Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: Agiz kokusu nedeniyle utanç duydugunuz olay Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Haklar bilimi
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 13
Alıntı Haklar bilimi Cevaplabullet Konu: Agiz kokusu nedeniyle utanç duydugunuz olay
    Gönderim Zamanı: 26-Mayis-2017 Saat 01:10
Forum kullanicilari olaylari teker teker alalim arada bir bende ekleyecegime eminim ...
Konunun faydali olup olmayacagi tartisilir ama en azindan bize psikolojik olarak kötü yönde tesir ettigini gösterebilecek bir konu olur diye dusunuyorum
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 527
Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Mayis-2017 Saat 11:26
tek olay kendini ifade edememek özgürce konusamamak baska ne olabilir? :D baska ne olabilirki baska ne olabilcegini söyleyin varsa bilen ÖZGÜRCE karsindakine kendini ifade edememek saka yapamamak kiz arkadas edinememek toplumda bir konuda tartismaya girememek düsünsene bir siyasi veya teknik bi bilgiyi tartisacaksin bir spor dali veya herhnangi birsey agzin bok gibi kokuyor karsindaki sana güler sen önce agzini yika der hiçbirsey bulamazsa sen hakli olsan bile , sonra insanlar arkandan konusabilir dalga geçebilir , kiz belki seni önce yakisikli görür ama yakinlastiginda kaçar gider kim tahammül eder?
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      
IP
terminator
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 1
Alıntı terminator Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Eylül-2018 Saat 15:39
Merhaba arkadaslar, forumda gördügüm kadariyla çok sikinti yasayam arkadaslarimiz var.

Size tavsiyeleri ve yasadiklarimi anlatacagim.

Bende çocuklugumda ve birçok zamanda agiz kokusuyla yasadim. Birçok kisi uyardi vs.

Doktor doktor gezdim tedavisini bulamadik diyebilirim.

Doktorun birisi burun egriligi var. Ameliyat gerekmez dedi.
Digerleri sonra vs. vs.
Pek ilgilenmedi.

Ben rotayi direk Gaestronolojiye yönlendirdim. Buradaki doktor inceledi,endoskopi felan yaptilardi. Bende reflü oldugunu ve hypobskteri oldugunu söylemisti. Bunlarinda agiz kokusuna neden olabilecegini söylemisti.

Birsürü ilaç vermisti ama hypobakteri denilen virüs ölmüyor. Ama mide haplari midemi çok rahatlatiyor.

Sonra ben yine KBBye gittim. Ama bu sefer doktora detaylica anlattim herseyi. Bu sefer alerji oldugunu, sigara dumanindan ve tozdan uzak durmam gerektigini, alerjinin tedavisi olmadigini, bu maddelere maruz kaldigimda agiz kokusu olusabilecegini söyledi.

Sorunu böyle kendinizde bulabilirsiniz. Ha arkadaslar sunu söyleyim. Benim agzimin koktugunu ben agzimda tükürük kalmadigi zaman anliyorum. Yani agzinizin sürekli koktugunu düsünmek, psikolojik birseydir.

Gidip dürüm yerseniz, agziniz illaki kokar. Yada alerjiniz varsa ve bu etken haldeyse vücuttaki etkilesimden anlayabilirsiniz.

Dedigim gibi agziniz sürekli kokmaz. Bu gibi durumlarda.

Ben gidip ablamada sordum, sevgilimede sordum. Soracak cesaretiniz olsun. Ikiside kokmadigini söyledi.

Neden? Artik dikkat ediyorum. Yedgim yiyecekler saglikli ve reflüyü tetiklemeyem seyler. Elimden geldigince sigara dumani ve tozdan uzak duruyorum.

Önceden elim agzimda konusurdum, arkadaslarim dalga geçerdi. Agzina niye tutarak konusuyorsun diye. Sonuç olarak o benim psikolojik abartmammis.

Siz dogal olarak, sizin agiz kokunuzu olusturacak seylere önlem alirsaniz,zaten kokmaz.

Agiz kurulugu ve tükürük azalmasi, bendeki en büyük agiz kokusu göstergesi oluyor diyebilirim.

Sevdiklerinize kokup kokmadigini sorun. Hep kokuyor düsüncesiyle yasamayin. Agiz kokusu kendi kendine olusmaz. Olusturan etkenler vardir. Bunlara siz elinizden geldigi kadar dikkat edip önlem alirsaniz, zaten yasanmiycagini bilin.

Sorularinizi ve düsüncelerinizi alabilirim.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu