![]() |
Oru�ta agiz kokusu |
Yanıtla
|
| Yazar | |
seahorse
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Oru�ta agiz kokusuGönderildi: 08-Mayis-2019 tarihinde 22:19 |
|
merhaba hocam, abs�rt bir soru olabilir ama ciddi anlamda merak etmekteyim:
Halitosil dil macunu ile Halitosil zn gargarayi oru�lu iken abartiya ka�mayacak ve yutmamak sartiyla kullaniminda sizce bir sakinca var midir? i�eriklerinde tatlandirici olmadigindan ve tip1 i�in etkili olduklarindan en azindan g�nl�k hayatimda biraz daha rahatliyorum.bu konuda d�s�ncenizi paylasabilirsiniz misiniz? Ayrica dil macunu ve gargara i�in tesekk�r ederim.sagolun hocam. (mesaj kutunuz dolu oldugundan �zelden yazamadim.isterseniz bu mesaji yayinlamayabilirsiniz hocam) Düzenleyen: aydinmur - 09-Mayis-2019 tarihinde 07:47 |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Mayis-2019 tarihinde 07:54 |
|
Halitosil dil macunu ve agiz gargarasi oru�luyken istediginiz kadar kullanilabilir.
Oru�ta agiz kokusu sadece tip 1 den ibaret degildir. I�erisinde tip 4 de bulunur. Bu sebeple iftara kadar ne yapilirsa yapilsin sifirlanamaz. Dil macunu ve gargara i�in tesekk�r etmissiniz. Ben sizin isminizi ve kim oldugunuzu bilmedigim i�in neye tesekk�r ettiginizi tam olarak �ikaramiyorum. Estagfursah bir sey degil. Ger�ek d�nyadaki kimliginizin burada hangi nik ismine isabet ettigini bilmiyor olarak kalmayi tercih ederim. Burasi ger�ek kimliklerinizin y�k�nden kurtulup i� d�nyalarinizin utanma, �ekinme duygusu, kinanma korkusu olmaksizin hafifledigi bir mekandir. Kim oldugunuzu bu sebeple bilmek istemedim. Mesajiniza yazdiklarinizda hi� bir seyi degistirmeden aynen yayinladim. Sadece bu forumda oru� basligi lazim idi. Bu sebeple mesajinizin basligini oru�ta agiz kokusu yaptim. -M |
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 422 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Mayis-2019 tarihinde 22:29 |
|
Halitosil dil macunu bir marka midir, yoksa t�r m�d�r?
Dil i�in bunu mu �neriyorsunuz? |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Haziran-2019 tarihinde 09:40 |
|
Halitosil dil macunu diye bir �r�n var. Kutusunun kapagina absinca i�inden jel �ikiyor. Fir�a �zerine s�r�l�yor dil fir�alaniyor. Yeni �ikti. Fotograflari burada
http://www.halitosil.com/ |
|
![]() |
|
evian
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Durum: Çevrimdışı Puan: 220 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Haziran-2019 tarihinde 13:04 |
|
Peki murat bey bu urunlere yurt disindan ulasabilirmiyiz aceba bir fikriniz varmi ? Merci
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Haziran-2019 tarihinde 13:49 |
Zannetmiyorum Sivi ihracati ve ithalati sayisiz �lke tarafindan sinirandirilmistir veya �ok kati ve y�ksek makamlarin iznine tabi hale getirilmistir. -M |
|
![]() |
|
evian
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Durum: Çevrimdışı Puan: 220 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Haziran-2019 tarihinde 13:39 |
|
Tesekkur ederim cevabiniz icin ! Yine emperyal ticaret savasi kokulari. Peki murat bey bu cinkolu sakiz ve dil alti pastilles lerini ve dismacunlarini devamli kullanmak nederece dogru aceba ?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Haziran-2019 tarihinde 07:34 |
Sakizlarin sayisi 10-15 tanei ge�erse yapisinda bulunan fenil alanin diskiyi sulandirabilir, �igneme sirasinda yutulan hava sinidim kanalinda birikipo gaz yapabilir. Dil alti pastili nedir bilmiyorum, daha �nce duymadim. Dis macunlarinin yapisi sinirsiz kullanmaya m�saittir. Istediginiz siklikla �m�r boyunca kullanabilirsiniz. Elinizi sabunlamak gibi d�s�n�n. Nasil ki �mr�n�z�n sonuna kadar caniniz her istediginde ellerinizi sabuinlamanizda bir mahzur yok ise dis macunu kullanmanizda da buna benzer sekilde her hangi bir mahzur yoktur. -M |
|
![]() |
|
Lavi
�ye
Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2022 Konum: Hatay Durum: Çevrimdışı Puan: 53 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Temmuz-2022 tarihinde 22:57 |
|
Arkadaslar g�nlerdir forumu okuya okuya bitirdim sonunda ve dikkatimi �eken birsey oldu iylesen ve foruma d�nmeyen arkadaslarin �ogu oru� yoluyla iylesmis a�lik orucu karaciger temizlemek i�in oru� vs tabiki herkesin problemi farklidir �rnegin bademcik ameliyati olup iyilesen de var ama �ok nadir. Mesela 36 saatlik bir oru�tan bahsetmis bir arkadas ve 12 yillik kokudan kurtulmus hi�bir sindirim problemi olmayan birka� arkadas da deniyor ve iyilesiyor bilemedim bu durumu sizinle paylasmak istedim
|
|
![]() |
|
Ben ❤
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Agustos-2022 tarihinde 14:36 |
|
Bu zararli degil mii peki sence
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Nisan-2024 tarihinde 18:03 |
|
Sevgili arkadaslarim, yoldaslarim, dostlarim, kardeslerim, abilerim, ablalarim,
Yillardir Ramazan aylarinda dayanamadigim i�in 1-2 g�n oru� tutar, sonra birakirdim. Bu yil 30 tam g�n tuttum ve v�cudumda degisiklikler oldu. �ncelikle her sahura mutlaka kalktim ve haslanmis bir adet yumurta yedim. Dislerimi, dilimi hep oldugu gibi fir�alayip, 3-4 bardak su i�ip yattim. Ilk 3 g�n ani kan sekeri d�smeleri y�kselmeleri ve uyku hali yasadim ki bunlar olaganmis. Ilerleyen g�nlerde Ramazan'da oru�lunun agiz kokusu daha �ok olur diye bildigimden bi baktim ki benimki gittik�e azalmaya basladi. Dilimdeki pas tabakasi eskiye g�re �ok az olmaya basladi. Bunu 14 saat a� susuz kalmama bagladim ��nk� bi sey yemezsen dilinde kaplama tabakasi da olmazdi degil mi? Sonra instagramda Aidin Salih diye kadin bir doktora atfedilen bir g�nderide, oru� tutulunca mide ve bagirsaklardaki k���k, kilcal yaralarin oru�la beraber sindirimi askiya alan v�cut tarafindan tamir edildigini okudum, yalan mi dogru mu bilmem fakat Ramazan bitti, bayramda baklavalar, �ikolatalar, kolalar yedim i�tim ve agiz kokumu kendimin almadigimi fark ettim. Disimi, dilimi fir�alayip bi sey yemeden i�meden ge�en 3-4 saat sonra dilime parmagimi s�r�p kokladigimda esksye nazaran kokunun %70-80 azaldigini g�rd�m ve inanamadim. Sonra �zellikle �ig soganla dolu salata yedim ve dislerimi fir�aladiktan 1 saat sonra kadar sogan kokusunun tamamen ge�tigini fark ettim, eskiden belki 12-13 saat sogan kokusunu alirdim. Yani sanki flaygl i�misim de koku neredeyse gitmis gibi bi durumdayim. Yedigim i�tigim ayni, ama koku %80 azaldi. Belki bi 30 g�n daha kazaya kalan oru�larimi tutsam ya da tatliyi, unu, sekeri falan kessem sifirlanacak. Inanin soktayim ve �ok mutluyum. Bayram ge�eli 1 hafta oldu durum ayni. Acaba benim koku sorunum cidden mide bagirsak kaynakli miydi? Acaba yeme i�meyi kesince agizdaki, bogazdaki bakterilerin sayisi mecburen azaldi da mi koku azaldi? Acaba cidden pek �ogumuzun sorunu mide bagirsak kaynakli mi? Neler oluyor bilemiyorum ama �ok s�k�r en azindan kokunun azalabilecegini g�rm�s oldum. Bagirsak siskinligim epey azaldi, gaz sorunu epey azaldi, �ok ilgin�. What's going on guys? Neler oluyor? Koku sorunu olup da her Ramazan 30 g�n oru� tutanlar da var ama onlarda koku gitmiyor olayi da var ama sanirim bu koku olayi kisiye �zel. Herkesin koku seyri farkli. |
|
![]() |
|
kaderarkadaslar
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Nisan-2024 tarihinde 20:17 |
|
Tosbik senin adina �ok sevindim. Dedigin gibi oru� tutmak insana aslinda detoks etkisi yaratiyor. Gidalari �g�tmek sindirmek vb i�in harcadigi enerjiyi a� kaldigimiz s�re boyunca v�cudumuzu onarmak i�in harcadigina dair makaleler okumustum. Seninki de tam �yle olmus. �Oru� tutunuz ki sihhat bulasiniz � hadisi serifi ile de anliyoruz ki dini g�revinizi yerine getirirken ayni zamanda sagligimizi korumus oluyoruz. 😊
|
|
![]() |
|
Guest
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Nisan-2024 tarihinde 15:53 |
|
�ok sevindim kardesim, insallah kalici olur.
Ben de ka�irmadan oru� tutarim ama hi� ise yaramadi. Iftardan 1-2 saat �nce, v�cutta artik yakacak bir sey kalmadiginda biraz koku hafiflese de iftardan sonra hep geri geldi. Sen yine de burayi birakma, g�ncellemeye devam et:) |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |