|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
msms
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05-Temmuz-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 40 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05-Ekim-2014 Saat 12:29 |
Dün Dr A. Rasim Küçükusta dis temizliginde firça,disipi ve suyun yeterli oldugunu söyledi. Agizdaki bakteri dengesini bozmamak için çürügü olmayan kisilerde bu daha mantikli olabilir.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Dislerimizi macun ile firçalamaliyiz
-M |
|
![]() |
|
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() |
helal dis macunu diye ürünler var. spumy kullaniyorum ben, diger dis macunlarindaki o asiri agir keskin nane florür vs yok, memnunum ben.
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 527 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam çok merak ettigim bir konudaha var , daha önce burada görmüstüm ama bulamadim bi türlü , Dis firçalarken macun kullanmanin bir zarari yoktur degil mi? varmidir agiz kokusu yaparmi? eger zararsiz ise macunlardaki ppm florür rakami bize neyi ifade eder fazla veya az olmasi örnegin evde 2 adet macun var 2 side ayni marka ama 1. macun 140ppm flörür iken 2. si 1000 ppm flörür arada daglar kadar rakam var açiklik getirirseniz çok memnun olurum , saygilar.
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Dis firçalarken dis macunu kullanmak faydalidir, gereklidir.
ppm = part per million (milyonda bir oraninda) anlamina gelir. Konsantrasyon birimidir. Dis macunlari içerisinde Flor ne kadar fazla ise o kadar faydalidir. (Internette dolasan flor zararlidir zehirlidir dedikodularina inanmayiniz.) -M |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 527 |
![]() ![]() ![]() |
sag olun hocam , 1000 ppm olani kullaniyorum bitmek üzreyken yenisini almis ailem yenisine baktim 140 ppm 2 side ayni marka farkli çesit niye böyle yapiyorlarsa az flör olunca malzemedenmi çaliyolar acaba ucuzami getiriyorlar :D arada 860 ppm fark var sasirdim
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
sükse , para ve prestij amaci ile bir balon uçurdular. Flor zehirlidir dediler. Çünkü satacak yeni bir ürün yaratmak istediler : Florsuz macun. Böylece para kazanacak yeni bir musluk açtilar.
Ücret karsiligi videolar hazirlatip internete sürdüler. Sözümona dünya savasinda flor zehirli gaz olarak kullanilmis diyerek cahil insanlari florun zehirli olduguna inandirmaya çalistilar Bizlerden de kandirabildikleri oldu. Bazi hekimler flor aleyhine bilim destegi olmaksizin yazdi çizdi konustu. Para alip almadiklarini bilemeyiz. Suraya göz atiniz: http://blog.aydinmur.com/genel/florsuz-dis-macunu-eksiktir.html Artik 3 açili firça, 12 saat etkili macun veya 7 etkili macun palavlaraina milletin karni doydugu için nitelikli yalan söylemeleri gerekiyor. Cahil halk bile anladi ki en ucuz macun ile en pahalisi arasinda hiç fark yok. Sonunda florsuz dis macunu hurafesini uydurdular. Epey para kazanmis olmalilar. Dis eti kanamasina iyi gelen dis macunu da benzer kategoriden aldatmacalardir. Hiç bir macun dis eti kanamasini durduramaz. Firçanin ulasamayacagi yerlere ulasan gargara da benzer kategoridendir. Vesselam -M |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
![]() ![]() ![]() |
sanki böyle yaparak agiz kokusunu toplumda artirip ekstra ürünlerinide yamalama gibi bi projeleri olabilir dediginiz gibi hocam bu isi paraya döküyorlarsa lanet olsun onlara insanlarin hastaliklarindan para kazanmak nekadar asagilik birsey..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Pcsm100
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26-Ocak-2020 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba, Murat hocam sizin yazmis oldugunuz agiz kokusu kitabinda dis macunu ile ilgili bölümü okudum ve bir dis macunu seçmekte çok zorlaniyorum birçok dis macununun içindekiler bölümünü okudum ve hepsinde olmamasini düsündügünüz maddeler var,sayenizde en iyi agiz bakim suyu olan Halitosili kullaniyorum ve agiz kokusu için en dogru dis macununu'da kullanmak isterim,tesekkürler.
|
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Çok özel 1-2 tanesi hariç kimyasal yapilari tamamen benzesir. Tatalandirici veya renkelndirici veya degersiz bir kaç kimyasal katki maddesini degistirip sanki mucize etkileri varmis gibi tv reklami veriyorlar. Salak yerine konuluyor oldugumuzu hayret ve ibretle izliyorum. Bizden hiç kimse ses çikarmiyor. Hatta alkis tutanlarimiz var. Tv reklamlarina aldanmayiniz.
Bütün dis macunlari hemen-hemen birbirinin aynisidir. En ucuz dis macununu satin aliniz. Powerdent kullaniyorum. -M |
|
![]() |
|
Pcsm100
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26-Ocak-2020 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle katiliyorum, keske birde dis çalismaniz olsa. Bu arada Bactoblis adli içerisinde 1 milyar streptecocus salivarius k12 adli oral probiyotik mikroorganizma var (yurtdisinda s.salvarius m18 olani ile beraber satilan larida var) , bu ürünü eczaneden aldim ve 15 gündür tavsiye edildigi gibi kullaniyorum, açikçasi bir faydasini gördüm diyemem, sizce nasil bir ürün, mutlaka bir faydasi varmidir?
Uzun tutmak istemem ama son sorum sizin kullandiginiz ürünler veya agiz kokusu için aldiginiz tedbirleri bizimle paylasirmisiniz? |
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Probiyotiklere inanmiyorum. Herhangi özel bir önlem almiyorum
-M |
|
![]() |
|
Guest
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22-Ocak-2020 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 38 |
![]() ![]() ![]() |
Bactoblis 1 ay kullandim hiç etki etmedi. Disaridan alinan Hicbir Probiyotik bana gore kolonize olamiyor ne agiz için olanlarda ne de bagirsak için olanlarda. Nedenini bilmiyorum belki suni olduklarindan belki de gerçekten sisirilmis balon olduklarindan. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |