Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

G�k�ek tonik - Etkinlik Tarihi: 19-Ocak-2013

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı RoyalAlbert Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Takvim EtkinliÄŸi: G�k�ek tonik
    Gönderildi: 19-Ocak-2013 tarihinde 07:16
Selam Arkada�lar..
   Uzun zamand�r arast�r�yorum �brahim G�k�ek diye bi Herbalist var bunun �retmi� oldugu tonikler �uruplar vs vs varda var yani.Adam�n videolar�n� felanda seyrett�m baya baya iddial� konu�uyor.S�ylemine g�re a��z kokusunun tek nedeni bag�rsaklarda ki flora bozulmas�ndan ortaya ��kan k�t� mantarlar acaba diyorum bu ila�lardan yani tonik felan kullanan varm� ben bi telefon a�t�m 6 �r�n i�in 270 lira fiyat istediler.Emin olamad���m i�in birde sizlere dan��mak istedim lutfen kullananlar yada yak�n cevres�nden b�lg� sah�b� olanlar cevap ver�rlerse sevinirim.Hastanelere gereg�nden fazla para harcad�k harc�yoruz birde bu �ek�lde deneyel�m diyorum.
Başa Dön
coqnfechn Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı coqnfechn Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Ocak-2013 tarihinde 07:41
Sak�n bu adama paran� kapt�rma.Adam�n iksirle toni�inin iyile�tirmedi�i hastal�k yok nerdeyse.Olabilir mi b�yle bir�ey ? Takm�� ba��rsak mantar�na.A��z kokusunun bin tane nedeni varken kokular�n hepsini ba��rsak mantar�na ba�lam��.Uzak dural�m
Başa Dön
albay-1 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı albay-1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Ocak-2013 tarihinde 10:54
aynen o herif tam �arlatan iksir mi� tonikmi� hi� bir i�e yaramaz benim bir arkada��m kullanm��t� bir hastal��ndan dolay� 2 ay falan ek�i su bide �ocu�u zay�flatt� hi�de bir�ey olmad� hi�bi�ey ge�medi
Başa Dön
hazenn Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı hazenn Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Ocak-2013 tarihinde 14:56
kesinlikle almay�n ve denemeyin. bizzat kullanm�� biri olrak asla tavsiye etmiyorum b�yle insanlar para i�in insanlar�n umutlar�yla oynayan �arlatanlar. kesinlikle i�e yaram�yor...
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.