Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Otrivine

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı MMMM Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Otrivine
    Gönderildi: 09-Haziran-2013 tarihinde 18:40
Otrivine, burun a�ici bir spreydir. Yaklasik 2 g�nd�r kullaniyorum. Burnumu m�this bir sekilde a�ti. Rahatlikla nefes aliyorum. Bunu neden bize s�yledin bizim sorunumuz agiz kokusu diyorsaniz, alakasi var :)

Ne zaman g�zel nefes aldigimda dilimin arkasindaki beyazlikta b�y�k bir azalma oluyor. Otrivine ile baya azaldi. Agzimda diski kokusu vardi. Kokuda da azalma oldu.

Bence eczaneden alin 5 g�n kullanin. G�zelce nefes aldiginizda agiz kokunuz gidiyorsa, sebebi burun demektir. En azindan sebebini anlarsiniz, bu noktaya yogunlasirsiniz. Yalniz 5 g�nden fazla kullanmayin bagimlilik yapiyormus.
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Haziran-2013 tarihinde 07:29
Yukaridaki mesajda faydali bilgiler var. Dikkatinizi �ekmek isterim
-M
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Haziran-2013 tarihinde 08:47
Gene faydali bir konu. Simdi bu sprey ise yariyorsa;

1)Sin�zit belasi y�z�nden burnun tikanmasi ve geniz akintisi

2)Burunda deviasyon problemi y�z�nden s�rekli tek tarafin kapali olmasi.

Benim merak ettigim bu deviasyon y�z�nden olusan tikanmalari da a�ar mi bu otrivine? Benim her zaman tikali olmuyor. Neyse �ok konusmak gereksiz, alip kullanmak lazim.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Haziran-2013 tarihinde 11:37
Aldim ve 30 dk �nce kullandim. Deviasyon olmasina ragmen, iki burnum da g�zel bir sekilde a�ildi. Ferah ferah nefes aliyorum :) G��l� bir koku geldi burnuma, sanirim spreyin etkisi ile agiz yolundan balgam olarak atilmasinin bir sonucu olabilir. 2 g�n daha deneyecegim, bakalim o atilan mukusumsu seyler kokulu mu degil mi?
Başa Dön
MMMM Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı MMMM Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Haziran-2013 tarihinde 16:00
Yalniz kullandigin s�re boyunca g�zel nefes almaya dikkat et ve gece yatmadan �nce mutlaka sik. En fazla 5 g�n kullan. Sebebini anlamak i�in burnunun tikanmamasi gerekiyor.

Birde dilinin arkasina parmagini degdirip koklayarak agiz kokunun azalip azalmadini anlayabilirsin. ��nk� hohlayarak tam olarak anlasilmiyor.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Haziran-2013 tarihinde 18:20
Nidazol aldigimda parmak testi yapiyorum ve 3 g�n boyunca (2 hap) koku moku kalmiyor. Bakalim otrivine nasil etki edecek. Ondan sonra limonlu su deneyecegim
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı MMMM Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Haziran-2013 tarihinde 14:58
Sonu�? Kokuda azalma oldu mu?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Haziran-2013 tarihinde 20:08
2 g�nd�r kullanamadim. Insallah bu aksam basliyorum Cumartesi g�n�ne yazarim kardesim.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı MMMM Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Haziran-2013 tarihinde 19:06
Sonu�?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Haziran-2013 tarihinde 09:34
�ok d�zenli kullanmadim ama burnum a�ildigi zaman, agiz kokumu daha iyi duyar hale geldim. Yani hohlayip kokladigim zaman az algiladigim koku, otrivine kullandiktan sonra daha belirgin hale geldi.

Tabi, d�zenli kullanmamis olmanin vermis oldugu yaniltici bir hissiyatta olabilir.

Siak suyun i�ine atilan viks midir nedir ondan aldim vakit bulursam onuda 2 g�n kadar deneyecegim. Bakalim sonu� ne olacak?
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.