Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Hi� ge�meyen koku

Yanıtla Yanıtla Sayfa  <123
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mete06 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Agustos-2020 tarihinde 00:52
merhaba yazdiklarinizi okudum bende de ��r�m�s peynir kokusu geliyor koltuk altimdan ne yaparsam olmuyor botoks yaptirdim daha sonra kullanmadigim parf�m,deodorant kalmadi.her gece banyo yaparim,banyo yaptikdan bile sonra 5 dk sonra odamda nefes alinmiyor koku odayi boguyor 7 yildir �ekiyor hayatimda ilk defa bir tane doktor aldi o da ben hi� bir sey yapamam dedi.Endoskopi yaptirdim,i� hastaliklari testlerim �ok iyi �ikiyor �neriniz varsa dinlerim �ok fazla terleyen bir insan degilim sordugum hi� kimse su ana kadar senden ter kokusu almiyoruz diyorlar ter bezlerimden ter degilde koku geldiklerini s�yl�yor herkes en son ter bezlerimi aldirmayi d�s�n�yorum son �are bu artik.
Başa Dön
marln Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı marln Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Eyl�l-2020 tarihinde 21:59
Uzun zamandir foruma giremedim ama bazen okuyorum yazilanlari.bendede 9 senedir hem agiz hemde nefes kokusu var.tum doktorlara gittim sonuclarim temiz cikti.forumda okuduklarima dayanak su sebeblerden olabilir.agiz kokum fizyolojik ��nk� bende agizim nezaman kuruyorsa dilindeki pas artiyor ve ben bile duyuyorum midem bulaniyor.su i�tigimde veya sakiz cignedimde tukurugum artiyor o koku ge�iyor.ayrica benim burnumun i�i �ok kuru.nefes kokusu ise kabizliktan olabilir.bu 2 haftadir tuvalete cikiyorum ama yine bazen d�zeni bozuluyor.beni en �ok nefes kokusu rahatsiz ediyor.��nk� girdigimde ortamlari hemen kokutuyorum tuhaf olan suki kabizligim ge�se bile koku gecmiyor.ama murat hocanin dedigi asiri gazdan g�z yanmasi oluyor.bide burun tomografimden bahsedecem filmde sinuslerim cok asiri dolmustu.acaba biriken sivi nefes kokusu yapmazmi
Başa Dön
mete06 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mete06 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Eyl�l-2020 tarihinde 20:57
merhaba odayi saran v�cut kokusunu ��zebildiniz mi?koltuk altindan mi geliyor bende koltuk altinda geliyor ve sizinki gibi odayi boguk bir koku kapliyor banyo yapim ya da yapmayayim farketmiyor bana yazarsan sevinirim iyi g�nler.
Başa Dön
izmir35 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı izmir35 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Ekim-2022 tarihinde 09:25
İlk gönderen: aydinmur aydinmur yazdı:

İlk gönderen: Four00 Four00 yazdı:

Hocam tam tesekk�ll� hastaneye gitmelerini ne i�in �nerdiniz?
Hastaligin kesinlesmesi i�in mi?

�lkemizde (Ankara D�zen disinda) tmau teshisi i�in idrar �rnegi alip kuralina uygun sekilde trimetilamin bakan herhangi bir laboratuar yok. Eger buna bakan yeterli sayida laboratuar yoksa bu hastaligin ayirimini yapip, klinikte bu hastaligi y�netecek hekim de bulunmayabilir �ekincesi duydugum sebebi ile tmau s�pheli hastayi tam tesekk�ll� hastahaneye g�nderdim
Murat hocam TMAU-FMO3 testini Ankara INTERGEN laboratuari da yapiyormus.Ancak kandan yapiyorlar.D�zen laboratuari idrardan yapiyor.Acaba kandan yapilan bu testte kuralina uygun bir sekilde sonu� verir mi ?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Ekim-2022 tarihinde 18:52
24 saatlik idrardan bakilir diye biliyorum.
d�zen lab.
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Kasim-2022 tarihinde 07:32
Murat hocam ve arkadaslar hepinize iyi g�nler. Hocam su dolu bardaga �fleyerek hem �fleme esnasinda veya �fleme bitiminde �fledigimiz bardagi soluyarak k�t� koku algilamamiz bir test y�ntemi veya kokuya dair anlamli iz ve emare olarak sayilabilir mi? cevaplarsaniz sevinirim ayrica bunu deneyen arkadaslar varsa sonucunu paylasirlars asevinirim. Iyi g�nler saygilar
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
Orhan96413411 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Orhan96413411 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Kasim-2022 tarihinde 16:44
Herkeze meraba bi soru sormak istiyorum agiz kokusunun hissedilme g�c� varmi mesela ben insanlarla normal bi mesafede otururken kesinlikle kimse koku duymuyor hissedilmiyor ama yakinlasinca koku hissediliyor bu koku sizde nasil yayiliyor
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Kasim-2022 tarihinde 20:35
avucunuza hohlamak gibi bir sey.
su olmayan bardaga �flemek, model olarak hohlamaya daha fazla benzesir
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla Sayfa  <123

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.