Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Bactoblis deneyen var mi?

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ümit90 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Bactoblis deneyen var mi?
    Gönderildi: 31-Temmuz-2022 tarihinde 08:22
Kokuyu 1 haftalik kullanimda 3 ay azalttigi s�yleniyor ,Murat Hocam agiz probiyotigiymis bu m�mk�n m�?
Başa Dön
Melina Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Temmuz-2022 tarihinde 10:56
Ben denedim ilk g�nler azaldi sonra siddetli geri geldi ge�medi bilginiz olsun
Başa Dön
�mit90 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ümit90 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Temmuz-2022 tarihinde 11:39
Yorumlarda insanlar ge�ti yazmislar bir �mitlenmistim,tesekk�rler.
Başa Dön
Lavi Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Lavi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Temmuz-2022 tarihinde 13:10
Ben o probiyotigi arastirdigimda yaklasik 6 ay gibi vir d�zenli kullanilmasi gerektigini okumustum birde bu influencerlar falan s�rekli probiyotigk kullaniyor onlarda yada normal insanlar da neden ters tepki yapmiyor da bizde yapiyor bir arastirmak lazim (ben kullanmadim yasadigim sehirde bulamamistim)
Başa Dön
�mit90 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ümit90 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Temmuz-2022 tarihinde 14:26
Internette satiliyor denemek isterseniz .Antibiyotik ile kullanmayin demisler, tedavim bitince deneyecegim yine de deneyimlerini yazarim.
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Temmuz-2022 tarihinde 19:32
İlk gönderen: Lavi Lavi yazdı:

Ben o probiyotigi arastirdigimda yaklasik 6 ay gibi vir d�zenli kullanilmasi gerektigini okumustum birde bu influencerlar falan s�rekli probiyotigk kullaniyor onlarda yada normal insanlar da neden ters tepki yapmiyor da bizde yapiyor bir arastirmak lazim (ben kullanmadim yasadigim sehirde bulamamistim)

��nk� onlar para aliyor o �r�n�n reklami i�in. Tabii ki �vecekler, ise yariyor diyecekler.

Seda Sayan Omomatik reklamina �ikip �v�nce, t�m lekeleri �ikariyor diyince bunu kullandi da mi dedi, yooo. Onlar da ayni hesap.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.