Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Agiz Kokusu | GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: Agiz kokusu ile yasamak Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Scorpio
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 10
Alıntı Scorpio Cevaplabullet Konu: Agiz kokusu ile yasamak
    Gönderim Zamanı: 31-Ekim-2012 Saat 21:27
Nereden baslasam bilemiyorum. Yaklasik bes senedir ben de bundan muzdaribim. Soyleyeceklerim bu hastaligi yok etmekle, tedavisi ile ilgili degil. Bununla yasamanin yarattigi ruh hali ile ilgili.

Evet, insanlarla yakin bulununca rahatsiz hissediyoruz, yasamanin bir anlami yokmus gibi geliyor bazen. Asosyallige, depresyona kadar yolu var...

Bazen o kadar cok takiyorum ki kafama, lanet okuyorum kendimi yipratiyorum. Sonra aklima olumcul hastaliga sahip insanlarin oldugu geliyor. Dogustan engelli insanlar geliyor... Ve utaniyorum lanet okuduguma, sukrediyorum halime. En azindan cogumuz bunu tamamen yok edemesek bile asiri agir olmadikca maskeleyebiliriz. Gargara, gunde uc kere dis fircalamakla siklikla yemekle(kisiye gore degisir bunlar).

Belki hayatimizda iletisim ve sosyallik iyi ilerleyemez genelde uzak dururuz insanlardan ama eminim herkesin kendisini kanalize edebilecegi baska bir suru konu vardir. Baska islerde cok iyi olabiliriz.

Ki inaniyorum bi gun cogumuz kurtulabiliriz bu dertten.

Demem o ki, bu derdi dusunup surekli intihar vb diyen kisiler, hayatinizin bi kismi sinirlanmis olabilir ama elden geleni yaptiktan sonra sukretmek gerek. Bardagin bos tarafini dusunup karamsarlasmak degil dolu tarafini dusunup pozitif olmak gerek.

Zaten bugun variz yarin yokuz, koskoca tarihte insan omru okuanustaki kum gibi. Bunu da kafaya takarak harcamamak gerek...
IP
berataydin
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 20
Alıntı berataydin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Kasim-2012 Saat 20:53
arkadasim neyime sukur edeyim soylermisin??agzim kokuyor. evet soyleyince cok basit bir seymis gibi geliyor degil mi? ama degil iste.

sana neyi yapamadigimi soyliyim:
okula gidemiyorum,dershaneye gidemiyorum,arkadaslarimla bulusamiyorum,otobuslere binemiyorum,markete gidemiyorum, sonuc olarak iletisim kuramiyorum. bunun daha otesi var mi?oturup ha tamam kanser degilim diye sevinecekmiyim. eger bir yaratici varsa ve beni suan duyuyorsa ben raziyim kanser olmaya.en azindan bir tedavi sureci var.olumlu veya olumsuz.olumluysa hayatina devam edersin degilse olursun.net.ama bir robot gibi dort duvar arasinda hayatini devam ettirmeye calismassin.

tabi bu durumu en az siz de benim kadar biliyorsunuz. yasadiniz veya yasiyorsunuz.
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Nisan-2016 Saat 19:55
Ahirette hasta insanlara oyle mukafat varki saglam insanlar özenip keske bizim derilerimiz demir makasla kesilseydide bizde boyle mukafat gorseydik diyecekler arkadslr isyan etmeyin sAbredin ins guleceksiniz obur tarafta
IP
mmkk
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 146
Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Nisan-2016 Saat 22:33
Deysi sen gecen bi baslik altinda ven 35 yasindayim ama hic agizkokysm yok diodun dimi .....ven dunya hayatimi robot gibi yasadiktan sonra napimhe demesi kolay ..ates dustugu yeri yakar misali
.....bence sen yazi yazma insanlarin moralini daha cok bozuosun
IP
mehmet27
Üye
Üye

Gönderilenler: 82
Alıntı mehmet27 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Nisan-2016 Saat 21:28
Arkadaslar isyan etmenin bir anlami yok ilk zamanlar bende bu durumdaydim intihari bile düsünmedim degil ama artik alistim okulumada gidiyorum sosyal hayatim eskisi gibi degil ama kendimide soyutlamadim buda hayatin bir cilvesi alistim sayilir artik her gün dua ediyorum kendim ve sizler için sizde duanizda bizi katmayi unutmayin ins hepimiz birgün bu illetten kurtulacagiz
IP
BezginBetül
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 122
Alıntı BezginBetül Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Nisan-2016 Saat 11:48
Of of, çok iyi anliyorum ve aynisini hissediyor ve yasiyorum. Bu nasil bir beladir da bir türlü bir yol bulamiyoruz!
Deysi, niyetin iyi ama bunu sadece yasayan bilir. Sanildigi kadar basit, banal degil. Evet, absürd bir hayat. Variz ama yokuz gibi. Eziklik ve utanma hissinden biktim usandim.
Tamamen asosyal ve kopuk bir hayatim var..Ama umudumuzu yitirmemeliyiz. Çok merak ediyorum, bir gün son nefesimi verdigimde acaba çözmüs olacak miyim ve dönüp geriye baktigimda bu hayat hakkinda acaba ne düsünecegim. Umarim dilimde bir küfürle vedalasmam...
IP
bengeldim
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 53
Alıntı bengeldim Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Haziran-2016 Saat 22:55
dün bi sarki takildi kulagima
sözünde sicacik nefesin diye bi cümle vardi
çok üzüldüm ya o cümleyi duyunca ins tamamen bu hastaliktan kurtulucaz
asla pes etme
IP
hamza171
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 45
Alıntı hamza171 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Eylül-2016 Saat 14:45
Evet arkadaslar bayraminiz kutlu olsun.
Konumuz sadece agiz kokusu olmasin birbirimiz de bu amaç etrafinda toplanmis insanlariz.
Daha dün bir bekar arkadasimin evinde toplandik 4-5 kisi yüzüne üfledim nefesin kötü kokuyor dedi bana :) Kusura bakma böyle bir sorunum var ve elimden geleni yapiyorum lakin çözemiyorum bazen baya artiyor dedim.Yanimdaki kisiler ve arkadasim kusura bakma bilmiyorduk olabilir gayet dogal sadece yakinlastigimizda veya üflediginde rahatsiz olmustum ama böyle bir durum varsa hiç sorun degil dedi.Beni rahat hissettirdiler yani.Tabiki bu sorun vücuttaki bir sikintidan kaynaklaniyor lakin elimizden geleni yapmamiza ragmen azaliyor belki ama bitmiyor illaki bir gü biticek.O yüzden bu sorunu pek dert etmeyin yaninizda sakiz bulundurun pharmol kullanin(bende 6-8 saat etki ediyor) ve bu sorunun sagladigi sikintidan kurtulun hayatinizi yasayin.
Ben bu sorunun olmasina bazen isyan bazen de seviniyorum çünkü herkesin hayatta büyük bir sorunu var benim de sorunum bu ve daha yolun çok basindayim.18 yasinda bir gencim emin olun bu sorunum disinda gerçekten diger tüm özelliklerimi ben harika görüyorum fiziksel olarak sorunum yok hukuk fakültesinde okuyorum ikili iliskilerim ailevi ve dost iliskilerim harika.Bu sorun da tuzu biberi olsun illa bir gün çözecegiz ve çok yakin arkadaslarimin hepsine durumu belirttim artik rahatim esprisini yapiyoruz gülüyoruz geçiyoruz :) Büyük çogunlugu sikinti yok sende dese de bazi arkadaslarim kokuyor demisti.
Neyse içimi döktüm iste rahat olun bunu pek kafaniza takmayin bu sorun bile olmayabilir metabolizmamiz veyahut dil yapimiz buna uygun olabilir sikinti yapmayin ama çözüm için de elimizden geleni yapalim :)
Murat hocam size de iyi bayramlar kendinize iyi bakin..
IP
joey55
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı joey55 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Eylül-2016 Saat 22:11
Yasamayan bilemez insani depresyona kadar götürür. Insanlarin seninle konusurken tiksinir gibi kafasini baska yere çevirmesinden daha kötü ne olabilir.Biriyle birlikte olma sansin yok.kim yüz yüze konusamadigi biriyle birlikte olmak ister ki. Sabaha kadar yazarim aslinda ama yasayanlar zaten biliyo herseyi. Ben suan kullandigim bi ilaç sayesinde kurtuldum geçici bi süre mi bilmiyorum. Suan koku hissetmememe ragmen yine de insalarla yüzyüze konusmaya çekiniyorum
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Eylül-2016 Saat 20:13
mmk niye yazmiyimki ben kotu bisey yazmiyorumki bende uzuluyorum belki agiz kokum yok olabilir ama bigun olmiycagi ne malum
IP
joey55
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı joey55 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Eylül-2016 Saat 17:38
Yazdigini okudum da deysi bence de yazma insanlarla dalga geçer gibi öbür tarafta gülersiniz falan. Allah düsmanima vermesin bu hastaligi
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Eylül-2016 Saat 23:06
Bir çogumuz "parmagim, elim, kolum, gözüm vs sorunlu olsa da bu agiz kokusu olmasa" demisizdir. Ben bir ara, isterse sol kolum olmasin ama bu kokudan kurtulayim diye dua ettigimi biliyorum.

Bu yaz basit bir göz alerjisi dolayisiyla -doktorun beceriksizligi ve bilgisizliginin de katkisiyla- korneamda hasar oldu. Bir gözümde görme kaybi bulaniklik meydana geldi. Uzman bir göz doktoru önceki ilaçlarin yanlis oldugunu söyleyip yeni ilaçlar verdi, görme kaybinin geçici veya kalici olacagini söyledi.

Iste o anda sanki dünyam alt üst oldu. Disardan bakinca ne var sanki basit bir görme kusuru denebilir ama saglik kaybi olunca insan dagiliyor. O zaman, Allah'tan böyle olumsuz dualarla sifa istemenin ne kadar yanlis oldugunu anladim. Sadece sifa için dua etmeliyiz, bundan kurtulayim her seye raziyim mantigi çok çok yanlis. Eskilerin dedigi gibi "insanin neresi agrirsa cani oradadir."

(Göz rahatsizligim alerjik konjenktivit'ti. Çok bulasici tehlikeli bir hastalikmis. Göz kizarmasi ile ortaya çikiyor, gecikmeden derhal göz doktoruna gidin. Ailene de bulasir dendi ama bulasmadi. Hastaligin adini bu yasa geldim ilk kez duydum.)
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 395
Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Mart-2022 Saat 15:20
Muhtemelen Jennifer Lawrence'in da koku sorunu var. 😁

sahne 1

Sahne 2
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu