Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Konya da halimetre

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı teach Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Konya da halimetre
    Gönderildi: 07-Mart-2014 tarihinde 16:34
Arkadaslar Konya 'da halimetre cihazi olan hastane veya doktor var mi?
teach
Başa Dön
G�zdee Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gözdee Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Nisan-2021 tarihinde 21:53
Merhaba arkadaslar istanbulda halitosis �l��m� yaptirmaya gidenler var mi aranizda ben bir yer buldum ancak orda yasamadigim i�in ve pandemiden dolayi suan gidemiyorum. Dr. Aytug altundag varmis acibadem hastanesinde acaba giden kimse var mi ?
Başa Dön
Murat880 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Murat880 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Nisan-2021 tarihinde 00:09
Adana�ya Murat hocaya gitmeni �neririm Aytug hoca detayli agiz kokusu �l��m� yapmiyor Murat hocaninki detayli
Yasam,bize b�t�n kitaplarin �grettiginden daha �ogunu �gretir; ��nk� yasam bize karsi direnir. Insan, ancak engellerle karsilasip onlari asmaya �alistik�a, kendini taniyabilir.       ï¿½ï¿½
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gözdee Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Nisan-2021 tarihinde 09:35
Adana yakin olsa kesin oraya gidecektim zaten. Daha yakin yerlere baktim o y�zden.
Başa Dön
Murat880 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Murat880 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Nisan-2021 tarihinde 15:45
bir kere gidiceksin otob�sle git yasak kalkinca detayli analizini yapsin aytug hoca antibiyotik falanda veriyorkullanip nefes kokusu artan   2 kisi g�rd�m
iyilesen g�rmedim gidip daha k�t� olanlar var forumda sen bilirsin
gitmeden �nce devlette sin�s tomografisi �ektir murat hocaya goster
Yasam,bize b�t�n kitaplarin �grettiginden daha �ogunu �gretir; ��nk� yasam bize karsi direnir. Insan, ancak engellerle karsilasip onlari asmaya �alistik�a, kendini taniyabilir.       ï¿½ï¿½
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gözdee Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Nisan-2021 tarihinde 19:51
Hadi ya bunu bilmiyordum sagol s�yledigin i�in. Bi yarari olmayacaksa gitmem tabi ki. Murat hocaya giderim ayarlayip artik bir sekilde.
Başa Dön
nicksizz4 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Temmuz-2021 tarihinde 11:25
Aranizda murat hocaya muayeneye gidenler varsa yazabilir mi
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Temmuz-2021 tarihinde 22:02
İlk gönderen: nicksizz4 nicksizz4 yazdı:

Aranizda murat hocaya muayeneye gidenler varsa yazabilir mi

Arkadaslar ben agiz kokusu tedavisi yapmiyorum, sadece yerini bulabilirim. Ayrica bu forumu ticari ama�larla kullanmiyorum. Zaten bu tip sorularinizi benim bulundugum ortamda objektif olarak cevaplamalari zor olabilir. Isterseniz b�yle seyleri kendi aranizda ben bilmeden konusun.

Başa Dön
Holmes Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Holmes Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Temmuz-2021 tarihinde 22:18
Hocam peki tedavi i�in yol g�steriyor musunuz ? Tesekk�rler.
Başa Dön
nicksizz4 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Temmuz-2021 tarihinde 22:24
Hocam keske tedavi de yapsaydiniz.☹️ Bizi bi tek siz ciddiye aliyorsunuz ve cidden bu konuda bilgili olan tek sizsiniz gibi. Yerini kaynagini bulsak bile o isin doktoru bunu tedavi edebilir mi bilmiyoruz
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Temmuz-2021 tarihinde 21:59
İlk gönderen: nicksizz4 nicksizz4 yazdı:

Hocam keske tedavi de yapsaydiniz.☹️ Bizi bi tek siz ciddiye aliyorsunuz ve cidden bu konuda bilgili olan tek sizsiniz gibi. Yerini kaynagini bulsak bile o isin doktoru bunu tedavi edebilir mi bilmiyoruz

Abicim eskiden kbb hekimi veya dahiliye hekimi veya ilgili hekime telefon a�ip konusma yapmaya varincaya kadar olayin i�inde kaliyor, refakat ediyor, her adimi izliyor, her adimda m�dahil oluyor, hekimi de y�nlendirmeye �alisiyordum.

Gittigi hekim basarili olursa hastalik iyilesirse kimse tesekk�r etmedi ama hekimin verdigi ila� dokunsa, veya piyasada bulunmuyor olsa bile sorumlusu ben oldum. Meslektaslarim ise hakli olarak benim m�dahil olmama sicak bakmadilar. Ne hastaya yarandim, ne hekime.

Kokunun kaynagini g�sterip, hastaligi anlatip, hastayi Hangi branstan hekime gidecegine, hekimi ise hastada ne arayacagina y�nlendirip devreden �ikiyorum artik gerisine karismiyorum. Dis temizligi bile yapmiyorum. Ne kadar basit olursa olsun hi� bir m�dahale yapmam. O topa girmiyorum artik.

Başa Dön
Holmes Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Holmes Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Temmuz-2021 tarihinde 11:37
Ger�ekten �ok �z�c� bir durum hocam bu. Toptan yalniz kalmis gibiyiz. Keske durum b�yle olmasaydi.
Başa Dön
Hopeless Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Hopeless Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Subat-2022 tarihinde 22:16
Gitme kesinlikle Aytug altundaga ben bi yazi paylastim onu oku ve Murat hoca tedavi etmese de gerekli y�nlendirmeleri yapiyor merak etme
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.