|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 527 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20-Haziran-2017 Saat 18:59 |
Hocam sorum kisa ve size sormak istiyorum , bodybuilding vücut gelistirme sporu yapanlarda zaman zaman agiz kokusu görülebiliyor bunun sebebi nedir hocam mesela bir agirligi kaldirdiktan sonra asiri yorulan bi insanin agzinin kokmasin normalmidir ve bunun sebebi nedir bu dogal birseymidir
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Güzel soru
Cevap derin. Ama kisaltarak anlatacagim. Eforlandigimizda nefes verme sirasinda artan gazlar vardir. Izopren basta olmak üzere kolesterol ve karbonhidrat yikim ürünleri vesaire. Kas seker yakar. Laktoz laktik asite dönüsür. Egzersizden sonra laktat dehidrogenaz yükselir. Bu sirada nefese özel maddeler geçmeye baslar. Kisa sürer, farkina bile varilmaz. Dakikalar içinde normale döner veya azalir. Ayrica sporcularin kas gelistirmek için kullandiklari karnitin içeren ilaçlar ve protezin tozlari agiz kokusu yapabilir. Baska mekanizmalar da vardir. Üzerinde rurulmasina gerek yoktur. Spor agiz kokusu yapmaz olarak bilin. Aklinizda öyle kalsin. -M |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 527 |
![]() ![]() ![]() |
öncelikle cevabiniz için tesekkür ederim ve iyi anlattiniz
benim basima söyle bi hadise geldi ondan bunu sorma geregi duydum hocam , uzun zaman spor yapmadim biraz barfiks çektim karnim öyle aciktiki o ana kadar agzimin kokmadigini söylüyen kardesim o andan sonra hafif koku oldugunu söyledi bu kafami karistirdi bundan dolayi sormak istedim |
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |