Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

K���k beyazimsi seyler

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: K���k beyazimsi seyler
    Gönderildi: 03-Agustos-2013 tarihinde 10:35
Arkadaslar, bir sey fark ettim. Geniz akintisini bazen �ikarttigim zaman o balgamsi seyin i�inde beyaz beyaz sert olmayan bazi birikintiler var. Bu ne olabilir?
Başa Dön
Helicobacter Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Helicobacter Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Agustos-2013 tarihinde 11:09
evet aynisi bende de var. tomografi �ektirmistim. doktora g�sterdim sin�zitin yok ama burunda biraz egrilik var dedi. biri burun spreyi, biri alerji ilaci digeri efervesan tablet olmak �zere 3 ila� yazdi. geniz akintim simdilik durdu diyebilirim. eskisi gibi agzimda viskoz bir sivi da yok diyebilirim. ama �mitlenmek i�in �ok erken.
Başa Dön
MMMM Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı MMMM Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Agustos-2013 tarihinde 13:53
Bende bogazima baktigimda ilk defa beyaz birsey g�rd�m. Arkalarda. Bademciklerim sis biraz fakat onlar beyaz degildi. Yani geniz akintisi muhtemelen senin gibi. Bende de kemik egriligi var. Geniz akintim da �ok azaldi nedense bilmiyorum. Burnum da akmiyor, genizim de. Aksa bile �ok az aktigini hissediyorum. O beyazimsi seyi bir kere g�rd�m.

Sorunlarimiz muhtemelen kemik egriligi. Kemik egriligi ameliyati olmadan agiz kokumuz ge�meyecek galiba.
Başa Dön
Helicobacter Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Helicobacter Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Agustos-2013 tarihinde 16:56
deviasyon veya bademcik ameliyati olup bu dertten kurtulamayan askadaslar var. kurtulma �midiyle gereksiz yere bi�ak altina yatmak mantikli degil. sagligimiz, deneme yanilma yoluyla tedavi olunmayacak kadar degerli ama psikolojimiz de alt �st durumda.
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Agustos-2013 tarihinde 09:41
Aslinda arkadaslar ben tam ergenlik d�neminde yani burnumun sekli degistigi d�nemde agiz kokusu olustu. Burnum da kemik egriligi var ve 11 senedir de var ve tam bu kadar s�redir de agiz kokusu var bende. Nasil ameliyat olacagim ne yapacagim bilmiyorum.
Başa Dön
yeni_uye Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı yeni_uye Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Agustos-2013 tarihinde 21:39
beyazimsi olarak bahsettgin seyler buyuk ihtimal bademcik tasi. internetten arastirmani oneririm.
Başa Dön
cihat1762 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı cihat1762 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Mayis-2017 tarihinde 02:30
dis doktoruna gittim 2 disimin ��r�k oldugunu s�yledi. sorun su ��r�k dis dilde beyazlik olustururmu?
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.