![]() |
Geniz akintisina ��z�m |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Genizakintisi
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 21-Haziran-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Geniz akintisina ��z�mGönderildi: 21-Haziran-2021 tarihinde 07:13 |
|
Arkadaslar, yilllarca kesemedigim, bana zor zamanlar yasatan geniz akintisini insani boyutlara indirgemde yardimci olan ilaci sizinle de paylasacagim.
Hepimiz her t�rl� seyden medet umup deniyoruz. Ben de rinseler, spreyler, yaglar.. vs denedim ama suana kadar en etkili olan eczaneden aldigim recetesiz CREBROS.. 15 tl civarinda. 1-2 ay d�zenli kullandim. Sonrasinda ara verip tekrar basladim. Her ara verip baslayisimda akinti cogaliyormus gibi oluyor fakat kesince burunun biraz daha kurulastigini hissediyorum. Benzer daha pahali ilaclar var fakat bu benim icin etkili oldu.. Umarim sizin icinde rahatlama kaynagi olur.. Iyi sanslar! |
|
![]() |
|
Inception
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 03-Mayis-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 110 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Haziran-2021 tarihinde 16:17 |
|
Verdigin bilgiler i�in �ok sagol yardimci olmaya �alisiyosun.Agiz kokusu ne durumda kesilmistir tahminime g�re.
|
|
![]() |
|
Genizakintisi
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Haziran-2021 tarihinde 07:41 |
|
Selamlar tekrardan,
Geniz akintisinin yan etkileri soyleydi ve agir duzeyde rahatsiz ediciydi. 1- agizda kuruluk, aci tat, yanma hissi, dilde beyazlik 2- koku 3- bademcik tasi olusumu ( �zellikle siddetlendiginde - bu da kokuyu arttiriyordu) 4- surekli bogazi temizleme, yutkunma refleksi gelismesi 5 - ( en ilginci ) kotu kokulu buyuk abdest Uzun zaman bu yan etkileri kotu kokunun temel sebebi sanmistim doktorlara gittigimdr ozellikle beyaz dilden sikayetle gitmistim. Fakat cogu doktor akintidan kaynaklandigini dahi dusunmuyor. Mantar testleri filan yapiyorlardi sonuc her zaman temiz geliyordu.. Ilaci aldiktan sonra ki sikayetlerim %75 oraninda azaldi diyebilirim. Ama ozellikle sol tarafta %25 lik kisim devam ediyor ve beni en cok sabah kalktigimda rahatsiz ediyor. Kucuk dilin ust tarafinda akinti birikmis oluyor.Sabah akintiyi , aksira tiksira temizledikten sonra gun icinde rahat ediyorum cunku duzenli yutkunma, yeme-icme ve dis ve agiz bakimi sebebiyle ozellikle koku sorununu neredeyse ya kalmiyor yada kontrol edilebilir duzeye iniyor. Tabi amacim tamamen saglikli gunlerime donebilmek. Ben akintinin sebebini tam okarak bulamadim. Alerjik rinit olarak tanimlaniyor fakat alerji testi yaptirdigimda hic birseye alerjim cikmiyor. Ama burun cati kemigim sola dogru hafif yatik. Bundan kaynaklanabilecegini dusunmekle birlikte, yukarida bahsettigim ilacin etkili olmasi acaba gercekten birseye alerjim mi var, diye sorgulatiyor. Yada burunun hafif egik olmasi alerjik reaksiyona mi neden oluyor diye dusunuyorum! Bugun, ilactan daha once deneyip beni hafif rahatlatan spreyi ( otrivine) de tekrardan kullanacagim. Belki ikisinin etkisi kalan 25 lik orani daha da azaltmama yardimci olabilir diye umuyorum. Ama en son basvuracagim sey sanirim estekik ameliyatla burun catisinin duzeltilmesi olacak. Fakat bu secenekten biraz cekiniyorum. Birincisi ameliyata girmek beni korkutuyor. Ikincisi estetik sonrasi burun seklinin alacagi hal: cunku burun estetisyenleri burunlarin ust tarafina ya sacma bir oyuk yapiyorlar, ya da dogal olmayan bir d�md�z sekil veriyorlar... Fakat hic bir ilactan kesin coz�m bulamayacak olursam mecburen ameliyat dusunecegim. |
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Haziran-2021 tarihinde 09:13 |
|
Ayni durumlar bende de mevcut. Ger�ekten bazen k�t� kokulu gaita oluyor ve bununla ilgisi hi� aklima gelmemisti. Benim de burun kemigim sola dogru hafif egik ve burnum hep tikali. Burnumun i�inde mukus kivami yogun ve yapiskan. Kullandigim alerji haplari ve burun spreyleri hi�bir ise yaramiyor ve artik tek sebebi kemik egriligi diye d�s�n�yorum. Bademcik tasim da var. �zellikle sabah uyaninca bogazimda balgam hissediyorum fakat atamiyorum �ok zorluyorum kendimi �ikarmak i�in, istigfar ediyorum ama yine de o balgam �ikmiyor yapismis sanki. Tamamen geniz akintisindan iste. Yatinca artiyor sanirim sabaha kadar. Bogazda Eksi tat, dil k�k�nde k�t� koku, agizda degisik bir tat ve agiz kokusu.. Bazen refl� oluyor bence refl�m�n sebebi de geniz akintisi ��nk� yediklerime dikkat etsen de ge�miyor koku.
Ben doktorumla ameliyata karar verdim. Bademcik ve burun ameliyati olacaktim, doktorum ikisi ayni anda zor olur �nce birini yapalim dedi. Ve �nce bademcik olmak istedim ��nk� cidden �ok delik ve her g�n tas oluyor. Haftaya ameliyat tarihi aldim. Bademciklerim iyilesince de burun ameliyati olacagim. |
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Haziran-2021 tarihinde 09:19 |
|
Bu arada estetik yazmissiniz. Estetikten ben de korkuyorum. Ve bu y�zden ben estetik olmadan sadece o kikirdak egriligini d�zelttirecegim.
Bu arada otrivine sprey asiri mentoll� ve dehset yakiyor ama yine de burnumu a�madi. O anlik mentol etkisiyle bi ferahlik oluyor ama 5 dk sonra tekrar ayni. Daha �ok kuruttu burnumu |
|
![]() |
|
Genizakintisi
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Haziran-2021 tarihinde 09:38 |
|
Benim kullandigim mentollu degildi. O tuzden yanma yasamadim
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Haziran-2021 tarihinde 09:44 |
|
Anladim, farkli demekki. Umarim iyilesirsiniz
|
|
![]() |
|
Genizakintisi
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Haziran-2021 tarihinde 10:06 |
|
Ayni nedenle sorun yasiyor olabiliriz.
Bademcik ameliyati olamnin geregi var mi? Ozellikle tonsilit taslari icin olmayi planliyorsaniz, agiz kokusunun gercek nedeni akinti olacagi icin cok da fayda goreceginize sanmiyorum. Gaita'nin kokmasindaki baglantiyi da agiz kokusu arasi paralellikten kesfettim. Cunku o yogun mukozayi surekli yutuyoruz ister ostemez. Ve bu mukoza bakteri yuvasi olan agizda bir sekilde kotu koku ureten bakteriyi, yada bakterileri destekliyor. Ayni sekilde bagkrsaklarda bakteri yuvasi oldugundan kotu kokmasina neden olan bakteriler cogaliyor buyuk ihtimal. Mesela akintinin yogun oldigu zamanlar burundan sumkurdugum benzer mukoza kokmuyordu. Aslinda mukozanin kendisi kokmuyor fakat etkilesim icine girdiginde bakterilerle ,onlarin cogalmasina yardimci oluyor diye dusunuyorum.. Tavisyem crebros'u kullanmaniz. Gelismeleri buraya yazar ve bilgilendirirseniz sevinirim... 🍀 |
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Haziran-2021 tarihinde 10:53 |
|
ge�er mi, ge�mez mi bilmiyorum ama umuyorum ki azalacak. ��nk� o taslarin tadini bogazimda hissediyorum. Yutkundukca. Dilimin arkasinda o o taslarin tadi kokusu siniyor. Okadar k�t� kokuyor ki gercekten gaita dan bile k�t�. O y�zden bunlarla yasamak istemiyorum igren� birsey. Ve bademciklerim �ok degil yarik yarik oldugu i�in akinti ge�se bile besin artiklari oraya birikecektir.
|
|
![]() |
|
Bitsin artik
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Haziran-2021 tarihinde 10:59 |
|
Tesekk�rler deneyimlerinizi paylastiginiz i�in. Eczaciniza sordunuz mu peki yani uzun vadede kullanildiginda olumsuz etkileri olur mu diye? Ve 1 2 ay kullandiktan sonra tekrar basladim demissiniz. Geniz akintiniz ilaci biraktiktan sonra geri geldigi i�in mi basladiniz
|
|
![]() |
|
Genizakintisi
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Haziran-2021 tarihinde 11:35 |
|
Baya etkisi okdugunu gorunce cok ara vermedim acikcasi ama denemek lazim uzun sureli kullanmamayi.. zaten cok az bi miktarda akmaya devam ediyordu o yuzden yeniden basladi diyemeyecegim ama onceki yogunugu hic olmadi.Devam etmemin nedeni o az kalan akintidan da kurtulabilir miyim dusuncesiydi..
|
|
![]() |
|
esmacetinkurt
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 15-Haziran-2021 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Haziran-2021 tarihinde 16:32 |
Sizdeki geniz akintisi belirtileri nelerdi (yogun zamaninda) |
|
![]() |
|
Genizakintisi
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Haziran-2021 tarihinde 17:42 |
|
Yukarida madde madde yazdiklarimin istisnasiz t�m�!
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Haziran-2021 tarihinde 13:32 |
|
Bug�n bogazimda balgam hissi daha fazla ve dilim beyaz. Nadir oluyor bu dil beyazligi bende, ve oldugu zamanlar agzimin tadi da eksimsi gibi, bi yogunluk oluyor agzimda. Balgamdan mi kaynakli bilemedim. Nedendir
|
|
![]() |
|
Genizakintisi
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Haziran-2021 tarihinde 20:28 |
Kuvvetli ihtimal.. balgam nerden geliyor? Cigerlerden mi, yoksa bogazin ustunden sinuslerden mi? Onu tespit edip ona gore care aramalisin..bulursan bizimle de paylas :) |
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Haziran-2021 tarihinde 21:05 |
|
�st taraftan. Geniz akintisi yani. Burnumda yapiskan mukus.. Bogazimin �st kisminda hissettigim yapiskan balgam. Burnumdaki de �ikmiyor bogazimdaki de..
Bika� g�nd�r normaldi, bug�n balgam �ok yogun.. Su i�erken bile hissediyorum. Agzimin i�i �ok yogun. Dilim beyaz. Koku artti.. Sebep geniz akintisi evet.. |
|
![]() |
|
Genizakintisi
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Haziran-2021 tarihinde 22:07 |
|
Ayni klupteyiz malesef... crebros'u tavsiye ederim cidden.. hatta bi sure sonra etkisini gorup gormediginizi de bu baslikta paylasirsaniz cozume giden yola bi tas eklemis olursunuz...
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Haziran-2021 tarihinde 22:26 |
|
Tamam, pazartesi g�n� doktoruma yazdirip kullanacagim ozaman, aklimda bu. Bakalim durum ne olacak
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Haziran-2021 tarihinde 23:05 |
konudaki bahsedilen ila� zaten alerji ila�i burun i�in. mukozu filan azaltacak belki koku gidecektir ama �nemli olan geniz akintisinin kaynagini inmek oda ya refl� yani asite bagli ya da burun eti deviasyon vs. |
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Haziran-2021 tarihinde 23:27 |
|
Burun etim b�y�k ve hafif deviasyon var. Bademcik ameliyatidan sonra bunlara y�nelecegim
|
|
![]() |
|
Inception
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 03-Mayis-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 110 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Haziran-2021 tarihinde 11:14 |
|
Geniz akintisinin kaynaklari arasinda allerji de var zaten genellikle allerji kaynakli ama hepsi degil.Ben 2 defa bt �ektirdim dr burun i�inde herhangi bir sorun olmadigini s�yledi. Dr tavsiyesi ile allerji ilacina baslayacagim.
|
|
![]() |
|
I feel it comin
�ye
Kayıt Tarihi: 26-Aralik-2017 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 56 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Temmuz-2022 tarihinde 10:31 |
|
Merhaba forumdan bir arkadasin �zel mesajina cevap yazmistim aslinda bu konuyu forumda da a�mak isterim aleji konusunda dr gitmis ya da tedavi g�rm�s arkadaslar fikirlerini merak ediyorum. Tesekk�rler
Sizde bademcik ameliyatindan sonra koku durumu ne durumda acaba? Hayir hi�bir sekilde azalma olmadi, artma da olmadi. Ben bir�ok baslik altinda yazdim aslinda benim sahsi teshisim bu kokunun bogazdan geldigi y�n�nde alerjik bir bogazim var �rnegin �ikolata, tatli, yogurt, hazir meyvesuyu ve yagli karbonhidrat t�kettigimde asiri igren� bir koku olusuyor. Tabi buna bogazimda birken balgam hissi de eslik ediyor. Velhasil bogazimin bir�ok maddeye alerjisi var ve ben bunlari t�kettigimde h�creler tehlike algilayip abartili mukus salgiliyor. Sana diyecegim bu besinleri yedikten sonra kokuda bir artis g�r�yorsan. �yle bademcikle ge�ebilecek birsey degil. ��z�m� ne diye sorarsan imm�noloji b�l�m�ne g�r�n�p alerji testi yaptiktan sonra alerji tedavisi g�rmek bu da uzun bi s�re� d�zenli alerji asisi oluyorsun. Ben hen�z bir dr bunla ilgili g�r�smedim ya da test yapmadim. Son olarak burdaki �ogu arkadasimin sorununun sebebi de ��z�m� de bu oldugunu d�s�n�yorum. |
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Temmuz-2022 tarihinde 13:38 |
Ge�en bir videoda izledim ve �ogumuzun g�z ardi ettigi bir sey; videoda dr dedi ki kokunun sebeplerinden birisi de yemek borusundaki cepler. Bu cepler �zellikle borunun �st tarafindaysa bademciklere yakin oldugu i�in orda biriken ve bizlerin fark edemedigi yemek artiklari kokusip koku yapiyor ve ordan yukari dile dogru pas da yapiyormus. Bunu kesinkes anlamanin yolu da endoskopi olmak. Mideye kamerali hortum indiriyorlar ya hah iste o. |
|
![]() |
|
Selen123
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Temmuz-2022 tarihinde 21:51 |
|
Ewt bademcik taslari birikio oralarda
|
|
![]() |
|
Lavi
�ye
Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2022 Konum: Hatay Durum: Çevrimdışı Puan: 53 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Temmuz-2022 tarihinde 23:47 |
|
Tospik kesinlikle katiliyorum sana bu g�zden ka�irilan �nemli bir detay yasadigim bir olayi anlatmak istiyorum bundan aylar �nce azi disimi �ektirdim ve yerinde b�y�k derin bir bosluk olustu haliyle bir g�n sonra sarimsakli yogurt yemistim ben farkinda degildim b�y�k bir par�a o bosluga girmis her nefes alis verisimde konusurken yutkunurken sarimsak kokusu ve tadi geldi agzima yaklasik 3 g�n boyunca devam etti �ekilen disimin boslugu ne durumda diye aynaya bakinca bir beyazlik g�rd�m ilk basta dis par�asi kalmis zannettip korksamda daha sonra yumusak oldugunu farkettim ve k�rdanla �ikardim benim aldigim o sarimsak kokusunun �ok �ok �st� bir kokuya b�r�nm�st� g�r�nce sok oldum meger 3 g�nd�r aldigim koku burdan geliyormus inanilmaz bir kokudaydi o sarimsak par�asi yani s�z�n kisasi yedigimiz yiyeceklerin kalintilarinin biriktigi bir yer var net olarak agiz kokusu problemi yasayanlarin dil k�k�nde tas olusumu olabilir t�k�r�k bezi tasi veye yemek borusu yutak kisminda ceplesme ve birikiti sunu da ekleyeyim bademcigimi aldirmadan �nce bademcik taslari i�in boyuna �ene altina masaj �neriyorlardi ve yapinca birsey hareket ettigini ve kayip gittigini hissediyordum ayni durumu suan bademcigim olmamasina ragmen yasiyorum bazen �ene altima masaj yapinca sanki dilimin sonlarinda bir yemek par�asi kalmista masajdan sonra itelenip mideme gidiyor gibi peki sonu� bu ceplesmeden nasil kurtulabiliriz ameliyat olmadan yada sorunun ana nedeni bu mudur
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Temmuz-2022 tarihinde 07:11 |
Valla ge�en bi sey yedim bogazimda takili kaldi 1 bardak su i�tim �yle gitti. Muhtemelen benim yemek borumda cep var. O ceplerden varsa ge�mis olsun d�zelecegini sanmiyorum, araba kaportasi degil ki macun �ekip o cebi, boslugu kapatsinlar. 😀 Bunu �nlemenin tahminimce en kolay, en basit ve en etkili ��z�m� y�yecrkleri �ok �ok iyi �ignemek. �yle �igneyecegiz ki bulama� kivamina gelecek ve yuttugumuz zaman o cebe/ceplere girse bile tutanamasin asagiya insin. En azindan yemekten sonra 2 yudum su i�ince asagiya aksin. Bu arada yemeklerden 1 saat �nce ve 2 saat sonra toplamda 3 saat hi�bir sekilde su, komposto, mesrubat, ayran vs hi�bir sekilde sivi almiyoruz arkadaslar. Hele soguk sivi hi� almiyoruz. Sivilar mide asidini sulandirdigindan besinler sindirilemiyor soguk sivilar ise mide asidi �retimini durduruyormus. |
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Temmuz-2022 tarihinde 08:42 |
|
O ceplere Zenker Divertik�l� deniyor. Genellikle yaslaninca ortaya �ikiyormus. Zenker divertik�l� baska semptomlar da yapar. Bir KBB uzmanina muayene olabilirsin. Ama bence cep yok. Maalesef �aresiz kalinca kendimiz bir �ikis yolu bulmaya �alisiyoruz.
|
|
![]() |
|
Lavi
�ye
Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2022 Konum: Hatay Durum: Çevrimdışı Puan: 53 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Temmuz-2022 tarihinde 09:46 |
|
Malesef s�ylediginiz gibi de olabilir ama sizin s�ylediginiz gibi bir kriter yok bende uzun s�re arastirdim �ogumuzun sebebi bile olabilir au i�erken bogazdan gurultu gibi bir ses gelmesi zor yutkunmak belirtiler arasinda
|
|
![]() |
|
Selen123
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Temmuz-2022 tarihinde 15:46 |
|
Arkadaslar tukuruk bezlerine siendoloski die bi yontemle bakiliomus ultrasonla baktiralm bogazdan tomografi cekikelim eminmki belli olacklar bn yakn bi zamnda kbb ye gidip bogazima baktiracam tukuruk bezi tasida koku sebebiymis
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Temmuz-2022 tarihinde 22:15 |
|
T�k�r�k bezi tasi olayini duydum. Ama biraz arastirdigimda sanci filan yapiyormus agri yapiyormus ates filan oluyormus galiba bende b�yle bir belirti yok diye �st�ne d�smedim acikcasi
|
|
![]() |
|
I feel it comin
�ye
Kayıt Tarihi: 26-Aralik-2017 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 56 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Temmuz-2022 tarihinde 22:14 |
|
Konu ne zaman bogazdaki cep'e geldi anlamadim ahahahahh yok c�zdan. Arkadaslar ne yediginizde bu koku olusuyor. Bu �ok �nemli bir veri peynir falan demeyin onu yiyen herkeste oluyor. Ben mesela tatli yemekten olabildigince ka�arim ��nk� koku yapiyor, �ikolata ve b�t�n amblajli market �r�nleri muhtesem koku yapar, kizartma tarzi yemekler yine �ok k�t� koku yapar bende. Bu y�zden tatli belki haftada bi kere yerim, �g�nlerde ise her zaman sulu yemek tercih ederim, ekmekte yine �ok iyi gelmiyor b�ylece Pirin� pilavi t�ketiyorum karbonhidrat olarak. Bu diyeti uyguladigimda koku �ogunlukla olusmuyor.
|
|
![]() |
|
Selen123
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Temmuz-2022 tarihinde 13:41 |
|
Melina herkeste ayni belirti vermez tasin boyutlarina ve konumuna g�re degisiomus bi haber okudum adam agiz kokusu sikayetiyle gidio ve tukuruk bezinden kocaman tas cikariolar belki bizdede var boyutu farkli
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Temmuz-2022 tarihinde 15:34 |
|
Olabilir Selen tabiki gidip baktirmak lazim aslinda l�tfen doktora gittiginde bu konuyla ilgili sonu�lari foruma yazarmisin
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |