![]() |
agiz kokusu vs kanser |
Yanıtla
|
| Yazar | |
sessiz
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: agiz kokusu vs kanserGönderildi: 16-Kasim-2011 tarihinde 19:16 |
|
bence agiz kokusunun kanser hastaligindan bir farki yok nedenine gelince her ikiside insani inanilmaz yipratiyor kanserin ila�lari var ama kesin ��z�m� yok agiz kokusu da �yle ikisinde de iyilesme ihtimali var ama az ikisi de bizi bir nevi �l�me s�r�kl�yor kanserde hastaligi atlatamassan ztn �l�yorsun agiz kokusunda b�le bir durum yok ama insan bu hastaliktan o kadr yipraniyor o kadr �z�l�yor ki o �z�nt� git gide b�y�yor ve inannin insanin bu �z�nt�den moral bozuklugundan kansere yakalanmasi i�ten bile degil ya da insan intihari d�s�n�yor( ve buna belki de inanci izin vermiyor ztn o olmasa bir�ogumuz bu yolu �oktan se�mistik �yle degil mi) yani agiz kokusu da insani bir nevi �l�me s�r�kl�yor diyecegim o ki kansere ��z�m bulmak i�in insanoglu o kadar �aba sarf ediyor ama bu hastalik i�in �aba sarf eden doktor sayisi olduk�a az bence bunun nedeni de �ogu kiside bu hastaligin olmamasi ve isin psikolojik tarafinin bunu �ekmeyen yasamayan insan tarafindan bilinmemesi ama onlara da hak veriyorum aslinda ��nk� bazen d�s�n�yorum bu hastaliga yakalanmasaydim ben de b�y�k ihtimal bu hastaligi �nemsemezdim ama hem bu hastaliga yakalanmamis hem de bizi �nemseyen herkesten allah bin kere razi olsun yazdiklarim biraz i� karartici ama yasadigimiz durumu psikolojiyi en a�ik sekilde anlatmak istedim
|
|
![]() |
|
ugur8051
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 15-Kasim-2011 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Aralik-2011 tarihinde 17:13 |
|
bu hastaliga yakalanmasaydim, belki ben de agzi kokan insanlardan nefret
ederdim.��nk� dayanilmaz boyutlara ulasiyor ve bizden nefret eden
insanlara hakverir ,onlara kizamaz hale geliyoruz.ancak isin en aci yani
kimse bundan kurtulmak i�in verdigimiz �abanin farkinda degil belki de
bu y�zden bizden kat be kat daha fazla nefret ediyolar hatta
yoksayiyorlar...
|
|
![]() |
|
daraldim
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Ocak-2012 tarihinde 16:45 |
|
sessizin yazdiklarina katiliyorum.insan intihari d�s�n�yor ama inancindan dolayi vazge�iyor.depresyon ila�larini kullanmaya basladim,sebebi nisanlandim ve evliligim yakinda,bu durumu kafama takmaktan psikolojim bozuldu
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |