Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

agiz kokusu vs kanser

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sessiz Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: agiz kokusu vs kanser
    Gönderildi: 16-Kasim-2011 tarihinde 19:16
bence agiz kokusunun kanser hastaligindan bir farki yok nedenine gelince her ikiside insani inanilmaz yipratiyor kanserin ila�lari var ama kesin ��z�m� yok agiz kokusu da �yle ikisinde de iyilesme ihtimali var ama az ikisi de bizi bir nevi �l�me s�r�kl�yor kanserde hastaligi atlatamassan ztn �l�yorsun agiz kokusunda b�le bir durum yok ama insan bu hastaliktan o kadr yipraniyor o kadr �z�l�yor ki o �z�nt� git gide b�y�yor ve inannin insanin bu �z�nt�den moral bozuklugundan kansere yakalanmasi i�ten bile degil ya da insan intihari d�s�n�yor( ve buna belki de inanci izin vermiyor ztn o olmasa bir�ogumuz bu yolu �oktan se�mistik �yle degil mi) yani agiz kokusu da insani bir nevi �l�me s�r�kl�yor diyecegim o ki kansere ��z�m bulmak i�in insanoglu o kadar �aba sarf ediyor ama bu hastalik i�in �aba sarf eden doktor sayisi olduk�a az bence bunun nedeni de �ogu kiside bu hastaligin olmamasi ve isin psikolojik tarafinin bunu �ekmeyen yasamayan insan tarafindan bilinmemesi ama onlara da hak veriyorum aslinda ��nk� bazen d�s�n�yorum bu hastaliga yakalanmasaydim ben de b�y�k ihtimal bu hastaligi �nemsemezdim ama hem bu hastaliga yakalanmamis hem de bizi �nemseyen herkesten allah bin kere razi olsun yazdiklarim biraz i� karartici ama yasadigimiz durumu psikolojiyi en a�ik sekilde anlatmak istedim
Başa Dön
ugur8051 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ugur8051 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Aralik-2011 tarihinde 17:13
bu hastaliga yakalanmasaydim, belki ben de agzi kokan insanlardan nefret ederdim.��nk� dayanilmaz boyutlara ulasiyor ve bizden nefret eden insanlara hakverir ,onlara kizamaz hale geliyoruz.ancak isin en aci yani kimse bundan kurtulmak i�in verdigimiz �abanin farkinda degil belki de bu y�zden bizden kat be kat daha fazla nefret ediyolar hatta yoksayiyorlar...
Başa Dön
daraldim Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı daraldim Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Ocak-2012 tarihinde 16:45
sessizin yazdiklarina katiliyorum.insan intihari d�s�n�yor ama inancindan dolayi vazge�iyor.depresyon ila�larini kullanmaya basladim,sebebi nisanlandim ve evliligim yakinda,bu durumu kafama takmaktan psikolojim bozuldu
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.