![]() |
Murat hocama soru |
Yanıtla
|
Sayfa 123 11> |
| Yazar | |||||
PesYok
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 19-Mayis-2020 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Murat hocama soruGönderildi: 05-Haziran-2020 tarihinde 10:33 |
||||
|
Merhaba Murat hocam,1 sene �nce tedaviye basladigimda gittigim doktor sizi �ok takdir ettigini hatta birlikte ist. Da agiz kokusuyla ilgili �alisma teklif ettigini anladim ben konusmalarindan, hatta doktora dedim ki keske Murat hocam la bir ekip olsa , birde d�n sizin sor agiz kokusuyla ilgili saglik m�d�rl�g�ne bir klinik gibi bisey a�mak i�in basvurdugunuzu ve reddedildiginizi izledim videodan, o y�zden merak ettim eger b�yle teklif geldiyse kabul etseydiniz diye i�imden ge�irdim
|
|||||
|
Pes etmek yok!!
|
|||||
![]() |
|||||
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Haziran-2020 tarihinde 18:00 |
||||
|
Bahsettiginiz meslektasimin kim oldugunu hatirlamadim. sag olsun var olsun.
Yarami destiniz. Bir �ok birliktelik teklifinden uzak durdugum dogrudur. Son zamanlarda bazi meslektaslarimin birliktelik teklifinde g�ndeme getirdikleri ilk sey ka� lira aliyorsunuz, haftada ka� hasta muayene ediyorsunuz, parasini �deyim agiz kokusunu bana �gretin oluyor. Ama� para para daha �ok para oluyor. �z�l�yorum, canim sikiliyor. Mahcup oluyorum. Esnaf degilim ben. Siz isinizi iyi yaparsaniz para sizi bulur diyorum, m�saade isteyip g�r�smeyi kisa kesip, temasi sona erdiriyorum. Daha d�n degil �nceki g�n Ankara'dan bir meslektasim telefonla aradi ve bu g�r�smeyi yaptik. TAM olarak ayni seyleri konustuk. ne bir eksik ne bir fazla. Ben klinigi kurayim hatta ruhsatini da �ikarayim siz Ankara'ya ka�a gelirsiniz ve ka� lira kazaniriz muhabbetine girdi. Simdilik d�s�nm�yorum dedim. Ben Adana'ya geleyim bu isi bana ka�a �gretirsiniz muhabbeti basladi. Samsun'dan bir meslektasim da yilbasi civarinda beni arayip yanima geldi. Haydi bana �gretin dedi. neyi �greteyim dedim? Agiz kokusunu �gretin dedi. Sok oldum. Sanki benim b�yle bir mecburiyetim varmis veya ben b�yle bir egitim vermeyi kabul etmisim gibi bunu bana danismaya gerek g�rmeden yanima gelmis. Biraz konusturunca anladim ki okumayan bir meslektasimdi. Helicobacter pylorinin agiz kokusu yaptigini zanneden, yumusak fir�a �neren, probiyotik yazan, dil kaziyici veren birisine benim katkim olamaz. IstanbuL'dan b�y�k bir �zel klinik her t�rl� masrafimi karsilamak �zere benim se�ecegim g�nlerde beni agirlayacak sekilde ve ben orada dis hekimlerinden olusan bir topluluga hasta muayenesi �gretmeye davet edildim. Orada da ayni problem: Ka� para alalim muhabbeti basladi. Ben yokum deyince k�st�ler bana. Arkamdan konusuyormus. Affediyorum onlari. Bazi meslektaslarimin konuya bakisi benim g�r�slerime aykiridir. �rnegin: kokuyu �l�erek teshis konulur zannediyorlar. Halbuki koku �l�erek teshis edilmez. Probiyotik yaziyorlar. Mantar ve reflu agiz kokusu yapiyor zannediyorlar. Mikrop pesinde kosuyorlar. Halbuki en iddiali kokular en temiz agizlarda olur. Agiz kokusunu genetik zannediyorlar. Ortaklik yapamayisimin sebebini anlamissinizdir. Agiz kokusu tedavi merkezini kendim kurabilseydim kendi ekibimi Hurafesi olmayan, para degil bilim kaygisi olan, makale okuyan hekimlerden se�ecektim. hekimler arasinda tam bir es g�d�m saglayacaktim. gastro, psikiyatri, biyokimya, nefroloji, dis hekimi, istihdam edecektim, gaz �l��m odasi, nefes testleri odasi vs.. Hasta bir kapidan girip diger kapidan �ikacakti. Artik yapasim da kalmadi zaten. Her g�n kosullari daha da agirlastiriyorlar. Yeni klinik a�mak �ok zorlastirildi artik. |
|||||
![]() |
|||||
PesYok
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 19-Mayis-2020 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Haziran-2020 tarihinde 18:43 |
||||
|
Murat hocam digerleri ruhsatina kdr alabiliyorken is yeri alabiliyorken size neden m�saade edilmiyor, sadece agiz kokusu ile ilgili olmasini istediginiz i�in mi acaba? Ki b�yle bile olsa bir dalda uzmanlasmis bir klinigi olur T�rkiyenin fena mi hersey para degil anlamiyorlar, gastro. prof. Una gitmistim 3 yil �nce baya Bi muayene �creti vermistim ne yapti biliyor musunuz �nv. Hastanesinde b�t�n testler yapildi yani test masraflari devletten ama �cret hopp doktorun cebine, neyse dedim 2. Muayene gittim testlerde hi�birsey �ikmadi ve bana sadece probiyotik verdi ayni sizin dediginiz gibi, 4 5 ay kullandim ama hi�bir ise yaramadi, bnm ve bir�ok insanin yillari belkide �mr� heba oluyor, cebine degilde insana deger verenler varken kiymet bilsek keske, Peki bir kamuoyu olusturulsa mesela ve bu hastaliktan muzdarip insan sayisinin �okluguna bakarak size imkan verme durumu yok mu mercilerin? Yani bizlerde biseyler yapsak resmi anlamda neler yapabiliriz sizce, dilek�e vs??
|
|||||
|
Pes etmek yok!!
|
|||||
![]() |
|||||
Ethic1
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Haziran-2020 tarihinde 19:09 |
||||
|
Hocam refl� elbetteki agiz kokusu yapar ya da bozulmus flora elbetteki saglikli bir agiz i�im engel. Ni�in bu uygulamalari olumsuz yorumladiniz ki?? Ki agiz kokusu zaten multidisipliner bir yaklasimi gerektiriyor kesinlikle.
|
|||||
![]() |
|||||
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Haziran-2020 tarihinde 14:53 |
||||
|
Murat Hoca da Ahmet Kaya'nin dedigi gibi "Asagilik pazarliklarin adi anilmayacak benle!" diyor:) Agiz kokusu klinigine izin verilmemesinin sebebi o kadar doktorun tek bir hastalikla ugrasmasini istememeleri olabilir. Bu kokunun en belalisini �eken biri olarak soyl�yorum eger �yleyse haklilar.
|
|||||
![]() |
|||||
izmir35
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 16-Agustos-2019 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Agustos-2020 tarihinde 10:44 |
||||
|
Hocam �ene yapisindan dolayi gece agzi a�ik uyuyan ve sabah agiz kurulugu ile uyanan kisinin agiz kokusu Tip 1 midir ?
Eger tip 1 ise yeterli agiz temizligi yapinca (dis,dil fir�alama, gargara vs) agiz kokusu ge�mesi gerekmez mi ? |
|||||
![]() |
|||||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Agustos-2020 tarihinde 12:08 |
||||
Evet dogru agiz kurur. Agiz ve farinks kurursa koku baslar. Uyaninca agiz temizligi yapilsa bile farinksten kismen koku gelmeye devam edebilir. �ok siktir bu durum. |
|||||
![]() |
|||||
izmir35
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Agustos-2020 tarihinde 15:10 |
||||
|
Anladim hocam sagolun demek ki benim Ortognatik cerrahi ve ortodonti b�l�mlerine de g�r�nmem gerekecek..
|
|||||
![]() |
|||||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Agustos-2020 tarihinde 09:41 |
||||
Dis �arprasikliklarinin cerrahi yollarla giderilmesine sicak bakmam. "B�t�n" �arprasikliklara Ortodonti disinda yaklasimi dogru bulmam. |
|||||
![]() |
|||||
izmir35
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Agustos-2020 tarihinde 10:53 |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Agustos-2020 tarihinde 12:01 |
||||
sin�s rinse kit muhtemelen faydali olabilir. |
|||||
![]() |
|||||
seahorse
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Agustos-2020 tarihinde 09:50 |
||||
|
Arkadaslar benim s�yle bir sorunum var. Murat hocam da cevaplarsa sevinirim.
Dis ipiyle dis arasinda kalan yemek atiklarini �ikarttigimda tuhaf bir koku aliyorum bu arttiklardan. Konusurken bu arttiklar �evreye agiz kokusuna bagli bir rahatsizlik veriyor mu acaba? Birde maksimum 2 g�nden fazla dis ipi kullanmadigimda bu yemek arttiklari kokulu oluyor. Herkeste b�yle midir? ��z�m olarak dis aralarina dolgu yapilsa sorun giderilir mi? |
|||||
![]() |
|||||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Agustos-2020 tarihinde 11:26 |
||||
Soru i�in tesekk�r ederim Beklemezse kokmaz. O �ikan par�alar kokuyorsa kimbilir ne kadar zamandan beri ordadir. Etkin olmayan sekilde dis fir�aladiginizi tahmin ettim. Bu sayfada yazanlari ben zaten biliyrum demeden dikkatlice okuyup titizlikle uygularsaniz g�zel olur https://drmurataydin.com/dis-nasil-fircalanir.html |
|||||
![]() |
|||||
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Agustos-2020 tarihinde 14:25 |
||||
|
Murat hocam, Yeditepe �niversitesinde verdiginiz konferansi yeni izledim. Birka� sorum olacak: V�cut kokusu ilaci yaptim diyorsunuz ilacin adi nedir?
2- "Bir anket yaptim, Freshmint tadi en g�zel gargara �ikti ama pahali." diyorsunuz. Koku �zerindeki etkisi nedir? 3- Halitosil dil macunundan bahsediyordunuz. Bu macun sadece temizleyici mi yoksa dilden gelen kokuyu belli bir s�re de olsa yok ediyor mu? 4- "KBB uzmani Aytug Bey ve Mert Bey gelecekti." dediniz, Aytug Bey'i biliyorum da Mert Bey'in soyadi nedir acaba? Son s�z�m de Yeditepe �niversitesine: Bir konferans hazirliyorsunuz ama konferansi kaydedecek profesyonel bir kamera ve kameramaniniz yok. B�yle �zel �niversite mi olur? Artik neredeyse ilkokullardaki konferanslar bile profesyonel bir ekip tarafindan kaydediliyor. Sizin videoyu izlerken g�r�nt� kaymasindan, sesin gelip gitmesinden illallah dedim. |
|||||
![]() |
|||||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Agustos-2020 tarihinde 17:05 |
||||
"V�cut kokusu ilaci yaptim" demis olamam. Agiz ve v�cut kokularini engelleyen bir form�l gelistirdim. Patentini aldim. �cretsiz olarak bir firmaya verdim. Halitosil ismi ile agiz kokusu gargarasi �retiliyor. Demis olmaliyim.
Oxyresh limonlu agiz gargarasinin agiz kokusuna etkisini zayif buldum.
Hem dil kaplamasini kaldirmayi kolaylastirir hem de kokuyu n�t�rlestirir.
Dr. �zen Tuncer Dr. Yusuf Ak�an Dr. Aytug Altundag Dr. Mert Bilgili. Telefonla geleceklerini teyid etmis olmama ragmen trafik sikismasi sebebi ile yetisemediler. Dikkatiniz i�in kutlarim. Ben bile kendi videomu bu kadar detayli izlememistim :-) |
|||||
![]() |
|||||
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Agustos-2020 tarihinde 20:52 |
||||
|
Sag olun hocam, ben sizi s�rekli takip etmeye �alisiyorum. Birka� sorum daha olacak: �nceki agiz kokusu cihazinizi sattiginiz doktor �zen Tuncer mi?
V�cut kokularini �nleyen form�l�n�z normal ter kokulari i�in mi yoksa daha ileri sorunlar, tmau, bromhidros vs i�in mi? Dil macununuzu aldim, dis fir�asina sikmasi olduk�a zor. Keske kabi dis macunu seklinde yapilsaydi. Kapagina basinca yere fiskiriyor biraz da sert bir kapak, ugrastiriyor. Bununla Halitosil arasindaki fark nedir? Normalde gargarayi 30 saniye tutmak gerekirken macunu kullandiktan sonra neden 2 dakika tutuyoruz? Bir de ben gargarayi agzimda �alkalamazsam o buruk tad gelmiyor, otuz saniye tutup bir otuz saniye de �alkaliyorum. ... Bunlari bir dis polikliniginde sira beklerken yazmistim. Pazar g�n� a�ik oldugu i�in buraya geldim. Dis tasi temizligi ve dolgu i�in gelmistim ama doktor muayene ettikten sonra israrla ��r�k olmadigini belki ��r�k baslangici oldugunu s�yledi. Ben de israr edince "Peki, bir de film �ekip bakalim." dedi. Filme de bakti "ufak iki ��r�k baslangici var(��r�k; temas noktasi veya degme siniri mi ne �yle bir yerdeymis.) siz bilirsiniz ama dolgu i�in acelesi yok." dedi. Ben dolgu yapin deyince tamam dedi. Dolgu yapmaya baslayinca sasirmaya, bocalamaya basladi. Ikide bir, Allah Allah, diyordu. En sonunda agzindaki baklayi �ikardi: ��r�kler amma derin ve b�y�km�s ben bu kadar beklemiyordum dedi. Neredeyse 30-40 dakika ugrasti. Ben, agiz kokusundan muzdarip olmayip o ��r�kleri �nemsemesem iki disim elden gidecekti. Bir dis hekimi hem g�zle muayene yapip hem filme bakip o ��r�kleri anlamiyorsa d�rt yil boyunca �niversitede ne okudu acaba? |
|||||
![]() |
|||||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Agustos-2020 tarihinde 09:48 |
||||
Hayir
B�t�n kokular i�in
Ben sadece form�l�n� gelistiriyorum. �retim asamasinda herhangi bir yaptirimim olmuyor.
Hem gargarayi hem dil macununu En uzun s�re tutun. 2 dakikadan bile daha uzun olsa daha iyidir.
Iki dis arasi ��r�kler r�ntgende net g�r�nmez, hastaya sikayet de vermez. Tesad�fen fark edilir. Düzenleyen: aydinmur - 24-Agustos-2020 tarihinde 09:49 |
|||||
![]() |
|||||
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Agustos-2020 tarihinde 17:13 |
||||
|
Hocam, v�cut kokusu ilacinizin �retilme ihtimali var mi? Biliyorum Siz yerli firmalar �retsin, ekonomimiz kazansin istiyorsunuz ama T�rkiye'de �retilemiyorsa izin verin de yabanci firmalar �retsin. Belki oralardan buraya daha �abuk gelir.
Halitosil'i �reten firmanin sahibi Ilhami Bey'di sanirim. Ondan da hem agiz kokusu �eken biri hem m�steri olarak bir istegim olacak: �r�nlerin �st�ne kocaman harflerle "agiz kokusu" yazmaniza gerek yok, insan almaya utaniyor. Bu �r�n� alan kisi zaten kullanim amacini biliyordur. Insanin g�z�ne sokmak yerine arkadaki k���k harflerle olan yere yazsaniz daha iyi olur. �n tarafa da agzindan �i�ekler �ikan, kelebekler u�usan, nefesinde deniz dalgasi olan vb kadin/erkek resmi gibi bir seyler koysaniz hem daha dikkat �ekici olur hem almak isteyenleri rahatsiz etmez. Murat Hocam, sizden de bir ricam olacak. Bir ara bu �r�nleri satan eczanelerin listesini yayimlamistiniz, tekrar yayimlama sansiniz var mi? |
|||||
![]() |
|||||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Agustos-2020 tarihinde 20:58 |
||||
Ben o isleri bilemem. Ilhami bey: 5305103342 Yerli �reticilere s�rekli ceza kesiliyor. Ithal �r�nler cesaretlendiriliyor. B�yle devam ederse Halitosil dahil yerli hi� bir �r�n �retilmeyecek. |
|||||
![]() |
|||||
Ethic1
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Eyl�l-2020 tarihinde 13:41 |
||||
|
Murat hocam merhaba, benim dil k�k�mden alinan �rnekte prevotella spp. �redigi yaziyor. Bu zaten agiz florasinda olan bir bakteri degil mi? �yle ise neden k�lt�r sonucunda diger agiz florasi bakterileri de �ikmiyor? Bu sonu� bu bakterinin daha fazla oldugu anlamina mi geliyor?
|
|||||
![]() |
|||||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Eyl�l-2020 tarihinde 16:47 |
||||
Hekiminiz ile konusun. Ben bilmiyorum. Agiz kokusu ile bir bakteri arasinda iliski kurmak dogru degildir. Hi� bir bakteriyi agiz kokusundan sorunmlu tutamayiz Prevotella agizin daima bulunan bir �yesidir. Ne varligi hastaliktir, ne yoklugu sagliktir. Ne hedef se�ilip �ld�r�lmelidir, ne de su�lu diye arastirilmalidir. |
|||||
![]() |
|||||
Bitsin artik
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Ekim-2020 tarihinde 23:46 |
||||
|
Murat hocam aklima takilan sorular var, sormak istiyorum m�saadeniz ile..
1) ben kokuyu burnumdan da aliyorum genelde ama yemek yerken �zellikle et kiyma tavuk gibi proteinleri t�ketirken asiri siddetli koku �ikiyor burnumdan bunun Bi anlami olabilir mi? 2) dilimi g�zelce temizledikten sonra halitosil dil macunu ve gargara kullaniyorum o an koku baya Bi azaliyor ama bir ka� saat sonra geri geliyor sorunun tip 1 olma ihtimali var mi yani tip1 disindaki kokulara kisa s�religine de olsa dil macunu ve gargara etki eder mi? 3)geniz akintim var ve �ok afedersiniz �ikan balgam bazen �ok k�t� kokulu ve yogun kivamli oluyor bazen daha akiskan ve kokusuz oluyor sadece kokulu oldugu zaman mi agizda koku yapar yoksa s�rekli koku sebebi midir? (geniz akintisi s�rekli var) Tesekk�r ederim hocam simdiden. |
|||||
![]() |
|||||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Ekim-2020 tarihinde 07:09 |
||||
T�ketmek derken? Yemek mi? Yemek yemeyi mi kast ettiniz? Yemek yerken mi koku duyuyorsunuz? Yemek yeme sirasinda yemek kokusu duyulur ama genellikle agiz kokusu duyulmaz. Eger siz agzinizda lokma varken bile yemegin kokusu yerine agiz kokusu duyuyorsaniz hal�sinasyon akla gelir. http://blog.drmurataydin.com/genel/tuketmeyin-yeyin.html
Halitosil'in tip 1 sisindaki agizkokularina etkisi bulunmaz
B�t�n balgamlar bazen kivamli bazin akicidir. Kokuludur. Bir sey s�ylemek zor. Koku olusmasi i�in balgama gerek yoktur. Zaten belkide balgamin sebebi koku olabilir. Düzenleyen: aydinmur - 31-Ekim-2020 tarihinde 07:27 |
|||||
![]() |
|||||
Bitsin artik
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Ekim-2020 tarihinde 10:31 |
||||
|
Evet yemek yemeyi kast ettim hocam. Yanlis ifade etmisim. Yani protein kaynakli besinleri yerken nefes kokum ekstra artiyor burnumdan �ok k�t� koku �ikiyor. Agzimda hissetmiyorum kokuyu ama burnumdan nefes verdigimde hissediyorum
|
|||||
![]() |
|||||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Ekim-2020 tarihinde 11:26 |
||||
Bir besin ne kadar koku yapici olursa olsun yemek sirasinda koku olusmasi pek zordur. Madem koku yapici bir besindir, o halde yedikten 20-30 dak sonra koku yapmasi beklenir, kokunun ortaya �ikmasi i�in biraz s�re gerekir, belirli bir vakitin ge�mesi beklenir. Muhtemelen siz agiz kokusunu degil yediginiz besinin kokusunu aliyor olabilirsiniz. |
|||||
![]() |
|||||
Bitsin artik
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Ekim-2020 tarihinde 15:31 |
||||
|
Anladim hocam, tesekk�r ederim
|
|||||
![]() |
|||||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Ekim-2020 tarihinde 18:23 |
||||
Estagfurlah. Bir �ok meslektasim sag olsunlar bana Ankara ve IstanbuL'da is teklif ettiler. Eskiden Hospitadent, 32dis, DentInternational gibi kliniklere gidiyordum fakat g�rd�m ki, Istanbul yasanacak sehir degil. Hedefim para olmadigi i�in Istanbul'un bana cazibesi kalmadi. Ilginiz i�in tesekk�r ederim |
|||||
![]() |
|||||
Maybeoneday
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Kasim-2020 tarihinde 23:29 |
||||
|
Murat hocam size bir sey sormak istiyorum. 5 dk sirt �st� uzandigimizda azalan koku bize tip3 hakkinda ipucu veriyor bildigim kadariyla. Midede helico p. varsa ve kokuya bu sebep oluyorsa yine uzandigimizda kokunun azalmasi beklenir mi yoksa sadece refl� veya diger mide hastaliklari i�in mi ge�erli?
|
|||||
![]() |
|||||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Kasim-2020 tarihinde 09:59 |
||||
|
Reflu bulunmasa bile bu test ile kokunun azalmasi umulur.
|
|||||
![]() |
|||||
Maybeoneday
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Aralik-2020 tarihinde 18:48 |
||||
|
Murat hocam, daha �nceden soruldu mu bilmiyorum ama gastropanel testi varmis kan vererek midede h.pilori veya baska hastalik var mi bu ortaya �ikiyormus. Sizin bu konu hakkindaki fikrinizi merak ettim endoskopi yerine bu yaptirilabilir mi sizce, g�venilir bir y�ntem midir? Tesekk�r ediyorum simdiden.
|
|||||
![]() |
|||||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Aralik-2020 tarihinde 10:21 |
||||
|
b�yle bir test bilmiyorum
|
|||||
![]() |
|||||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Aralik-2020 tarihinde 14:09 |
||||
Sabah suya �fleyen herkes k�t� koku duyar. �ok normaldir Bunu hastalik zannetmenizi saglayan meslektasima bunu �gretin. Sabah kokusu suya �arpar ve burnunuza geri d�ner. Elbette koku duyacaksiniz |
|||||
![]() |
|||||
T�kendim
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Aralik-2020 tarihinde 00:20 |
||||
|
Murat hocam g�nlerdir aklima takilan bir sey var bunu sormak i�in �ye oldum. Ben iki farkli koku hissediyorum hem agiz kokusu hem nefes kokusu. Fakat nefes kokusu her zaman olmuyor ara ara oluyor ilerde size muayene i�in gelmek istiyorum. Sans eseri size geldigim g�n nefes kokum yoksa anlasilmayacak mi o kokunun kaynagi?
Bir sorum daha var geniz akintisi sin�zit s�rekli koku sebebi midir Araliklar ile mi kendini belli eder? |
|||||
![]() |
|||||
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Aralik-2020 tarihinde 00:39 |
||||
|
Merhaba Murat hocam, asagida i�erigini yazdigim dentasave agiz suyunun agiz kokusuna etkisi hakkindaki d�s�nceniz nedir?
Klorheksidin �inko Cistus Potasyum Nitrat Sodyum Flor�r Hidrate Silika https://dentasave.com.tr/tr/cinko-agiz-kokusu/1 |
|||||
![]() |
|||||
Efeefe
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Aralik-2020 tarihinde 19:18 |
||||
|
Hocam dilde pas olmasa ve tertemize ama yinede agiz kokusu varsa bu hangi tip agiz kokusu olabilir?
|
|||||
![]() |
|||||
Efeefe
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Aralik-2020 tarihinde 00:36 |
||||
|
Hocam sizin cevabiniz benim icin cok �nemli.forumda baktim bununla ilgili bisey bulamadim
|
|||||
![]() |
|||||
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Aralik-2020 tarihinde 19:57 |
||||
|
Murat hocam, iyi misiniz? Forumda bu kadar uzun s�re sessiz kalmazdiniz.
|
|||||
![]() |
|||||
Efeefe
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Aralik-2020 tarihinde 20:36 |
||||
|
Evet hocam umarim iyisinizdir.siteye giris yaptinada g�r�lm�yo hic
|
|||||
![]() |
|||||
mahoni
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 422 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Aralik-2020 tarihinde 13:39 |
||||
|
Sizin bu sorunuzu aile hekimimize sordum;
Evet, dogru dedi. |
|||||
![]() |
|||||
mahoni
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 422 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Aralik-2020 tarihinde 13:41 |
||||
|
Yani gastropanel testinde, midede bir prob varsa �ikiyormus.
|
|||||
![]() |
|||||
Yanıtla
|
Sayfa 123 11> |
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |