![]() |
K���k beyazimsi seyler |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Mehmet
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 388 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: K���k beyazimsi seylerGönderildi: 03-Agustos-2013 tarihinde 10:35 |
|
Arkadaslar, bir sey fark ettim. Geniz akintisini bazen �ikarttigim zaman o balgamsi seyin i�inde beyaz beyaz sert olmayan bazi birikintiler var. Bu ne olabilir?
|
|
![]() |
|
Helicobacter
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Agustos-2013 tarihinde 11:09 |
|
evet aynisi bende de var. tomografi �ektirmistim. doktora g�sterdim sin�zitin yok ama burunda biraz egrilik var dedi. biri burun spreyi, biri alerji ilaci digeri efervesan tablet olmak �zere 3 ila� yazdi. geniz akintim simdilik durdu diyebilirim. eskisi gibi agzimda viskoz bir sivi da yok diyebilirim. ama �mitlenmek i�in �ok erken.
|
|
![]() |
|
MMMM
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 06-Nisan-2013 Konum: �stanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Agustos-2013 tarihinde 13:53 |
|
Bende bogazima baktigimda ilk defa beyaz birsey g�rd�m. Arkalarda. Bademciklerim sis biraz fakat onlar beyaz degildi. Yani geniz akintisi muhtemelen senin gibi. Bende de kemik egriligi var. Geniz akintim da �ok azaldi nedense bilmiyorum. Burnum da akmiyor, genizim de. Aksa bile �ok az aktigini hissediyorum. O beyazimsi seyi bir kere g�rd�m.
Sorunlarimiz muhtemelen kemik egriligi. Kemik egriligi ameliyati olmadan agiz kokumuz ge�meyecek galiba. |
|
![]() |
|
Helicobacter
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Agustos-2013 tarihinde 16:56 |
|
deviasyon veya bademcik ameliyati olup bu dertten kurtulamayan askadaslar var. kurtulma �midiyle gereksiz yere bi�ak altina yatmak mantikli degil. sagligimiz, deneme yanilma yoluyla tedavi olunmayacak kadar degerli ama psikolojimiz de alt �st durumda.
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 388 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Agustos-2013 tarihinde 09:41 |
|
Aslinda arkadaslar ben tam ergenlik d�neminde yani burnumun sekli degistigi d�nemde agiz kokusu olustu. Burnum da kemik egriligi var ve 11 senedir de var ve tam bu kadar s�redir de agiz kokusu var bende. Nasil ameliyat olacagim ne yapacagim bilmiyorum.
|
|
![]() |
|
yeni_uye
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Agustos-2013 tarihinde 21:39 |
|
beyazimsi olarak bahsettgin seyler buyuk ihtimal bademcik tasi. internetten arastirmani oneririm.
|
|
![]() |
|
cihat1762
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Mayis-2017 tarihinde 02:30 |
|
dis doktoruna gittim 2 disimin ��r�k oldugunu s�yledi. sorun su ��r�k dis dilde beyazlik olustururmu?
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |