Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

OXYFRESH GARGARA

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Üye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı 01adanali Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: OXYFRESH GARGARA
    Gönderildi: 28-Agustos-2013 tarihinde 11:58
Bugün oxyfreshin sitesine girdim ve bir tanitim videosu vardi.Dinledim çok mantikli geldi.Içindekilere baktim çinkoda varmis ayrica oksijen varmis dildeki sülfürü oksitliyerek kokuyu azaltiyormus.Tek takildigim nokta bu içinde oksijen olmasi.Oksijen kullanimi kansere yol açiyormus bu gargarada böyle bir risk var mi ?
Başa Dön
Arayan Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Arayan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 18-Aralik-2015 tarihinde 14:46
Selamun Aleykum Dr Murat Aydin hocam merak ettiqim bir konu var.Oksifresh bilindiqi uzere cinkolu ama kokuya karsi en etkili urunu naneli limonlu .Yani tatlandiricili galiba yani en azindan kullanildiqinda aqziniza limon tadi veriyor.Is boyle okuluncada sizce bu urun aqiz kokusunu coqaltirmi?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Yönetici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 18-Aralik-2015 tarihinde 17:59
Evet Oxyfresh piyasamizda iyilerden birisidir.
PharmolZn, Oderol, Oxyfresh 'i severim

Tabi gargaranin kompozisyonunda tatlandirici bulunuyor olmasi etki süresini sorgulanir yapiyor ama alkollü gargaralardan (listerin, andoreks, cb12, vs) defa iyidir

Ithal ürün olmasi sebebi ile fiyat bakimindan zorluk yaratabiliyor, fakat Oxyfresh iyidir

-M
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Yönetici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 08-Ekim-2016 tarihinde 15:37
Theramed gargara içerigindeki alkole dikkat ediniz.

Ayrica gargarada yer alan çinko bilesigi suda kolay çözünmeyen ZnSO4 seklindedir, etkisi zayiftir.

Sabun dahil, çok sayida hidrokarbon içerir. Bunlar organik gazlara dönüsebilir özelliktedir.

Aqua-sorbitol-hydrated silica-alcohol-sodium lauryl sulfate-aroma-alimuna-PEG32-xanthan gum- PEG30 glyceryl stearate,sodium flouride-sodium saccharin-disodium phosphate-cocamidopropyl betaine-caprylic/capric triglyceride-zinc sulfate-dextrin-sodium chloride- sodyum sulfate-gellan gum-silica-sodium benzoate-limonene-cl 77007-cl77891-sodium floride (1450 ppm) içerir.
-M
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.