Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Söyleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

Reflüye Zeytinyagli Kudret nari

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni Üye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ölümcül Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: Reflüye Zeytinyagli Kudret nari
    Gönderildi: 19-Aralik-2013 tarihinde 15:26
Agiz kokusu reflü kaynakli oldugunu düsünenler veya kokusunu nedenini bulamayanlar mutlaka denemeliler. Tadi çok acidir. Fiyati 10-15 lira arasinda. Ayrica bütün aktarlarda bulabilirsiniz. Sonuçta biçogumuz gökçek iksiri adli "sahte" ilaca! 200 300 lira saydi.
Bu ilaci kullandiginiz an kokunuzda muhtesem bir azalma olacak. Ben ilk içtigimde tamamen geçti sanmistim. Sevinçten kafayi yiyecektim. .
Burasi çok önemli Mutlaka ve Mutlaka "ZEYTINYAGLI KUDRET NARI" alin digerlerinin içinde seker oldugu için ne kadar iyi geliyorsa o kadarda kötü geliyor.
Acil sifalar
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 19-Aralik-2013 tarihinde 23:43
Hakli olabilirsiniz cunku ben kudret narini denemistim hicbir ise yaramamisti. Ama macun seklinde satilanini almistim ise yaramadi deyip birakmistim. Belkide zeytinyagli olanini da denemeliydim ve denemeliyim.
Başa Dön
-zombi- Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı -zombi- Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 06-Subat-2014 tarihinde 19:42
Bende midemde eksime vardi ara ara yediklerimden dolayi özellikle cips yeyince reflümü bilemedim agiz kokumda var Lokman Hekimden Balli Kudret Nari aldim 5 gündür kullaniyorum ama etki yok ? Zeytinyagli olsa etkisi olurmu ? Birde hocam kapsülmü yoksa macunmu? Onuda yazarsaniz iyi olur ?
Olmasaydin Olmazdik Ya Resullullah ...
Başa Dön
Helicobacter Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Helicobacter Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 11-Subat-2014 tarihinde 23:49
ben de birkaç gündür kullaniyorum. çok çok bi etkisini göremedim. normal (yagsiz) olani daha iyi gibiydi.
bilemedim...
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.