Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

2 çesit agiz kokusu

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=886
Tarih: 18-Haziran-2025 Saat 15:57
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: 2 çesit agiz kokusu
Mesajı Yazan: osmanp
Konu: 2 çesit agiz kokusu
Mesaj Tarihi: 26-Mayis-2013 Saat 01:41
hocam merhaba tekrardan kusura bakmayin size çok fazla soru soruyorum ama mümkünse su sorum hakkinda da görüsünüzü almak istiyorum

simdi ben de 2 çesit agiz kokusu olusuyor anlayabildigim kadariyla ,

1. olan sabah kalktigimda olan agiz kokusu baya agir bir koku bu yemek yedikten sonra ve disi mi firçaladigim da geçiyor.

2.olan ise elime hohlayarak falan gelen bir koku degil , bir aynanin karsisina gecip hohladigimda alabilirim ancak kokusu yani hafif bir koku oldugunu dusunuyorum insanlari ne derece rahatsiz ediyor bilmiyorum veya ediyor mu .

simdi bu 2. bahsettigim koku parmagimi dilimin arka tarafina degdirip kokladigimda algiladigim koku.acaba benim durumum tip kaca yorumlanabilir bir fikriniz var mi ?

daha önce sizi yari gömülü 20lik disler hakkinda da rahatsiz etmistim acaba bir iliskisi var mi ?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 27-Mayis-2013 Saat 08:03
Parmagini agziniza sokup koklayan ehr saglikli birey koku duyar. Takinti yapiyor olabilir misiniz?

Hohladiginizda degil aynanin karisisinda hohladiginizda koku duydugunuzu söylüyorsunuz. Sadece ayna varken duyulan bir koku gerçek olamaz. Ayna karsisinda içinizeeki "ben" ile yüzlesirken duyulan bir koku belki güven ihtiyaci olabilir mi?
-M

Mesajı Yazan: osmanp
Mesaj Tarihi: 27-Mayis-2013 Saat 13:36
hocam bence ondan degilde ben de asiri koku yok ondan diye dusunuyorum , sonucta avuca falan hohlandiginda hava sirkülasyonu oldugundan kokuda hafif oldugundan bence tam gelmiyor koku.

ama ayna karsisinda direk tekrar sana yansiyor hava ondan dolayi diye dusunuyorum ben bilmiyorum dogrumu.

bir de ayna karsisinda yaptigimda koku her zaman gelmiyor mesela , yemek yedikten sonra bir müddet koku olmuyor , dus alinca da öyle dus almak neyi degistiriyor vucutta onuda anlamadim.

bir de 20lik disimin kenarinda agiz içine bakan kisimda apse var sanirim hafif bir sislik var bastirinca agriyor hafif koku bundan olabilir mi acaba.

tesekkürler.

Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 27-Mayis-2013 Saat 15:07
Orjinalini yazan: osmanp

ama ayna karsisinda direk tekrar sana yansiyor hava ondan dolayi diye dusunuyorum

Bu cümle çok net bir sekilde içerisinde bulundugunuz durumu açikliyor.

Ayna bir kokuyu yansitamaz.

Sadece görüntüyü yansitir. Aynada gördügünüz kendiniz ile koku alma duyusu arasinda bir karmasa yasiyor oldugunuzu düsünüyorum. Konuyu bir piskiyatrist ile görüsmek faydali olabilir.

Minicik tabletler ile kuvvetli bir kendine güven sagliyorlar. Sözümü dinleyin. Bekledikçe isiniz zorlasabilir.
-M

Mesajı Yazan: Misafir
Mesaj Tarihi: 27-Mayis-2013 Saat 20:26
osmanp, dostum; ayna yerine kitap tut veya elinin içine hohla ayni kokuyu aliyorsan çevrenden birine - ki genelde dogruyu söylemezler - veya bir dis hekimine açik açik sor.

Mesajı Yazan: Misafir
Mesaj Tarihi: 27-Mayis-2013 Saat 23:45
ben aslinda arkadasin demek istedigini anladim çünkü aynisi bana da oluyor ele hohlamakla aynaya hohlamak arasinda söyle bi fark oluyor ele hohlayinca koku çok çabuk dagildigi için kokuyu alamiyor olabiliriz ama aynaya hohlayinca aynada bir bugu olusuyor ve koku bir süre orada kalabiliyor(hatta bu süre ben de kokunun siddetine göre degisiyor) böylece koku var mi yok mu daha iyi anlasiliyor bence

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat