Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

2 �esit agiz kokusu

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı osmanp Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: 2 �esit agiz kokusu
    Gönderildi: 26-Mayis-2013 tarihinde 01:41
hocam merhaba tekrardan kusura bakmayin size �ok fazla soru soruyorum ama m�mk�nse su sorum hakkinda da g�r�s�n�z� almak istiyorum

simdi ben de 2 �esit agiz kokusu olusuyor anlayabildigim kadariyla ,

1. olan sabah kalktigimda olan agiz kokusu baya agir bir koku bu yemek yedikten sonra ve disi mi fir�aladigim da ge�iyor.

2.olan ise elime hohlayarak falan gelen bir koku degil , bir aynanin karsisina gecip hohladigimda alabilirim ancak kokusu yani hafif bir koku oldugunu dusunuyorum insanlari ne derece rahatsiz ediyor bilmiyorum veya ediyor mu .

simdi bu 2. bahsettigim koku parmagimi dilimin arka tarafina degdirip kokladigimda algiladigim koku.acaba benim durumum tip kaca yorumlanabilir bir fikriniz var mi ?

daha �nce sizi yari g�m�l� 20lik disler hakkinda da rahatsiz etmistim acaba bir iliskisi var mi ?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Mayis-2013 tarihinde 08:03
Parmagini agziniza sokup koklayan ehr saglikli birey koku duyar. Takinti yapiyor olabilir misiniz?

Hohladiginizda degil aynanin karisisinda hohladiginizda koku duydugunuzu s�yl�yorsunuz. Sadece ayna varken duyulan bir koku ger�ek olamaz. Ayna karsisinda i�inizeeki "ben" ile y�zlesirken duyulan bir koku belki g�ven ihtiyaci olabilir mi?
-M
Başa Dön
osmanp Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı osmanp Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Mayis-2013 tarihinde 13:36
hocam bence ondan degilde ben de asiri koku yok ondan diye dusunuyorum , sonucta avuca falan hohlandiginda hava sirk�lasyonu oldugundan kokuda hafif oldugundan bence tam gelmiyor koku.

ama ayna karsisinda direk tekrar sana yansiyor hava ondan dolayi diye dusunuyorum ben bilmiyorum dogrumu.

bir de ayna karsisinda yaptigimda koku her zaman gelmiyor mesela , yemek yedikten sonra bir m�ddet koku olmuyor , dus alinca da �yle dus almak neyi degistiriyor vucutta onuda anlamadim.

bir de 20lik disimin kenarinda agiz i�ine bakan kisimda apse var sanirim hafif bir sislik var bastirinca agriyor hafif koku bundan olabilir mi acaba.

tesekk�rler.
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Mayis-2013 tarihinde 15:07
İlk gönderen: osmanp osmanp yazdı:

ama ayna karsisinda direk tekrar sana yansiyor hava ondan dolayi diye dusunuyorum

Bu c�mle �ok net bir sekilde i�erisinde bulundugunuz durumu a�ikliyor.

Ayna bir kokuyu yansitamaz.

Sadece g�r�nt�y� yansitir. Aynada g�rd�g�n�z kendiniz ile koku alma duyusu arasinda bir karmasa yasiyor oldugunuzu d�s�n�yorum. Konuyu bir piskiyatrist ile g�r�smek faydali olabilir.

Minicik tabletler ile kuvvetli bir kendine g�ven sagliyorlar. S�z�m� dinleyin. Bekledik�e isiniz zorlasabilir.
-M
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Mayis-2013 tarihinde 20:26
osmanp, dostum; ayna yerine kitap tut veya elinin i�ine hohla ayni kokuyu aliyorsan �evrenden birine - ki genelde dogruyu s�ylemezler - veya bir dis hekimine a�ik a�ik sor.
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Mayis-2013 tarihinde 23:45
ben aslinda arkadasin demek istedigini anladim ��nk� aynisi bana da oluyor ele hohlamakla aynaya hohlamak arasinda s�yle bi fark oluyor ele hohlayinca koku �ok �abuk dagildigi i�in kokuyu alamiyor olabiliriz ama aynaya hohlayinca aynada bir bugu olusuyor ve koku bir s�re orada kalabiliyor(hatta bu s�re ben de kokunun siddetine g�re degisiyor) b�ylece koku var mi yok mu daha iyi anlasiliyor bence
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.