![]() |
kokuyu kesen bir form�l buldum |
Yanıtla
|
| Yazar | |
nurka
�ye
Kayıt Tarihi: 24-Ekim-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: kokuyu kesen bir form�l buldumGönderildi: 31-Ekim-2012 tarihinde 23:32 |
|
kardeslerim merhaba bu agiz kokusu lanetini bir nebze de olsa yok eden bir form�l buldum.ge�enlerde forumlarda takilirken arkadasin biri de bu hastaliktan sikayet�i ve ��z�m yolu bulmus.
disleri fir�aladiktan sonra dilinizide fir�alayin...ondan sonra dilinizi pamukla silin iyice. ben 2 g�nd�r yapiyorum ve kokuda azalma oldugunu hissediyorum %70 civari koku azaldi arkadaslar.ne yapalim simdilik bunla idare edicem gidebildigi yere kadar. |
|
![]() |
|
isim
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Kasim-2012 tarihinde 22:15 |
|
nazik�e ama :)
|
|
![]() |
|
Scorpio
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 31-Ekim-2012 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Kasim-2012 tarihinde 15:28 |
|
Ben de iki haftadir d�zenli olarak bunu yapiyorum. Sabah kahvaltidan sonra ve aksam �inkolu macunla dislerimi fir�alayip eczaneden aldigim dil fir�asiyla dilimi arkalarini iyice fir�aliyorum. Bakteriler cosmasin diye sekerli seyler yemiyorum. Ve karbonatli sekersiz �inkolu sakiz �igniyorum. Koku yok olmak �zere, pharmol zn gargaraya da baslayacagim tamamen ge�mezse. Sanirim, tip 1 kokuya sahipsek bunu normal insanin agzina g�sterdigi hijyenin on katini g�stererek asabiliriz :)
|
|
![]() |
|
Kelebek
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Mart-2013 tarihinde 03:46 |
|
karbonatl� �ekersiz �inkolu sak�z acaba hangisi marka vermek yasak m� bilmiyorum ama �nerebilir misiniz �zelden veya burdan?
|
|
![]() |
|
effect
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 02-Eyl�l-2012 Konum: Denizli Durum: Çevrimdışı Puan: 299 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Mart-2013 tarihinde 07:40 |
Siz yenisiniz galiba:)) Buradaki arkada�lar�n �o�u dahil dedi�iniz y�ntemi zaten uyguluyoruz sabah aksam. Sorunumuz a��z d���nda oldu�u i�in i�e yaram�yor. Ama a��z temizli�inde �ok �nemli bir y�ntem elbette. Te�ekk�rler. |
|
![]() |
|
�ifa
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 12-Mart-2013 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 38 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Nisan-2013 tarihinde 00:35 |
|
Ben dilimde ki bakteri floras�n� �ay ka����yla hafif�e al�yorum:) ��nk� dil f�r�alar�yla dil k�k�ne kadar gidemiyorum hatta dilin orta tabakas�nda bile kusma refleksi ve akabinde ak�nt� yo�unla��yor. F�r�alama i�lemi de netice vermiyor. Ama �ay ka����yla hafif bir �ekilde dil k�k�nden ucuna kadar g�zelce kaz�yorum. Daha rahat ediyorum;)
|
|
![]() |
|
ormes
�ye
Kayıt Tarihi: 27-Ocak-2013 Konum: �stanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 93 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Nisan-2013 tarihinde 14:23 |
peki o bakteri floras�n�n neden olu�tu�unu biliyormusunuz ? hi� ara�t�rd�n�zm� doktorlara falan sordunuzmu |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |