|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03-Agustos-2013 Saat 10:35 |
Arkadaslar, bir sey fark ettim. Geniz akintisini bazen çikarttigim zaman o balgamsi seyin içinde beyaz beyaz sert olmayan bazi birikintiler var. Bu ne olabilir?
|
|
![]() |
|
Helicobacter
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Subat-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() ![]() ![]() |
evet aynisi bende de var. tomografi çektirmistim. doktora gösterdim sinüzitin yok ama burunda biraz egrilik var dedi. biri burun spreyi, biri alerji ilaci digeri efervesan tablet olmak üzere 3 ilaç yazdi. geniz akintim simdilik durdu diyebilirim. eskisi gibi agzimda viskoz bir sivi da yok diyebilirim. ama ümitlenmek için çok erken.
|
|
![]() |
|
MMMM
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Nisan-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() |
Bende bogazima baktigimda ilk defa beyaz birsey gördüm. Arkalarda. Bademciklerim sis biraz fakat onlar beyaz degildi. Yani geniz akintisi muhtemelen senin gibi. Bende de kemik egriligi var. Geniz akintim da çok azaldi nedense bilmiyorum. Burnum da akmiyor, genizim de. Aksa bile çok az aktigini hissediyorum. O beyazimsi seyi bir kere gördüm.
Sorunlarimiz muhtemelen kemik egriligi. Kemik egriligi ameliyati olmadan agiz kokumuz geçmeyecek galiba. |
|
![]() |
|
Helicobacter
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Subat-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() ![]() ![]() |
deviasyon veya bademcik ameliyati olup bu dertten kurtulamayan askadaslar var. kurtulma ümidiyle gereksiz yere biçak altina yatmak mantikli degil. sagligimiz, deneme yanilma yoluyla tedavi olunmayacak kadar degerli ama psikolojimiz de alt üst durumda.
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Aslinda arkadaslar ben tam ergenlik döneminde yani burnumun sekli degistigi dönemde agiz kokusu olustu. Burnum da kemik egriligi var ve 11 senedir de var ve tam bu kadar süredir de agiz kokusu var bende. Nasil ameliyat olacagim ne yapacagim bilmiyorum.
|
|
![]() |
|
yeni_uye
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07-Agustos-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
beyazimsi olarak bahsettgin seyler buyuk ihtimal bademcik tasi. internetten arastirmani oneririm.
|
|
![]() |
|
cihat1762
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21-Temmuz-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
![]() ![]() ![]() |
dis doktoruna gittim 2 disimin çürük oldugunu söyledi. sorun su çürük dis dilde beyazlik olustururmu?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |