Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Oru�ta agiz kokusu

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı seahorse Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Oru�ta agiz kokusu
    Gönderildi: 08-Mayis-2019 tarihinde 22:19
merhaba hocam, abs�rt bir soru olabilir ama ciddi anlamda merak etmekteyim:

Halitosil dil macunu ile Halitosil zn gargarayi oru�lu iken abartiya ka�mayacak ve yutmamak sartiyla kullaniminda sizce bir sakinca var midir? i�eriklerinde tatlandirici olmadigindan ve tip1 i�in etkili olduklarindan en azindan g�nl�k hayatimda biraz daha rahatliyorum.bu konuda d�s�ncenizi paylasabilirsiniz misiniz?

Ayrica dil macunu ve gargara i�in tesekk�r ederim.sagolun hocam.
(mesaj kutunuz dolu oldugundan �zelden yazamadim.isterseniz bu mesaji yayinlamayabilirsiniz hocam)

Düzenleyen: aydinmur - 09-Mayis-2019 tarihinde 07:47
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Mayis-2019 tarihinde 07:54
Halitosil dil macunu ve agiz gargarasi oru�luyken istediginiz kadar kullanilabilir.

Oru�ta agiz kokusu sadece tip 1 den ibaret degildir. I�erisinde tip 4 de bulunur. Bu sebeple iftara kadar ne yapilirsa yapilsin sifirlanamaz.

Dil macunu ve gargara i�in tesekk�r etmissiniz. Ben sizin isminizi ve kim oldugunuzu bilmedigim i�in neye tesekk�r ettiginizi tam olarak �ikaramiyorum. Estagfursah bir sey degil. Ger�ek d�nyadaki kimliginizin burada hangi nik ismine isabet ettigini bilmiyor olarak kalmayi tercih ederim. Burasi ger�ek kimliklerinizin y�k�nden kurtulup i� d�nyalarinizin utanma, �ekinme duygusu, kinanma korkusu olmaksizin hafifledigi bir mekandir. Kim oldugunuzu bu sebeple bilmek istemedim.

Mesajiniza yazdiklarinizda hi� bir seyi degistirmeden aynen yayinladim. Sadece bu forumda oru� basligi lazim idi. Bu sebeple mesajinizin basligini oru�ta agiz kokusu yaptim.
-M
Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Mayis-2019 tarihinde 22:29
Halitosil dil macunu bir marka midir, yoksa t�r m�d�r?
Dil i�in bunu mu �neriyorsunuz?
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Haziran-2019 tarihinde 09:40
Halitosil dil macunu diye bir �r�n var. Kutusunun kapagina absinca i�inden jel �ikiyor. Fir�a �zerine s�r�l�yor dil fir�alaniyor. Yeni �ikti. Fotograflari burada

http://www.halitosil.com/
Başa Dön
evian Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Haziran-2019 tarihinde 13:04
Peki murat bey bu urunlere yurt disindan ulasabilirmiyiz aceba bir fikriniz varmi ? Merci
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Haziran-2019 tarihinde 13:49
İlk gönderen: evian evian yazdı:

Peki murat bey bu urunlere yurt disindan ulasabilirmiyiz aceba bir fikriniz varmi ? Merci

Zannetmiyorum
Sivi ihracati ve ithalati sayisiz �lke tarafindan sinirandirilmistir veya �ok kati ve y�ksek makamlarin iznine tabi hale getirilmistir.
-M
Başa Dön
evian Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Haziran-2019 tarihinde 13:39
Tesekkur ederim cevabiniz icin ! Yine emperyal ticaret savasi kokulari. Peki murat bey bu cinkolu sakiz ve dil alti pastilles lerini ve dismacunlarini devamli kullanmak nederece dogru aceba ?
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Haziran-2019 tarihinde 07:34
İlk gönderen: evian evian yazdı:

cinkolu sakiz ve dil alti pastilles lerini ve dismacunlarini devamli kullanmak nederece dogru aceba ?

Sakizlarin sayisi 10-15 tanei ge�erse yapisinda bulunan fenil alanin diskiyi sulandirabilir, �igneme sirasinda yutulan hava sinidim kanalinda birikipo gaz yapabilir.

Dil alti pastili nedir bilmiyorum, daha �nce duymadim.

Dis macunlarinin yapisi sinirsiz kullanmaya m�saittir. Istediginiz siklikla �m�r boyunca kullanabilirsiniz. Elinizi sabunlamak gibi d�s�n�n. Nasil ki �mr�n�z�n sonuna kadar caniniz her istediginde ellerinizi sabuinlamanizda bir mahzur yok ise dis macunu kullanmanizda da buna benzer sekilde her hangi bir mahzur yoktur.
-M

Başa Dön
Lavi Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Lavi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Temmuz-2022 tarihinde 22:57
Arkadaslar g�nlerdir forumu okuya okuya bitirdim sonunda ve dikkatimi �eken birsey oldu iylesen ve foruma d�nmeyen arkadaslarin �ogu oru� yoluyla iylesmis a�lik orucu karaciger temizlemek i�in oru� vs tabiki herkesin problemi farklidir �rnegin bademcik ameliyati olup iyilesen de var ama �ok nadir. Mesela 36 saatlik bir oru�tan bahsetmis bir arkadas ve 12 yillik kokudan kurtulmus hi�bir sindirim problemi olmayan birka� arkadas da deniyor ve iyilesiyor bilemedim bu durumu sizinle paylasmak istedim
Başa Dön
Ben ❤ Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ben ❤ Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Agustos-2022 tarihinde 14:36
Bu zararli degil mii peki sence
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Nisan-2024 tarihinde 18:03
Sevgili arkadaslarim, yoldaslarim, dostlarim, kardeslerim, abilerim, ablalarim,

Yillardir Ramazan aylarinda dayanamadigim i�in 1-2 g�n oru� tutar, sonra birakirdim.

Bu yil 30 tam g�n tuttum ve v�cudumda degisiklikler oldu.

�ncelikle her sahura mutlaka kalktim ve haslanmis bir adet yumurta yedim. Dislerimi, dilimi hep oldugu gibi fir�alayip, 3-4 bardak su i�ip yattim.

Ilk 3 g�n ani kan sekeri d�smeleri y�kselmeleri ve uyku hali yasadim ki bunlar olaganmis.

Ilerleyen g�nlerde Ramazan'da oru�lunun agiz kokusu daha �ok olur diye bildigimden bi baktim ki benimki gittik�e azalmaya basladi. Dilimdeki pas tabakasi eskiye g�re �ok az olmaya basladi. Bunu 14 saat a� susuz kalmama bagladim ��nk� bi sey yemezsen dilinde kaplama tabakasi da olmazdi degil mi?

Sonra instagramda Aidin Salih diye kadin bir doktora atfedilen bir g�nderide, oru� tutulunca mide ve bagirsaklardaki k���k, kilcal yaralarin oru�la beraber sindirimi askiya alan v�cut tarafindan tamir edildigini okudum, yalan mi dogru mu bilmem fakat Ramazan bitti, bayramda baklavalar, �ikolatalar, kolalar yedim i�tim ve agiz kokumu kendimin almadigimi fark ettim.

Disimi, dilimi fir�alayip bi sey yemeden i�meden ge�en 3-4 saat sonra dilime parmagimi s�r�p kokladigimda esksye nazaran kokunun %70-80 azaldigini g�rd�m ve inanamadim.

Sonra �zellikle �ig soganla dolu salata yedim ve dislerimi fir�aladiktan 1 saat sonra kadar sogan kokusunun tamamen ge�tigini fark ettim, eskiden belki 12-13 saat sogan kokusunu alirdim.

Yani sanki flaygl i�misim de koku neredeyse gitmis gibi bi durumdayim.

Yedigim i�tigim ayni, ama koku %80 azaldi. Belki bi 30 g�n daha kazaya kalan oru�larimi tutsam ya da tatliyi, unu, sekeri falan kessem sifirlanacak.

Inanin soktayim ve �ok mutluyum. Bayram ge�eli 1 hafta oldu durum ayni.

Acaba benim koku sorunum cidden mide bagirsak kaynakli miydi?

Acaba yeme i�meyi kesince agizdaki, bogazdaki bakterilerin sayisi mecburen azaldi da mi koku azaldi?

Acaba cidden pek �ogumuzun sorunu mide bagirsak kaynakli mi?

Neler oluyor bilemiyorum ama �ok s�k�r en azindan kokunun azalabilecegini g�rm�s oldum.

Bagirsak siskinligim epey azaldi, gaz sorunu epey azaldi, �ok ilgin�.

What's going on guys? Neler oluyor?

Koku sorunu olup da her Ramazan 30 g�n oru� tutanlar da var ama onlarda koku gitmiyor olayi da var ama sanirim bu koku olayi kisiye �zel. Herkesin koku seyri farkli.
Başa Dön
kaderarkadaslar Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kaderarkadaslar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Nisan-2024 tarihinde 20:17
Tosbik senin adina �ok sevindim. Dedigin gibi oru� tutmak insana aslinda detoks etkisi yaratiyor. Gidalari �g�tmek sindirmek vb i�in harcadigi enerjiyi a� kaldigimiz s�re boyunca v�cudumuzu onarmak i�in harcadigina dair makaleler okumustum. Seninki de tam �yle olmus. �Oru� tutunuz ki sihhat bulasiniz � hadisi serifi ile de anliyoruz ki dini g�revinizi yerine getirirken ayni zamanda sagligimizi korumus oluyoruz. 😊
Başa Dön
Guest Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Guest Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Nisan-2024 tarihinde 15:53
�ok sevindim kardesim, insallah kalici olur.
Ben de ka�irmadan oru� tutarim ama hi� ise yaramadi.
Iftardan 1-2 saat �nce, v�cutta artik yakacak bir sey kalmadiginda biraz koku hafiflese de iftardan sonra hep geri geldi.
Sen yine de burayi birakma, g�ncellemeye devam et:)
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.