|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 4 |
Yazar | Mesaj |
sifa
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
![]() ![]() ![]() |
Belki telepati belki empati
Çaresizlikten ne buldugumuzu bilmiyoruz ki Lakin makalenizi sabirsizlikla bekliyorum Okuyunca olur belki hastaligimiza tedavi:):) |
|
![]() |
|
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() |
Selamlar
Hocam bu konuda bir gelisme saglayabilir miyiz dersiniz? |
|
![]() |
|
sifa
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
![]() ![]() ![]() |
Telfast piyasadan kaldirilmis sanirim gittigim eczanelerde boyle soylediler. Onun yerine bir turevi olan allegrayi verdiler. Iki haftadir kullaniyorum hic etkisini gormedim. Sanirim benim icin bu kokunun alerjiyle bir ilgisi yok yada yanlis ilac secimi.
|
|
![]() |
|
ornitop
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09-Subat-2013 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 80 |
![]() ![]() ![]() |
alerji olmadiginiz sonucuna tek bir alerji ilaci kullanarak varamazsiniz..
|
|
![]() |
|
Helicobacter
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Subat-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() ![]() ![]() |
allegra ve allerset bu ikisini ben de kullanmistim. sonuç yok.
|
|
![]() |
|
sifa
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar birsey sormak istiyorum. Ustune dustugum bazi noktalardan pek sonuc alamadim. Su siralar yine kbb a geri dondum. Gittigim doktorlarda kbb olsun dahiliye olsun hep ayni ilaclari yazip gonderdi. Neyse ben su aralar surekli burun akintisina tekrar geri dondum. Bu problemimle birlikte kokudan bahsettigim butun doktorlar sprey ve alerji ilaci verdi hepsini duzenli kullandim fayda etmedi. Forumda surekli burun akintisi olan biri var mi diye soracaktim?? Ve bununla ilgili birseyler yapti mi sonuc aldi mi?? Bana bu durum cok enterasan geliyor acikcasi. Cevremde hic surekli burnu akan birini gormedim. Surekli dedigim 10 dakikada bir. Seffaf su gibi bir akinti. Ve bu durum cocuklugumdan beri var. Nefes almam da sorun var diyemem hic nefes almakta zorlanmiyorum ama dogru nefes almayi bilmiyorda olabilirim. Nedense gittigim doktorlar su soruma cevap vermedi. Bunun deviasyonla bir baglantisi olabilir mi?? Sola deviasyon varmis bende ama fazla degilmis ameliyata gerej olacak duzeyde degilmis. Neyse merak ediyorum surekli burun akintisi ceken birileri var mi diye??
|
|
![]() |
|
sifa
![]() ![]() ![]() |
Zeytinyagli kudret nari bugun sabah elime gecti. Kokusu berbat agzi.kapali olmasina ragmen butun mutfagi sardi. Sabah ac karnina bir cay kasigi ve aksam ac karnina bir cay kasigi olacak sekilde denedim. Ama etkisini tam anlayamadim. Yani azaldi bu kesincunku bizzat koku artiracak seyler yedim eskisi gibi dayanilmayacak olcude degil. Belki de herkeste olan agiz kokusu vardir agzimda bilemiyorum. Asil yarin sabah uyaninca anlayacagim eger hafif bir koku varsa bende ise yaramistir diyecegim. E tabi 40 gun sureyle kullanip biraktiktan sonra ki duruma da bi bakmak lazim.
|
|
![]() |
|
sifa
![]() ![]() ![]() |
Yok ya ise yaramiyor kesinlikle zaten mide icin kullandigim hicbir antibiyotik ise yaramadi bende. Helipak seti bile kullandim ama kokuya etkisi olmadi. Ama nidazol gibi kbb bolgesine etki eden antibiyotik ve turevlerini kullandigimda kokuda bayagi bir azalma gormustum ama sonradan vucut alisti ve etki etmedi tabi. Neyse Artik mideyle ugrasmayacagim kbb a odaklanmak daha iyi olacak sanirim.
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Siz kokunun hala olup olmadigini olmadigini nerden anliyorsunuz ? Bir kac sayfa okudum yazdiklarinizi. Ayni dertten muzdaribim ama farkinda degilim ben kokunun.
|
|
![]() |
|
sifa
![]() ![]() ![]() |
Agzimi actigim da kokuyu direkt aliyorum ben hohlamaya bile gerek olmadan. Azaldigindan da farkediyorum arttiginda fark ediyorum. Yani bu bir nimet belki de ama kokuyu almak için ekstra birsey yapmiyorum. Bu arada kendi sayfami unutmusum seneler olmus acali nereden baslamisim simdi nerdeyim çok yol katettim çok sey ögrendim.. sona dogru gidiyorum umutla..
|
|
![]() |
|
marln
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16-Aralik-2015 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam nefes kokusu icin burun eti ve egriligi ameliyati olacam acaba gecermi koku.iyi nefes alamiyorum.ilk kabizliktan subheleniyordumiylestim koku hala duruyor
|
|
![]() |
|
Neslhn
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29-Mayis-2017 Konum: Mugla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
Mrbh benim sorunumu bilen var midir acaba sabahlari özellikle çok kötü agiz kokusu agzimdaki tükürük salya gibi oluyo mayisiyo nakil tükrük gibi degil ve kokusu o kadar kötü ki
|
|
![]() |
|
Arayan
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
![]() ![]() ![]() |
Mhb arkadaslar aranizdan marka olmus hastane veya dr a gideniniz oldumu hiç?Hani yüksek meblalar ödeyip çünkü ben düsünüyorum belki proflar çare bulur. Veya siz ne düsünürsünüz?
|
|
![]() |
|
Arayan
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
![]() ![]() ![]() |
Ota &jinemed diye bir hastahane var giden varmi veya bilgi sahibi olan .Aqiz kokusu birimi varmis.
|
|
![]() |
|
tekyasayan
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22-Kasim-2018 Konum: Amasya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() |
Arastirdigim kadariyla dünyada,geçmeyen nefes kokusununun sifrelerini çözmek için kurulan klinik dernek yada arastirma gruplarinin umut verici bi açiklamasi yok .Daha dogrusu genel bilgilerden baska bulus yok gibi,zaten bazilarinin çalisma ve gelismeleri yetersiz gören yazilarini okumustum .
Bende senin gibi bir zamanlar karar verdim ve Istanbul da çok ünlü özel bi hastanede çalisan KBB prof un özel kliniginde gittim..Kamerayla bogazimi burnumu inceledi dünya kadar para verdim ve bana gözle görülebilir bi rahatsizligin yok dedi.Sadece bademciklerinden olabilir ilaç la geçmezse ameliyat olmayi düsünebilirsiniz dedi .Uzun zaman ve mücadeleden sonra ameliyat oldum gene gecmedi.gittigim her doktor önemsemeyip soguk bi tavirla ilaçlar yazip gönderiyodu.kisa süreli azalmalar olsada ilaçlar bitince tekrar basa dönüyodu hersey. Tavsiyem su ki Bende sinüzit belirtileri yoktu yillarca üstüne düsmek aklima gelmedi doktorlarda zaten sinüzit rahatsizligin yok diyodu,geniz akintimdaki koku artmaya baslamisti ve zorla israrla sinüs tomografisi çektirdim.Sinüs kanallarimdan birisinde darlik vardi.Sinüzitin yok diyen doktor bu sefer kronik sinüzitin var demeye basladi. Ameliyat ve sonrasi büyük oranda azalma oldu.Endoskopi oldum ve midemde reflü vardi ,mide duvarlarinda ödem vardi,helico pylori denen nefes kokusu yapan bakteri vardi kardia kapaginda gevseklik vardi ilaçlar kullandim faydasini gördüm.biraz daha azalma oldu.Arkadaslar lütfen fazla yiyerek mideyi sisirmeyelim sindirim sistemindeki kapaklar özelligini kaybediyo ve sizintilar oluyo. Sözü fazla uzatmiyarak,belirgin bi sikayetin yoksa KBB dan baslayabirsin güzelce nefes kokusu için tarama iste Sinüs tomografisi olmazsa olmaz bi mesele cektirmelisin. Gecmeyen nefes kokusu olan herkesin Mide için sikayeti olsun olmasin endoskopi olmalisi gerekiyor yine doktora rahatsizligin ciddiyetini iyice vurgulanmak gerekiyo. kalin bagirsakla ince bagirsak arasindaki ileocekal kapaginda,ince bagirsakla mide arasindaki pilor kapaginda,mideyle yemek borusu arasindaki kardia kapaginda gevseklik olup olmadigini ögrenmek için doktor beye vurgulamak gerekiyo, Nefes kokusu için özel kan testi oluyo onu yaptirmak gerekiyo Akcigerde kokuya sebep olan iltihap icin film cektirmek gerekli Doktor konusunda en önemli tavsiyem güler yüzlü tatli dilli hizmet etmeyi seven bir doktor arastirarak gitmen benim zamaninin çogunu ilgisiz doktorlar yüzünden bosa gitti. Muayene olacagin doktora bu hastastaligin önemini ciddeyitini iyice vurgulamalisin ki gözden birsey kacirmasin. Bademcik ameliyati,burnumda tikaniklik vardi deviasyon ameliyati ,sinüs kanalinda darlik vardi kanal genisletme ameliyati oldum, mide tedavileri gördüm geçmeyen nefes kokum çok azaldi ,sinüs kanalinda tekrar daralma aolabilir demisti doktor bey üzerinden 1sene geçti tekrar tomografi cektirmem gerekiyo haftaya cuma gününe randevum var.B ende bir de kronik faranjit var, nefes kokusu sebebi,sinüs problemi de eklenince üzerine zorlu bi süreç oluyo Su anda bende kronik faranjit ve sinüs problemleri kaldi insaallah belirgin olarak. Düzensiz yiyip icersem midemden kardia kapagi gevsekliginden nefesime gelen ve bagirsaktan kana karisan, akcigere tasinan kanla nefese gecen koku artisini hissedebiliyorum. Doymadan yemegi birakmak yada doyma noktasina kadar yemek içmek en önemli kurallardan birisi diye düsünüyorum .Insallah yazdiklarim faydali olabilir,yazi biraz daginik oldu ama kusura bakmayin .Hepimize acil sisifalar diliyorum Allah-ü Teala dan! |
|
Kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
Titrerim mücrim gibi baktikça istikbalime |
|
![]() |
|
pinku
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Aralik-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba, yillardir geçmedigini düsundügüm nefes kokumla ilgili bir soru sormak istiyorum.
Kronik geniz akintisi, faranjit, sünizit, tonsilit problemim var devamli. 13 14 yaslarimda agiz kokum mevcuttu yalniz dislerden kaynaklaniyordu, cürük dislerim vardi.. hepsi alindi su an duzenli dis ve dil fircaliyorum. Koku geniz akintim veya tonsilitle ilgili diye dusunuyorum. Kahve çay gibi sicak veya soguk asitli icecekler ictigimde koku katlaniyor, akintim artiyor.. sormak istedigim sey ise; kokuyu insanlarla yakin mesafeye geldigim zaman fark ediyorum yalnizca,sizde yasiyor musunuz bu durumu ve sebebi ne olabilir? |
|
![]() |
|
yasamsikinti
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09-Kasim-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 19 |
![]() ![]() ![]() |
bence kbb ye gitmelisin, sinizütü halledersen senin koku büyük ölçüdü azalir çünkü senin faranjitin sinizüte baglidir büyük ihtimalle. bu arada koku tam olarak nasil ve nereden geliyor? yani genizde de koku oluyor mu. eline tükürüp ovaladiginda koku oluyor mu
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Bütün tükürükler kokar arkadaslar. Salyanin kokuyor olmasi çok normaldir herkesin salyasi kuruyunca kokar. Bu bir hastalik degildir. hastalik belirtisi de degildir. |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 4 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |