ocak-2016 Saat 10:18
Yanlis anladiniz, bilen birine bendeki bu koku neye benziyor neden kaynakli gibi duruyor diye sormaktan bahsediyoruz,
Bunaldim
IP
ncort
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 162
Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Ocak-2016 Saat 23:04
Dil arkasi diski kokum ile yasadiklarim hakkinda genel bir konu acmaya karar verdim. Belki ayni sorun baskasinda da vardir. Birbirimize yardim edebiliriz.

Agiz kokum kucuklukten beri var sanirim. 6-7 yaslari bahsediyorum. Belki de 9 tam bilmiyorum.

Dil arkasi beyaz ama arkanin en orta kismindaki kucuk beyazlik, sanki full beyaz renkte.

Agiz kokumun oldugunu hic hohlamadan bile anlayabiliyorum. Cunku agzimin arkalarinda bir kuruluk oluyor. Garip bir agirlik var sanki agzimin icinde. Agiz kokum yokken agzimi "hafif" hissediyorum.

Burnumda konka sisik. Nefes almakta biraz zorluk yasasam da asil sorun bu degil sanki? Neden mi boyle dedim? Cunku atiyorum 12 yasindayken burnumla ilgili hic bir sorunum yoktu ama agiz kokum yine vardi.

Agiz kokum ne zaman yok oluyor:

-Flagyl ilacini ictigimde yok oluyor. Sabah kalkinca bile koku olmuyor. Tukuruk salgim cok artiyor. Tukurugunu kurut, kokla yine kokmuyor.

-Bir keresinde B vitamini hapi kullanmistim o zaman dilimin arkasindaki beyazlik cok azaldi. Agzimi yine hafif hissettim ama tamamen gecmis miydi emin degilim.

Bu konuyu acma sebebim, benim agiz kokuma sebep olan sey basit birsey. Ama o basit seyi bulamamak beni cildirtiyor artik.

IP
süpheli
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 11
Alıntı süpheli Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Temmuz-2016 Saat 00:55
Orjinalini yazan: ncort

Dil arkasi diski kokum ile yasadiklarim hakkinda genel bir konu acmaya karar verdim. Belki ayni sorun baskasinda da vardir. Birbirimize yardim edebiliriz.

Agiz kokum kucuklukten beri var sanirim. 6-7 yaslari bahsediyorum. Belki de 9 tam bilmiyorum.

Dil arkasi beyaz ama arkanin en orta kismindaki kucuk beyazlik, sanki full beyaz renkte.

Agiz kokumun oldugunu hic hohlamadan bile anlayabiliyorum. Cunku agzimin arkalarinda bir kuruluk oluyor. Garip bir agirlik var sanki agzimin icinde. Agiz kokum yokken agzimi "hafif" hissediyorum.

Burnumda konka sisik. Nefes almakta biraz zorluk yasasam da asil sorun bu degil sanki? Neden mi boyle dedim? Cunku atiyorum 12 yasindayken burnumla ilgili hic bir sorunum yoktu ama agiz kokum yine vardi.

Agiz kokum ne zaman yok oluyor:

-Flagyl ilacini ictigimde yok oluyor. Sabah kalkinca bile koku olmuyor. Tukuruk salgim cok artiyor. Tukurugunu kurut, kokla yine kokmuyor.

-Bir keresinde B vitamini hapi kullanmistim o zaman dilimin arkasindaki beyazlik cok azaldi. Agzimi yine hafif hissettim ama tamamen gecmis miydi emin degilim.

Bu konuyu acma sebebim, benim agiz kokuma sebep olan sey basit birsey. Ama o basit seyi bulamamak beni cildirtiyor artik.

belki de koku yok oyle hissetigin zaman birine sordun mu ? Tukurugu kurutup koklamak ne derece dogru?dilin o gun yedigin ictigin seylere bagli olarak az da olsa bi kokusu olamaz mi ? Yani normal degil mi? Koktugunu hissetiin an yani agirlasiyor dedigin zaman en yakinina bir sor bakalim.
IP
hopelf
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 1
Alıntı hopelf Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Mart-2024 Saat 22:59
Merhabalar. Kendimin duymadigi esimin bahsettigi bir koku hasil oldu bende. Esim ayaz kokusu gibi diyor ve ona göre de disten gelen bir koku degil. Bu konu da fikri ya da tecrübesi olan var midir?
IP
Semiha
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 24
Alıntı Semiha Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Mart-2024 Saat 23:19
Ayaz kokusu ne demek
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 395
Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Mart-2024 Saat 21:26
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu