|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Helicobacter
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Subat-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07-Eylül-2012 Saat 15:56 |
Kokunun mideden degil de kalin bagirsaktan gelme ihtimali var midir? Gaz çikarirken sürekli ayni kötü kokunun gelmesi, kalin bagirsak rahatsizliginin habercisi olabilir mi?
Saygilarimla... |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Bu sizin söylediginiz sey olabiliyor. Dogru tespit etmissiniz. Metan ve hidrojen agirlikli gazlardir. Sisirilen balondaki nefes havasinin ölçülmesi ile tespit edilir. Ben bunu Laktüloz testi ile teshis ediyorum. Bagirsakta asiri bakteri üremesi, ilyoçekal kapak sizintisi, aklorhidri ve birkaç baska sebepten ortaya çikiyor. Hepsi Tip 4 agiz kokusu sebebidir. |
|
![]() |
|
Helicobacter
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Subat-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() ![]() ![]() |
saydiginiz sebepler, tedavi edilebilir cinsten mi? tedavileri oluyorsa ne sekilde olur, medikal ya da cerrahi?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Hepsi için ortak bir tedavi yoktur. Sebep bulunur ve giderilir. Bu tedavi ilaç da olur, diet de olur, ameliyat da olur, ne olursa ona o zaman karar verilir.
|
|
![]() |
|
Yuel
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Yalnızca bu konu ie7in hemen hemen bir e7ok konuda yrraalı ve bilgilendirici kaynakları bu adreste bulmak mfcmkfcn. Web sitenizdeki tfcm gelişmeleri yakından izliyoruz kaliteli bir site emeği gee7en ekibinize teşekkfcr ederiz.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |