Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Murat hocama soru Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   11 Sonraki >>
Yazar Mesaj
Maybeoneday
Üye
Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 56
Alıntı Maybeoneday Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Aralik-2020 Saat 17:57
Tesekkür ediyorum sordugunuz için.
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 422
Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Aralik-2020 Saat 20:01
Rica ederim
IP
Efeefe
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 162
Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Aralik-2020 Saat 00:19
Murat hocadan hic haber varmi??
IP
mehmet27
Üye
Üye

Gönderilenler: 82
Alıntı mehmet27 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Aralik-2020 Saat 18:08
murat hocaya ne oldu ki
IP
Tükendim
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 32
Alıntı Tükendim Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Aralik-2020 Saat 21:50
Murat hocam 5-6 aydir sinüs rinse ile burnumu temizliyorum. Iki gündür kendi agiz kokumu alamiyorum sanki agiz kokum azalmadi da koku alma duyum azalmis gibi hissediyorum eskiden burnum daha iyi koku alirdi. Sinüs rinse yi uzun süreli kullanirsak koku almada azalma olabilir mi acaba?
IP
Tükendim
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Tükendim Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Aralik-2020 Saat 21:51
Böyle bir durumla karsilasan arkadaslar var mi?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2401
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Aralik-2020 Saat 12:17
Orjinalini yazan: Tükendim

Murat hocam 5-6 aydir sinüs rinse ile burnumu temizliyorum. Iki gündür kendi agiz kokumu alamiyorum sanki agiz kokum azalmadi da koku alma duyum azalmis gibi hissediyorum eskiden burnum daha iyi koku alirdi. Sinüs rinse yi uzun süreli kullanirsak koku almada azalma olabilir mi acaba?

Bildigim kadari ile sinüs rinse kit koku alma duyunuzu azaltmaz. Fakat siz bu cevabimi isterseniz kbb hekiminden onaylattiriniz.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Aralik-2020 Saat 12:18
Orjinalini yazan: Efeefe

Murat hocadan hic haber varmi??

Iyiyim dostlarim.
Tesekkür ederim.
Kolay haberlesmeniz için forumun vidalarini gevsettim.
IP
Tükendim
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Tükendim Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Aralik-2020 Saat 19:47
Peki hocam, tesekkürler.
IP
Efeefe
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Aralik-2020 Saat 20:22
Hocam Agiz kokusu sebebi kesinlikle çürük disse.ve o dis tedavi olursa ozaman hemem kesinlikle agiz kokusu gecmelimi ? yoksa o kokulu bakteriler yinede nedensiz kalabiliyolumu?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Aralik-2020 Saat 21:21
Orjinalini yazan: Efeefe

Hocam Agiz kokusu sebebi kesinlikle çürük disse.ve o dis tedavi olursa ozaman hemem kesinlikle agiz kokusu gecmelimi ? yoksa o kokulu bakteriler yinede nedensiz kalabiliyolumu?

Cevap sorunun içinde sabitlenmis zaten.
Agiz kokusu sebebi kesinlikle çürük disse ve o dis tedavi olursa ozaman hemem kesinlikle agiz kokusu gecer
IP
Efeefe
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Aralik-2020 Saat 21:47
Tesekür ederim hocam 👍
IP
Kelime
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 285
Alıntı Kelime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Aralik-2020 Saat 00:35
Hocam, sitenizdeki agiz kokusu ölçme videolarini izledim. Neden tip-3 ölçme videosu yok? Nefes kokusu ölçümü sonunda, hastaligi da tespit edebiliyor musunuz veya kokunun kaynaginin hangi hastalik olabilecegi konusunda fikir edinebiliyor musunuz? Olfaktometrik yöntem diger agiz kokusu türlerinde de kullanilabiliyor mu?

Üst üste sordum, kusura bakmayin. Mesaj fazlaligi olmasin diye hepsini birden yazdim.

http://www.halitorium.com/
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Aralik-2020 Saat 10:55
Orjinalini yazan: Kelime

Hocam, sitenizdeki agiz kokusu ölçme videolarini izledim. Neden tip-3 ölçme videosu yok? Nefes kokusu ölçümü sonunda, hastaligi da tespit edebiliyor musunuz veya kokunun kaynaginin hangi hastalik olabilecegi konusunda fikir edinebiliyor musunuz? Olfaktometrik yöntem diger agiz kokusu türlerinde de kullanilabiliyor mu?

Üst üste sordum, kusura bakmayin. Mesaj fazlaligi olmasin diye hepsini birden yazdim.

http://www.halitorium.com/

2004 ten beri her günüm agiz kokusu üzerine okuyup yazmak, deney yapmak, çeviri yapmak, konferans vermek, cihaz yapmak, kimyasal hazirlamak ve hasta muayene etmekle geçti. Bu güne kadar 2 veya 3 tane Tip üç agiz kokusu rastladim. Hepsi tek vakaydi. Yani Tip 1+3 degildi. Tip 5+3 veya Tip 1+2+3 seklinde kombine vaka degildi. Sade, basit, kolay teshis edilebilen, klinik belirtiler net idi, fazla derin incelemeye gerek kalmayacak kadar kendini belli eden vakalardi.

Tip 3 agiz kokusu toplumda yok kadar nadirdir. Üzerine video hazirlanmaya deyecek bir sey olmadigi için Tip 3 agiz kokusu videosuna vakit ayirmadim.

Gegirince duyulan, bunun disinda ortaya çikmayan, siddetli mide yanma ve iltihabi ile seyreden, sadece toklukta ortaya çikan, yatinca geçen veya azalan bir agiz kokusu yoksa hiç kimse kendisinde tip 3 agiz kokusu aramasin. Bunlar yoksa (H. pylori bulunuyor olsa bile) mideden koku gelmez.

En sik rastlanan agzi kokusu Tip1 ve Tip 5 tir.

Size altin kural vereyim:
Yumusak firça veya elektrikli firça kullanmayin dilinizi firçalayin. Bir çok insan bunu yapmadigi için doktor-doktor geziyor.

IP
Maybeoneday
Üye
Üye

Alıntı Maybeoneday Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Aralik-2020 Saat 18:20
Hayirli aksamlar hocam,sorum olacakti size. Nefes kokusu yemek yense bile geçmiyor diye biliyorum fakat bende hem agzimdan hem burnumdan çikan kötü bir koku varken(burnumdan çikan koku açlik kokusuna benziyor) agzima bir kaç bir sey attigimda hemen koku kesiliyor ne agzimdan ne burnumdan koku geliyor. Bunun nasil bir açiklamasi olabilir? Bir de sunu farkettim evde iken agiz ve nefes kokumu çok az hissediyorum ama bugün mesela araba ile bir yere gitmem gerekti ve o anda arabanin içinde burnumdan o kadar kötü koku yayildigini hissettim ki acaba evde kokuyu bu denli almayip disaridaylen almam psikolojik olabilir mi sorusunu aklima getirdi ama resmen koku çikti bilmiyorum psikolojik olabilir mi veya maske oldugu için mi daha fazla aldim kendi kokumu. Kusura bakmayin biraz uzun oldu ama🙏
IP
Kelime
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 285
Alıntı Kelime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Aralik-2020 Saat 21:28
Murat Hocam, bu sitedeki hemen herkes birçok disçiye gitmistir. Burayi hiç bilmeyen ve agzi kokan bir insan da ilk olarak hemen disçiye gider. O zaman agiz kokusundan kurtulmak neden bu kadar zor? Hadi, tip5'ler psikolojik oldugunu kabul etmiyor, takinti yapmislar. Agiz kokularinin açik alanda dört bes metreden duyuldugunu, karsi evden diger arabadan duyuldugunu falan iddia ediyorlar da biz neden kurtulamiyoruz?

@maybeoneday, burundan gelen koku nefes kokusu degil de tip-2 de olabilir.
IP
Maybeoneday
Üye
Üye

Alıntı Maybeoneday Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Aralik-2020 Saat 11:27
Kelime, evet öyle de olabilir ama burun temizligi yaptiktan sonra geçerdi diye düsünüyorum tip2 nin. Yaptigim halde yine koku çikiyor burnumdan.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Aralik-2020 Saat 11:51
Orjinalini yazan: Kelime

Murat Hocam, bu sitedeki hemen herkes birçok disçiye gitmistir. Burayi hiç bilmeyen ve agzi kokan bir insan da ilk olarak hemen disçiye gider. O zaman agiz kokusundan kurtulmak neden bu kadar zor? Hadi, tip5'ler psikolojik oldugunu kabul etmiyor, takinti yapmislar. Agiz kokularinin açik alanda dört bes metreden duyuldugunu, karsi evden diger arabadan duyuldugunu falan iddia ediyorlar da biz neden kurtulamiyoruz?

"Biz" öznesi ile sordugunuz zaman sizin durumunuza özgün cevap vermem lazim ki bu soruyu yanitlamam zor. Çünkü sizin durumunuzu ben bilemem.
Fakat ben sizin sorunuzu kendime söyle sorayim:
"Hijyende iddiali olan bir Tip 1 agiz kokusu vakasi neden tedavi olamiyor?"

Telefonda çok iddiali bir sekilde agiz temizligi yaptiginda israr eden yüzlerce kisiyi davet ettigimde, haydi dislerinizi firçalayin sizi izliyorum bakalim dislerinizi güzel temizliyor musunuz dedigimde gördüm ki:

Yumusak veya yumusamis bir dis firçasi getiriyorlar, 20 saniye veya buna yakin dis firçaliyorlar, dil firçalamayi ilk defa benden duyuyorlar. Agizlari dis taslari ile dolu ve dis eti kanamasi bulunuyor. Bireyin temizlik iddiasi kendi kriterlerine göre olup gerçegi yansitmiyor. kirli bir agzi olabiliyor

Bir baska sebep olayin içine tip 2 karismis, naso farinks olaya katilmis olabiliyor. Dil arkasinin mikrop yüküne farinks ilave oluyor. Iyilesmeyen bir farinjitleri bulunabiliyor. Farinjit dil sirtina bateri rezervuari olusturuyor. Dil sirti temizlense bile farinks dil sirtini derhal bakteri yüklüyor.

Bir baska sebep:
Yeteri kadar uzayan bütün agiz kokusu vakalari üzerine Tip 5 ilave oluyor. Siz yillanmis bir tip 1 'i giderseniz bile birey iyilestigine inanmiyor

IP
Bitsin artik
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 14
Alıntı Bitsin artik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Aralik-2020 Saat 23:04
Hocam beslenmeye dikkat edildiginde çok azalan ama dikkat edilmediginde çok artan koku hangi tipe isarettir? Bagirsaklarla iliskilendirilebilir mi bu durum?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Ocak-2021 Saat 15:08
Orjinalini yazan: Bitsin artik

Hocam beslenmeye dikkat edildiginde çok azalan ama dikkat edilmediginde çok artan koku hangi tipe isarettir? Bagirsaklarla iliskilendirilebilir mi bu durum?

Baska belirti yoksa, baska bir ip ucu veya baska bir delil elimde yoksa söylediginiz seyleri subjektif ve alakasiz tespit olarak degerlendiririm böylece yok hükmünde görürüm.

IP
Efeefe
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Ocak-2021 Saat 00:37
Hocam bu resimdeki gibi benim bogazimdada sivilceye benziyen biseyler var.bunlar hep var bende.sizce bunlar agiz kokusu yapabilirmi?
IP
Efeefe
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Ocak-2021 Saat 00:41
Resim yükleyemiyorum.olmuyo
IP
Efeefe
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Ocak-2021 Saat 00:46
Bademcikleri demiyorum.tamamen arkada bogazda
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 422
Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Ocak-2021 Saat 22:48
Hocam dogru açiklama 👍
Demek ki farenjiteler dil üzerinde ki tabaka için rezervuar görevi görüyor öyle mi? Ilgini çekti bu bilgileriniz.
Bir gün size muayeneye gelmeden önce, yaptirmami istediginiz bir islem var mi acaba? Yani sizin oraya eksiksiz gelmek açisindan? (farenjiti eleyebilmemizle ilgili )
IP
Maybeoneday
Üye
Üye

Alıntı Maybeoneday Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Ocak-2021 Saat 00:11
Hocam eger tip4 den süpheleniyorsak ilk olarak aklimiza hangi hastalik gelmeli? Yani sizin teshis ettiginiz tip4 e sahip olanlarda en çok karsilastiginiz problem ne idi? (forum girisindeki kitabi okudum hangi hastaliklarin tip4 e neden olabilecegini de okudum ama en sik karsilasilan sorunu merak ettim)
IP
Efeefe
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Ocak-2021 Saat 00:13
Hocam ben halenda anlayamiyorum.benim 20 yildir agiz kokum var.2 cocugum var.birisinde 3 yasindayken basladi öbüründe 7 ayliken.(tek esimde yok). Bu agiz kokusu bulastirici degilse,tmau degilse.ozaman nedir? Ben anlamiyorum hepimizde tesadüf olamazki.
IP
Efeefe
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Ocak-2021 Saat 00:19
Benim tek bildigim sey: iki cocugumda agiz kokusu aftlarla basladi ve o 4 yasindaki cocugumda halen aftlar cikiyo ama sözde bunlar sebep olmazmis.cok doktor gezdim ama kimse bisey bulamiyor
IP
Murat880
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 377
Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Ocak-2021 Saat 00:52
Efefe en kesin çözüm ölçüm cihazina girmek ve sonuçlara bakmak
Tip5 çikarsa veya sadece tip1 çikarsa tip2 den de süphelenin
IP
Maybeoneday
Üye
Üye

Alıntı Maybeoneday Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Ocak-2021 Saat 23:02
Murat hocam sizin tip3 için tavsiye ettiginiz yovita yogurt daha öncesinde marketlerden bulunabilirken suanda satisi yok imis. Onun yerine tavsiye edebileceginiz probiyotik var midir? Bir de bu linkteki probiyotigi siz nasil degerlendirirsiniz, almali miyim onun yerine yogurt türevleri ayni islevi görür mü?Bu arada arkadaslar probiyotik konusunda sizin de tavsiyelerinize açigim. Tesekkür ediyorum simdiden.

https://m.vitaminler.com/urun/nbl-probiotic-gold-20-sase-4364?gclid=EAIaIQobChMI9uKhtraw7gIVxBB7Ch3ISQRrEAQYASABEgKhUPD_BwE
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Ocak-2021 Saat 15:54
Orjinalini yazan: Maybeoneday

Murat hocam sizin tip3 için tavsiye ettiginiz yovita yogurt daha öncesinde marketlerden bulunabilirken suanda satisi yok imis. Onun yerine tavsiye edebileceginiz probiyotik var midir? Bir de bu linkteki probiyotigi siz nasil degerlendirirsiniz, almali miyim onun yerine yogurt türevleri ayni islevi görür mü?Bu arada arkadaslar probiyotik konusunda sizin de tavsiyelerinize açigim. Tesekkür ediyorum simdiden.

https://m.vitaminler.com/urun/nbl-probiotic-gold-20-sase-4364?gclid=EAIaIQobChMI9uKhtraw7gIVxBB7Ch3ISQRrEAQYASABEgKhUPD_BwE

Probiyotiklerin etkisi kalici degildir. Ilaci kestikten sonra hersey eski haline geri döner. Probiyotik kullanmayi anlamli bulmuyorum.

herkes probiyotik yogurt soruyordu. Hangi yogurdun ve macunlarin kullanilacagini veb sitesine yazdim. Yani tavsiye ediyorum anlaminda degildi.
https://agizkokusu.net/cinkolu-macun.html
IP
Maybeoneday
Üye
Üye

Alıntı Maybeoneday Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Ocak-2021 Saat 16:49
Anladim hocam, sag olun..
IP
Tükendim
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Tükendim Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Ocak-2021 Saat 00:51
Hocam bir kaç yil öncesinde yaptirdigim kan testlerini inceledim. Lökosit ve Nötrofil degerleri yüksek çikmis. Doktorlar bunu dile bile getirmedi bende simdi farkettim. Bakteri parazit vs bunlarin fazlaligina neden olabilmekteymis sanirim fazlada bilgim yok ama. Agiz kokusu veya nefes kokusu ile arasinda bir iliski var midir bu degerlerin?

Birde hocam açlik kan sekerim de yüksek çikmis. Çikan degerim gizli sekere isaret olabilirmis o araliktaymis yani. Gizli seker de tip4 kokuya neden olur mu ayni seker hastaligi gibi. Ve eger koku. Bundan kaynaklaniyorsa ömür boyu mu sürer yoksa geçer mi? Kafam çok karisik hocam lütfen aydinlatin beni. Diger doktorlarin ilgilendigi bile yok tek derdimiz ile ugrasan sizsiniz, minnettarim size 🙏
IP
Tükendim
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Tükendim Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Ocak-2021 Saat 00:53
Düzeltme:
Bakteri ve parazit olmasi o degerlerin yüksek olmasina neden olabilirmis. Yanlis yazmisim.
IP
Murat880
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Ocak-2021 Saat 01:01
mide asidini az olabilir buda vucutta bakteri artisina neden olur
Yasam,bize bütün kitaplarin ögrettiginden daha çogunu ögretir; çünkü yasam bize karsi direnir. Insan, ancak engellerle karsilasip onlari asmaya çalistikça, kendini taniyabilir.         
IP
Tükendim
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Tükendim Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Ocak-2021 Saat 01:12
Zeten midemde problem oldugu için zamaninda çok bilgili doktorlarimiz(!) sorgulamadan mide asidi azaltici ilaçlar yazip yazip yolladilar sagolsunlar.Tabi bende çok arastirmiyordum o dönemler o yüzden Uzun süre kullandim o ilaçlari maalesef.Bilsem kullanmazdim.
IP
Murat880
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Ocak-2021 Saat 01:28
az karbonhidratli yuksek yagli tabi saglikli yaglar olucak ekstra virgin zeytin yagi bu sart ekstra virgin olucak ise yaramaz yoksa soguk sikim hindistan cevizi yagi birde zamanin varsa benimde uygulayacagim bir oneri veriyim aktardan zeytinyagli kudret nari al mindivan marka alabilirsin annemin mide kaynakli agiz kokusunu gecirmisti aksu vital sakin alma berbat bi tadi vekokusu var aktardan alicagin kudret narini iyi sec kokusu berbat olmamasi lazim kokusu iyi degildir evet ama bazilarininki cidden yenmicek duzeyde
sunu dene
sabah kalk kalkar kalkmaz 1 tatli kasigi kudret nari ama tam kasik degil kasigin yarisi kudret nari yarisi sisedeki zeytin yagi olsun yarim saat sonra

https://imgyukle.com/i/HmsVqA
https://imgyukle.com/i/HmsEEU
https://imgyukle.com/i/HmsRNH

bu linkteki beslenmeyi yap kuru baklagil duruma gore yersin ama mumkunse tek basina ye yaninda sadece salata veya saglikli yaglar olsun bunun icin para ayirmak lazim kuruyemisleri cig olarak makbul yada enderbey gibi kuruyemisciler var ucuza satiyolar oralardan al
Yasam,bize bütün kitaplarin ögrettiginden daha çogunu ögretir; çünkü yasam bize karsi direnir. Insan, ancak engellerle karsilasip onlari asmaya çalistikça, kendini taniyabilir.         
IP
Murat880
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Ocak-2021 Saat 01:29
Mayali besin yeme bir sureligine
IP
Tükendim
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Tükendim Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Ocak-2021 Saat 01:33
Halihazirda dolapta bekleyen kudret nari var zaten yarisini kullanmistim fakat çok düzensiz kullandim. Tekrar baslayayim ona bakalim belki iyi gelir. Ayrica beslenme tavsiyeleri için de tesekkürler, dikkate alacagim..
IP
Murat880
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Ocak-2021 Saat 01:38
forumu iyice taradim geniz akintisi +nefes kokusu ceken 2 kisi gördum biri asitsiz beslenerek reflu diyetiyle ppi ile iyilesmis biride kudret nari ile iyilesmek icin kudret nariyla beslenmeyi ayni zamanda ve 1 2 ay yapmak lazim en az cunku onlarda en az 1 ayda ise yaramis okuduguma göre kudret narini her ogunden yarim saat once 1 tatli kasigi al yarim kasigi zeytin yagi diger yarisi kudret nari olucak sekilde
IP
Tükendim
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Tükendim Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Ocak-2021 Saat 01:46
Her ögünden önce kudret nari kullanmak fazla degil mi? Günde 1 kez kullansak yeterli diye biliyorum bir çok yerde öyle okudum.
Bu arada saglik ocagina gidip sekerime tekrar baktiracagim bunun yani sira detayli kan testi yapilir mi saglik ocaginda bilgin var mi yada diger arkadaslarimizin bilgisi varsa bilgilendirirlerse sevinirim. Malum hastaneye gidemiyorum pandemiden ötürü.
IP
<< Önceki Sayfa   11 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu