|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
nurka
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Ekim-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 68 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31-Ekim-2012 Saat 23:32 |
kardeslerim merhaba bu agiz kokusu lanetini bir nebze de olsa yok eden bir formül buldum.geçenlerde forumlarda takilirken arkadasin biri de bu hastaliktan sikayetçi ve çözüm yolu bulmus.
disleri firçaladiktan sonra dilinizide firçalayin...ondan sonra dilinizi pamukla silin iyice. ben 2 gündür yapiyorum ve kokuda azalma oldugunu hissediyorum %70 civari koku azaldi arkadaslar.ne yapalim simdilik bunla idare edicem gidebildigi yere kadar. |
|
![]() |
|
isim
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
nazikçe ama :)
|
|
![]() |
|
Scorpio
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31-Ekim-2012 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
![]() ![]() ![]() |
Ben de iki haftadir düzenli olarak bunu yapiyorum. Sabah kahvaltidan sonra ve aksam çinkolu macunla dislerimi firçalayip eczaneden aldigim dil firçasiyla dilimi arkalarini iyice firçaliyorum. Bakteriler cosmasin diye sekerli seyler yemiyorum. Ve karbonatli sekersiz çinkolu sakiz çigniyorum. Koku yok olmak üzere, pharmol zn gargaraya da baslayacagim tamamen geçmezse. Sanirim, tip 1 kokuya sahipsek bunu normal insanin agzina gösterdigi hijyenin on katini göstererek asabiliriz :)
|
|
![]() |
|
Kelebek
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Mart-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
![]() ![]() ![]() |
karbonatlı şekersiz çinkolu sakız acaba hangisi marka vermek yasak mı bilmiyorum ama önerebilir misiniz özelden veya burdan?
|
|
![]() |
|
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() |
Siz yenisiniz galiba:)) Buradaki arkadaşların çoğu dahil dediğiniz yöntemi zaten uyguluyoruz sabah aksam. Sorunumuz ağız dışında olduğu için işe yaramıyor. Ama ağız temizliğinde çok önemli bir yöntem elbette. Teşekkürler. |
|
![]() |
|
şifa
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Mart-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 38 |
![]() ![]() ![]() |
Ben dilimde ki bakteri florasını çay kaşığıyla hafifçe alıyorum:) Çünkü dil fırçalarıyla dil köküne kadar gidemiyorum hatta dilin orta tabakasında bile kusma refleksi ve akabinde akıntı yoğunlaşıyor. Fırçalama işlemi de netice vermiyor. Ama çay kaşığıyla hafif bir şekilde dil kökünden ucuna kadar güzelce kazıyorum. Daha rahat ediyorum;)
|
|
![]() |
|
ormes
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Ocak-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 93 |
![]() ![]() ![]() |
peki o bakteri florasının neden oluştuğunu biliyormusunuz ? hiç araştırdınızmı doktorlara falan sordunuzmu |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |