![]() |
�ok su i�ince gariplik |
Yanıtla
|
| Yazar | |
ali1111
�ye
Kayıt Tarihi: 10-Haziran-2021 Konum: Bartin Durum: Çevrimdışı Puan: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: �ok su i�ince gariplikGönderildi: 13-Mart-2022 tarihinde 17:07 |
|
Merhaba ; kendimde g�rd�g�m birka� belirti ve soruyu paylasmak istiyorum
T�k�r�g�m� yutunca yani yutkundugumda midemde birden gurultu gibi gluk diye bir ses oluyor ve sindirilince bagirsaga ge�ince yani bu gurultular devam ediyor ishal oluyorum b�ylece neden t�k�r�k b�yle bi sikinti yapar ki baska yasayan var mi problemi. Ayrica az yemek yedigimde hemen ishal oluyorum ve diskida t�k�r�k mukus gibi seyler �ikiyor bagirsaklarimda s�rekli gaz , gaz sesleri var bu sesler yatinca daha da �ogaliyor kabizlik normal olmayan diskilama var �ok su i�ince bagirsaklarim �ok gurulduyor ve ishal oluyorum Anlamayanlar i�in t�k�r�g�m , yutkundugum zaman mideme indigi anda bi asit sesi mi desem gurultu gibi bi ses geliyor sindirimsel olabilir mi ve eminim bu sese ne neden oluyorsa o ishal de yapiyor beni |
|
![]() |
|
ali1111
�ye
Kayıt Tarihi: 10-Haziran-2021 Konum: Bartin Durum: Çevrimdışı Puan: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Mart-2022 tarihinde 17:09 |
|
�ok su derken 1,5 lt maksimum 2 litre
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Mart-2022 tarihinde 21:10 |
|
ayni gurultular bende de var. Psikolojik olarak hatirlayinca daha �ok n�ksediyor sanki stresin de etkisi var olabilir. Ama stressizken de oluyor bir sorun var orasi muhakkak. Bende kabizlik vs sorun yok. Kolonoskopi �ok sey anlatir ama riskli bir sey gibi duruyor. Endoskopi ona nazaran daha az riskli. Risk her seyde her yerde var o da bir ger�ek. Vallahi test verip incelenmeden sorunun ne oldugunu bulmak zor dostum
|
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |