![]() |
gece plagi dis gicirdatma plagi |
Yanıtla
|
| Yazar | |
zeynep
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: gece plagi dis gicirdatma plagiGönderildi: 25-Haziran-2015 tarihinde 10:31 |
|
bende bisey sormak istiyorum murat hocam ben dislerimi siktigim i�in doktor dis plagi verdi bunu gece takiyorum sabah �ikariyorum gece dislerimi fir�aladiktan sonra takiyorum ama �ikardigimda bazen �ok k�t� kokuyor bazen normal bir agiz kokusu bunun agzimin yada nefesimin koktugunu g�sterirmi
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Haziran-2015 tarihinde 12:07 |
|
Duruma g�re s�re belirlenir. Bazi durumlarda sadece geceleri takilirsa yeterli olur, bazi durumlarda g�nde 20 saat takilmalidir. S�reyi doktorunuz ayarlar.
Yanlislikla yumusak plaktan yapilirsa hi� bir faydasi olmadigi gibi dis gicirdatmayi artirir. Agizda sakiz hissi uyandirir ve birey bu plagi refleks olarak �ignemek ister. Bu bizim istemedigimiz bir seydir. Sert plaktan yapilmis olanlar dis gicirdatmayi azaltir. Kullanilmis, ayakkabi, i� �amasiri, ceket, g�mlek, �orap ve protez kokuyor olabilir. Bunda bir s�rpriz yoktur. Kokuyorsa temizleyiniz. -M |
|
![]() |
|
zeynep
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Haziran-2015 tarihinde 09:51 |
|
dis plagimda gece isirmamdan kaynakli yirtilmalar ve zedelenmeler var sanirim bu plagin yumusak oldugunu g�steriyor o halde kullanmamalimiyim?
|
|
![]() |
|
sorti
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Subat-2020 tarihinde 09:43 |
|
benim arka dislerimde hafif kemik erimesi ve dis sikma problemim var botox yaptirmayi d�s�n�yorum fakat ise yarar mi 3 seanslik uygulama ile bazi �ene kaslari islevini kaybediyormus buda dis sikmayi �nl�yormus bu konu hakkinda g�r�s�n�z nedir hocam
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Subat-2020 tarihinde 21:14 |
Botoks, bir ka� ay dis sikmayi azaltir. Sonra etkisi ge�er. �m�r boyu 2 ayda bir defa botoks yaptirmak pahali , tekrarlanamaz, s�rd�r�lemez bir ��z�m gibi geldi bana. -M |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |