![]() |
��r�k |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Simyaci
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: ��r�kGönderildi: 27-Agustos-2019 tarihinde 18:22 |
|
Murat hocam meslek hayatiniz boyunca bir tane bile ��r�k disin �ok �ok yogun bir koku yaptigina sahit oldunuz mu? Hocam kokudan kastim kanal tedavisi yapilirken yayilan koku degil..Hasta daha agzini a�ar a�maz hissettiginiz ve ��r�g� tedavi edince ge�en bir koku?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Agustos-2019 tarihinde 20:28 |
B�yle bir vaka animsamiyorum -M |
|
![]() |
|
Simyaci
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Agustos-2019 tarihinde 16:23 |
|
Peki hocam sagolun varolun..Bir baska sorum mide kaynakli koku problemli olan bi hastada da agizina bir bisk�vi attiginda koku kaybolur mu?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Agustos-2019 tarihinde 07:55 |
|
Evet ama bisk�viti agiziniza atinca bir �ak agiz kokusu kaybolur. Tip 3 e �zel bir durum degildir.
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Temmuz-2021 tarihinde 19:06 |
|
G�r�n�rde bir siyahlik vs yoksa disimizin ��r�k olup olmadigini nasil anlariz?
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Temmuz-2021 tarihinde 15:41 |
|
BENIM DISLERIM B�YLE LEKELI. ALT �ENEDE EN ARKA 20LIK ILE ONUN YANINDAKININ DIP KISIMLARI SIYAH DURUYOR SIZCE ��R�M�S M�. DOKUNUNCA KOKU GELMIYOR ORDAN. �ST �ENEDE DE 2 ILE 3. DISIN ARASI O BOSLUK LEKELI DURUYOR ��R�K M� EMIN DEGILIM AGRI SIZIM YOK. ARALARINDA YEMEK BIRIKINCE ARASI KOKUYOR AMA DIS IPIYLE TEMIZLIYORUM O KOKU GITSE DE AGIZ KOKUM GITMIYOR.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Temmuz-2021 tarihinde 20:57 |
��r�k ilk basladiginda beyazlik seklinde ortaya �ikar. Mat ve tebesirimsidir. Sonra siyahlanir. Bu sirada isil ge�irme �zelligi degisir. Arkadan ayna ile aydinlatinda �nden bakan aliskin g�z iki dis arasindaki ��r�g� g�r�r. Veya bazi ��r�kler r�ntgende g�r�n�r. Sahis emdiginde tat koku duyuyorum dedigi noktada veya agri dydugunu s�yledigi dislerde bulunuyor olmasi daha kuvvetli bir ihtimaldir. |
|
![]() |
|
�ilekligazoz
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Kasim-2023 tarihinde 14:25 |
|
Merhaba hocam bende disimin i�ten ��r�k olabilecegini d�s�n�yorum. Soguga ve sicaga karsi �ok hassas. Kanal tedavisi yapilacak o disimde. Periodontit tedavi de olmam gerekiyor. Kanal tedavisi periodontit tedaviden �nce mi yapilmalidir?
|
|
|
�Allah�in sifasini yaratmadigi hi� bir hastalik yoktur.� (Buh�ri, Tib 1)
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |