|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
ruya
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19-Nisan-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19-Nisan-2015 Saat 10:35 |
Merhaba,
Ekimde azi disime dolgu yapildi. Ama rahat hissedemedim, agri ve agirlik vardi. Doktor degistirdim ve 20lik dis baskisi çekilince düzelir dedi hakli da çikti.Fakat 2 haftadir disimi firçalarken bile agriyor.Musluk suyu bile hassasiyet yapiyor. Dis macunum hassasiyet içerikli. Çin'de yasiyorum 4 doktora gittim, açikçasi güvenmiyorum. Hepsi farkli birsey söyledi. Röntgene bakip cevap veremeyen doktor olur mu anlamiyorum ![]() Sizden ricam nasil bir yol izlemem gerektigi konusunda yardim etmeniz. Iltihapli ise ne yapmaliyim? Ilaç tedavisi yeterli olacak mi? Agri dinmezse çekilmesi gerektigini mi gösterir? Çünkü burda tedavi olmak istemiyorum kesinlikle. Temmuzda Türkiye'ye gelene kadar idare edemez miyim eger apseli ise? Yeme-içme disinda agrim yok denecek kadar az. Tesekkürler |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Iltihapli dis sogukta rahat eder ve agri kaybolur. Ayrica, üzerine basarken agri yapar, çay kasiginin tersi ile tikladiginizda agri yapar, zaman zaman siser, bazen hiç bir sikayet vermeden aylarca sessizce bekleyebilir.
Sizin tarifiniz canli dokularin yüzeye çiktigini ve agiz ortamindaki sicaklik degisimlerinden mutsuz oldugunu düsündürüyor. Röntgen ile bir sey söylenemez. Böyle vakalarda, duruma göre degisecek sekilde tedavi edilir. Macun markasi degistirmekten tutunuz, kanal tedavisine kadar çesitli çözümler uygulanabilir. -M |
|
![]() |
|
ruya
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19-Nisan-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
Tesekkürler. Sogukta da sicakta da agri yapiyor sadece ilik su rahat ettiriyor. Kökünde iltihap varmis ve kanal tedavisi gerekiyormus. Üstüne de kaplama yapilmasini önerdiler çünkü disin içini temizleyip disi inceltecekleri için dis tutunamayacakmis. 2-3 ay beklemeyi tercih ederdim ancak sanirim gittikçe agri artar beklemez o kadar süre.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |