Agiz Kokusu Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

16 YASINDA BURUN ETI AMELIYATI

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Üye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı chocalate Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: 16 YASINDA BURUN ETI AMELIYATI
    Gönderildi: 15-Temmuz-2015 tarihinde 04:38
Arkadaslar artik burama kadar geldi.Bende burun eti ve kemik egriligi var.Buna bagli olarak geniz akintisi.Benim kokumun sebei %100 bunlar.Ben 16 yasinda burun eti ameliyati veya burun kemigi egriligi ameliyati olabilirmiyim ?
Başa Dön
chocalate Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı chocalate Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 15-Temmuz-2015 tarihinde 04:39
BU ARADA YAKLASIK 3 AYDIR FORUMA GIRMIYORDUM GINE BISEY DEGISMEMIS 3 4 ARKADAS KURTURMUS GALIBA ONLARA GEÇMIS OLSUN DIER ARKADASLARDA INS KISA ZAMANDA KURTULUR.
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 15-Temmuz-2015 tarihinde 10:23
Genç arkadasim gidip bir doktorla konusmak sence de daha mantikli degil mi? Biz nereden bilelim ameliyat olup olamayacagini?
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 20-Temmuz-2015 tarihinde 00:28
nasil anladin burundan kaynakli oldugunu.

16 yasinda olamazsin çünkü etler vs büyüyor burun gelisimi oluyor 18 de olman lazim
Başa Dön
Doksandort Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Doksandort Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 29-Mayis-2017 tarihinde 01:45
2 hafta önce Konka ameliyati oldum. BÜYÜYEN ETLERI ALDIRDIM. AMA HALA AGZIMIN KOKUSU DEVAM ETMEKTE NE YAPMAM GEREKIYOR
:(((
Başa Dön
Ultraslan Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ultraslan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 20-Temmuz-2017 tarihinde 00:31
ARKADASLAR ARANIZDA DEVIASYON VE KONKA AMELIYATI OLUP KOKU GIDEN VAR MI ACABA ??
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 20-Temmuz-2017 tarihinde 22:54
2 hafta önce daviasyon oldum konka olmadim yoktu çünkü. su an burun filan yara 2-3 hafta sonra yazim geçip geçmedigini

zaten koku geçmiyorsa bile mutlaka ol. rahat nefes alacaksin bu deviasyon kalbide etkiliyor. sabah yorgun uyanma filan. agiz kokusuda yapiyor.. eger daviasyon kaynakli ise geçer niye geçmesin. ben yazarim 2-3 haftaya su an burun yara ondan iyilessin tam.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.