![]() |
nefes kokusu |
Yanıtla
|
| Yazar | ||
nfretetet
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 20-Kasim-2022 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: nefes kokusuGönderildi: 20-Kasim-2022 tarihinde 22:29 |
|
|
Hepinize merhabalar,forumda yeniyim.Benim sorunum,agzim kapaliyken bile burnumdan nefes alip verirken k�t� bir koku yayiliyor etrafa.Nefes verirken ben almiyorum,ama yerimden kalkip baska yere gidip tekrar oturdugum yere geldigimde k�t� bir koku oluyor.KBB,dis,dahiliye hepsine gittim.Kbb ve dahiliye refl�den gelir dedi.Nexium kullandim 2 hafta kadar,bir de sprey ve alerji ilaci ve antibiyotik yazmisti.Ilk hafta ge�er gibi oldu,sonra tekrar geldi.Ne yapacagimi bilmiyorum ger�ekten.�nceden yeme bozuklugum vardi(bulumuia nervoza).Yemek yedikten sonra bilerek kusuyordum.(psikolojik sebepler dolayisiyla)Bu hastaliktan kurtuldum artik �ok s�k�r.Fakat nefes kokusundan kurtulamadim bir t�rl�.Tip okuyorum,fakat birakmak istiyorum artik.Kimseyle konusamaz,yanlarinda nefes alamaz oldum.Sizlerden yardim istiyorum.Biraz gaz sorunum var fakat onun disinda bagirsak sikintisi yasamadim pek.Midemde de sorun yok hi� agri sizi �ekmedim.Ne yapabilirim? Endoskopi yaptirmak istiyorum.Helikobakter pylori olma ihtimali nedir?Ayrica sin�s r�ntgeni �ekmisti kbb doktoru ve bir sey �ikmadi.G�g�s hastaliklarina gitmeyi d�s�n�yorum sizin fikriniz nedir?
|
||
![]() |
||
nfretetet
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 20-Kasim-2022 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Kasim-2022 tarihinde 22:36 |
|
|
Cidden usandim artik.Su siralar okulu birakip ailemin yanina d�nmek istiyorum.intihari bile d�s�nd�m ama ailemin �z�lmesini istemiyorum.Ilk defa i�imde biriktirdigim dertlerimi d�kt�m.
|
||
![]() |
||
kaderarkadaslar
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Kasim-2022 tarihinde 01:11 |
|
|
Seni �ok �ok iyi anliyorum. Ama intihari d�s�nme. Hi� beklemedigin anda bulursun sifani. Inan hepimizde ayni. Dogdugum g�nden beri b�yleyim ben de. Ama buda bizim imtihanimiz. Yapicak birsey yok. Sabahlari uyandiginda birsey yemeden dilini disini iyice fir�alamaya �alis inan baskiliyor en azindan. Simdilik benimdde yapabildigim bu
|
||
![]() |
||
kaderarkadaslar
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Kasim-2022 tarihinde 01:20 |
|
|
Ve su siralar farkettim �ogu insanda koku problemi var. �agin hastaligi bence. Kendini yanliz hissetme. Baskilamaya �alis ve asla pes etme.
|
||
![]() |
||
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Kasim-2022 tarihinde 08:29 |
|
|
@nfretetet Welcome to club :)
Intihari falan d�s�nme, aileni cezalandirmis olursun, onlar bunu hak etmiyor. Ayrica unutma ki bizdeki derdi nimet sayanlar var, internette g�r�yorsundur sma li bebekleri olan aileleri, git onlara sor bakalim derler ki keske bizim de agiz ko�umuz olaydi da �ocugumuz b�yle olmayaydi. Tip okuman b�y�k sans, belki de bu sorunun ��z�m�n� sen bulacaksin, milyonlarca kisiye umut olacaksin belli mi olur? Kendin gibi 1 kisiyi bile kurtarsan kardir. Ge�en komsuyla konustum, agzi kokuyordu, bu hastalik inan �ok yaygin. (Hastalik denir mi bilemiyorum) Murat hocanin koku tipleri yazisini okudun mu? Burundan gelen kokunun olasi kaynaklari yaziyor orda. Arti daha �nce yediklerini �ikarma sorunlari yasamissin, muhtemelen hanimsin ve takintilisin. Zaten dikkat edilince g�r�lecektir bu koku sorununa sahip olanlarin �ogu evhamli, takintili tipler. Biraz gevsemeye �alis, yaninda da s�rekli su tasi, yudum yudum i� s�rekli. Elbet sifasini bulacagiz bir g�n. |
||
![]() |
||
Murat880
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 377 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Kasim-2022 tarihinde 15:01 |
|
|
daha once hic antibiyotik kullandin mi ve gunluk hayatta genelde gunluk ne yiyorsund evamli ?
|
||
![]() |
||
Ilkay
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Kasim-2022 tarihinde 19:55 |
|
|
Sevgili arkadaslar. Neden b�yle yapiyorsunuz?
Bir �nceki yazimda yazdim ama �zetlemek istiyorum Belki de kimsenin ummadigi tahmin edemedigi Bi sebepten DOLAYI nefes kokusu �ekiyoruz... Bakin 42 yasima gircem ve yeniden dogmus gibiyim... Karamsar olmayin ve ��z�m bulunanlarin yaptigi seyleri deneyin... Ben birka� ay para biriktirip Aytug hocaya gittim. Mide agrisi veya yanmasi falan yoktu. Normalde olan yani alttan �ikan gazlari normal saniyordum ama degilmis. Bunlarin hepsini ila� ve beslenme degisikligi sonrasi anladim. Bagirsak 2. Beyinmis. Belki de hepimizin sorunu bagirsak. Bagirsak saglikli olmazsa mideye de vurur... su tedaviden sonra hepsi bana mantikli geldi... Bu tedaviden sonra 7 yasindaki yegenimle yan yana bir s�r� vakit ge�irdim. Ve o yegenim en ufacik kokuda sikayet eden biridir..... kimseye soramiyorum ama bu bile cevap gibi bence... en ufacik bir k�t� yorum veya davranis yapmadi yegenim, tam tersi benimle zaman ge�irmeyi �ok istiyor.. yani �nceki yazimda da dedigim gibi. Kim nereye yakinsa Bi zahmet para biriktirip Bi muayeneye gidin. Istanbulda 3 doktor var galiba. Ben Aytug Altindaga gittim. Fatih Vural ve bir kisi daha vardi hatirlamiyorum suan... Adana da murat hocamiz var. Mesela ben ilk murat hocama gittim ama dislerimde b�y�k sorunlar vardi ve onlari yaptirana kadar baya vakit ve nakit gitti. Tekrar gidemedim ve bana yakin olana gittim. �nce dislerinizde dis etlerinizde sorun varsa dis doktorunda onlari halledin. Ondan sonra bu 3 doktora gidin. Ister birine isterseniz hepsine gibin ama gidin. 3 tane doktor kesfetmisiz neden denemiyoruz? L�tfen karamsar olmayin. Ben yeniden dogdum sizde yeniden dogun istiyorum. |
||
![]() |
||
Tospik
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Kasim-2022 tarihinde 03:40 |
|
|
@Ilkay sen kesin olarak kurtuldun mu? Ilk yazini okuyunca tam olarak kurtulamadigini anliyorum. Aytun� hocaya gidip iyilesemeyen pek �ok kisi de yazdi buraya?
Ilk yazin asagida, bir dilim b�rek yemenle geri gelen koku ne oldu?
|
||
![]() |
||
kaderarkadaslar
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Kasim-2022 tarihinde 11:41 |
|
|
�rnek ben.. Tamamen eskiye d�nd�m de demiyorum ��nk� bilin�lendim dili fir�alamak gibi. Ama gerek verilen �cretler gerekse kullanilan ila�lar k���k seyler degil. Ve bence kesin ��z�m de degil. Doktorlar benden iyi bilir tabi ama o kadar antibiyotik i�erken afedersiniz diskim bile kokmuyordu. Tenim de�.
|
||
![]() |
||
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Kasim-2022 tarihinde 13:12 |
|
|
Kaderarkadaslar ben tam olarak anlamadim siz suanda tam olarak nasil bir teshis aldiniz ne tedavisi g�r�yorsunuz sindirim sisteminde sanirim probleminiz ama ne hastaliginiz varmis tam olarak
|
||
![]() |
||
Tospik
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Kasim-2022 tarihinde 14:50 |
|
Ben doktora gittigimde flagyl vermisti ve kokuyu tamamen kesmisti. Hem de sifirlamisti. Dilimin sirti mirti her yerinde sifir koku vardi, inanilmazdi. Ila� bitti bir g�n sonra koku yine basladi. �ok sevinmistim en azindan �aresi varmis diye. Aradan 2 ay falan ge�ti gittim eczaneden flagyl aldim i�tim bu sefer hi� etki etmedi. �ok ilgin�ti. "Aytug hoca t�m tuslara basti" diyor @Ilkay, bir s�r� ila� vermis ama ila�lar bitince koku geri geliyor. Ben devlet hastanesinde enfeksiyon hastaliklari uzmanina gitmistim, 4 tam sayfa test istemisti, laborant bile sasirmisti, abi sen bu adama ne dedin ki bu kadar test istedi diye. T�m testler de iyi �ikmisti. Bizim v�cutlarimizda hen�z tam ��zemedigimiz bir sey var ve bu koku yapan sey veya seyler her neyse s�rekli aktif halde duruyorlar bizde. |
||
![]() |
||
kaderarkadaslar
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Kasim-2022 tarihinde 16:52 |
|
Ben iu an tedavi g�rm�yorum.dr Aytug beye gittim ama geri geldi. Bunu anlatiyordum yazimda |
||
![]() |
||
kaderarkadaslar
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Kasim-2022 tarihinde 16:53 |
|
Kesinlikle katiliyorum. Bende bunu s�ylemeye �alisiyorum. Candida diye d�s�n�yorum ��nk� dilin pasini yapan o bence |
||
![]() |
||
Ilkay
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Kasim-2022 tarihinde 20:22 |
|
|
Yegenimden baska referansim yok su an malesef. Gelecek ay kontrole gitcem insallah. Koku derecesi nedir belli olur.
Doktordan �nceki b�t�n hayatim boyunca agzimda hep ayni k�t� les bi tat vardi. B�rek yiyince ayni tat olustu. Daha sonra da hi� o tarz seyler yemedim korkudan:( yani suan hala diyetteyim ve agiz tadim g�zel.Bilemiyorum iste, acaba sorunumuz bagirsak mi? Tamam antibiyotiklerle ge�tigine ben de inaniyorum ama daha sonra da beslenme etki edebilir. Bunu deneye deneye g�rcez birlikte. Birde bazen tis�rt�m�n bogazini tutup i�ime dogru hohluyorum ve diger temiz insanlar gibi sadece sigara kokuyor nefesim.. eskidende ayni hareketi �ok yapardim ve sigaranin yani sira baska dehset k�t� bi koku da olurdu. Suan sigara i�medigimde de yapiyorum ve koku yok. Gelecek ay kontrole gittigimde belli olacak hersey. Durumum iyi de olsa k�t� de olsa sizin yaninizdayim. Yani �ye adimla �ok girmiyorum buraya ama kontrolden sonra haberdar edecem sizi. Dua edin bana bol bol. Insallah sorun bagirsaktir da diyetle beslenmeyle falan Bi sekilde yasamaya devam ederiz:(( |
||
![]() |
||
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |