|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
aromabaloncugum
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Eylül-2024 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06-Ekim-2024 Saat 06:47 |
merhaba,
bende tuhaf bir sey var. Önce reflü sandim ama artik bilemiyorum :( Durup dururken bir kahkaha attigimda ya da hapsurdugumda pitir diye sanki midemden bir koku ya da aroma/tat geliveriyor. Bunu önceleri benim hapsurmamla olusan baskida mide kapakçigim açiliyor diye yorumlamistim. Ama orada kapakçik yokmus? :( Yedigim pek çok seyi biraktim, tamamen saglikli bir düzene geçtim. Ancak stres hayatimin bir parçasi. Ondan ötürüdür diye yorumladim, 1 ay boyunca omeprazol kullandim. Bu aroma/tat patlamasi kahvemi degistirince azaldi (asidik idi kahvem) ancak hala devam ediyor. Agiz kokusu olmuyor, fakat bu pit diye olan ani aroma/tat olayi kahkaha atinca vb olusuyor. Helicobacter pylori testi verdim, negatif çikti. Bir öneriniz var mi? Annem patates yemeyi birak dedi. sevgiler ![]() |
|
herkese sifalar diliyorum sevgiler saygilar 💁🏻♀️💁🏻♀️💁🏻♀️
|
|
![]() |
|
xauke7
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() |
sizin sorunun agiz kokusu degil disari vuran isimlendiremediginiz birseymi ? bende agiz kokusuda var genelde hapsurunca agizda ne varsa oda disari çiktigi için anlik tükürük ve agiz kokusu olabiliyor normal bence
|
|
![]() |
|
aromabaloncugum
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Eylül-2024 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
![]() ![]() ![]() |
disari vurmuyor, kendi kendime vuruyor
ani bi basinçla (hapsuruk ya da kahkaha) bir anda ortaya çikiyor aroma geliyor sanki midemden ve gitmiyor birkaç saat o aroma ile yasiyorum, hemen sakiz vs çignesem de hissediyorum onu genellikle aksam saatlerinde oluyor |
|
herkese sifalar diliyorum sevgiler saygilar 💁🏻♀️💁🏻♀️💁🏻♀️
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |