|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
üzgünn
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09-Haziran-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09-Haziran-2017 Saat 17:03 |
Hocam ben kokunun surekli mideden kaynaklandigini düsünüyorum reflüm asiri olmasada varmis gegirdikçe içimden çok kötü koku geliyor ve dilimin ustude cok kotu kokuyor hem tat olarak hem koku olarak kemosensor disfonksiyon dilin kokmayip tadini duymak mi eger kokuda olusuyorsa kemosensor disfonksiyon icin ne yapabiliriz ? Reflü ilac tedavisine yanit vermiyir kokuya bir etkisi yok icim cok kotu kokuyor ilac fayda etmesede reflukaynakli olabilir mi?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Sizinkinin neyden kaynaklandigini bilmiyorum. Buradak videolar sorunuzu sanirim yanitlayabilir
http://www.agizkokusu.org/psikolojik-agiz-kokusu.html -M |
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
reflü için su içme tedavisine bakin.
|
|
![]() |
|
Burazin
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19-Agustos-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 61 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam kendimiz evde dilimizle koku alip almadigimizi nasil anlayabiliriz?
Kardesime sorup duruyorum agzin kokmuyor diyor ama ben inanmiyorum Babamla annemde kokmuyor dedi kimseye inanmadim En son dogru söyleyeceginden emin oldugum bir arkadasima sordum Kuran çarpsin kokmuyor dedi rahatsiz oldugumda söylerim biliyosun falan dedi Dil beyazligi(tamami ve beyaz) oluyor her gün sabah aksam disimle beraber dilimi de firçaliyorum Ben hohladigimda kendim degisik bi koku aliyorum geniz akintim var bogazimdan beyaz ufak yapiskan tükürük çikartiyorum onu kokluyorum ama kokmuyor valla ne yapacagimi sasirmis durumdayim Bence ailem ben rahat edeyim diye yalan konusuyor |
|
![]() |
|
Burazin
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19-Agustos-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 61 |
![]() ![]() ![]() |
Birde biraz kisisel ama lütfen cevaplayin belki de benim agzim kokmuyordur
Siz daima kokan dil sirtidir diyordunuz Biz dilimizin sirtimi elleyip kokladigimizda kötü kokuyor Ayni zamanda saglikli salya kokar diyorsunuz Kafama takildi çeliski var bunlar arasinda |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Nasil bir uyusmazlik oldugunu düsündünüz ?
Tam olarak problemi anlamadim, yardimci olur musunuz? |
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Keske mümkün olsaydi. Ben evde uygulanabilecek pratik bir yöntem bilmiyorum. -M |
|
![]() |
|
Burazin
![]() ![]() ![]() |
biz elimizi dil sirtina dokundurup kokladigimizda koku aliyoruz
Koku sebebi daima dil sirtiysa dile dokunduktan sonra aldigimiz koku bizim agiz kokumuz oluyor(mantik bu ise) Saglikli salya tükürük kokar dediginize göre bizim dil sirtimizin kokusu normal oluyor yani agzimiz kokmuyor Tam anlatamiyorum hocam algilayabildiginizi yorumlarsaniz sevirim :) |
|
![]() |
|
Burazin
![]() ![]() ![]() |
Hocam bide bu yenilen yemeklerin tadi 4 saat falan geçmiyor sabah ketçapli patates kizartmasi yedim hala tadi agzimda burnuma üfledigimde hissediyorum neden geçmiyor?
|
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Nisan alip nokta atisli bilgi vermek için takildiginiz yeri sormustum. Yine tam olarak hangi noktada uyusmazlik hissetiginizi anlamadim. Salya içinde çözünmüs kokulu gazlar bulunur. Bu sebeple her salya kokar. Ayrica bütün vücut çukurlari kötü kokar. Agiz içerisinde ise dil sirti en kokulu yerdir. Hangi vücut çukuruna parmak sokup koklanirsa kötü bir koku hissedilir. herkeste ve daima bu durum vardir. -M |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |