Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

kokuyu kesen bir form�l buldum

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nurka Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: kokuyu kesen bir form�l buldum
    Gönderildi: 31-Ekim-2012 tarihinde 23:32
kardeslerim merhaba bu agiz kokusu lanetini bir nebze de olsa yok eden bir form�l buldum.ge�enlerde forumlarda takilirken arkadasin biri de bu hastaliktan sikayet�i ve ��z�m yolu bulmus.

disleri fir�aladiktan sonra dilinizide fir�alayin...ondan sonra dilinizi pamukla silin iyice.
ben 2 g�nd�r yapiyorum ve kokuda azalma oldugunu hissediyorum %70 civari koku azaldi arkadaslar.ne yapalim simdilik bunla idare edicem gidebildigi yere kadar.
Başa Dön
isim Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı isim Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Kasim-2012 tarihinde 22:15
nazik�e ama :)
Başa Dön
Scorpio Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Scorpio Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Kasim-2012 tarihinde 15:28
Ben de iki haftadir d�zenli olarak bunu yapiyorum. Sabah kahvaltidan sonra ve aksam �inkolu macunla dislerimi fir�alayip eczaneden aldigim dil fir�asiyla dilimi arkalarini iyice fir�aliyorum. Bakteriler cosmasin diye sekerli seyler yemiyorum. Ve karbonatli sekersiz �inkolu sakiz �igniyorum. Koku yok olmak �zere, pharmol zn gargaraya da baslayacagim tamamen ge�mezse. Sanirim, tip 1 kokuya sahipsek bunu normal insanin agzina g�sterdigi hijyenin on katini g�stererek asabiliriz :)
Başa Dön
Kelebek Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelebek Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Mart-2013 tarihinde 03:46
karbonatl� �ekersiz �inkolu sak�z acaba hangisi marka vermek yasak m� bilmiyorum ama �nerebilir misiniz �zelden veya burdan?
Başa Dön
effect Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Mart-2013 tarihinde 07:40
İlk gönderen: nurka nurka yazdı:

kardeslerim merhaba bu agiz kokusu lanetini bir nebze de olsa yok eden bir form�l buldum.ge�enlerde forumlarda takilirken arkadasin biri de bu hastaliktan sikayet�i ve ��z�m yolu bulmus.

disleri fir�aladiktan sonra dilinizide fir�alayin...ondan sonra dilinizi pamukla silin iyice.
ben 2 g�nd�r yapiyorum ve kokuda azalma oldugunu hissediyorum %70 civari koku azaldi arkadaslar.ne yapalim simdilik bunla idare edicem gidebildigi yere kadar.

Siz yenisiniz galiba:))
Buradaki arkada�lar�n �o�u dahil dedi�iniz y�ntemi zaten uyguluyoruz sabah aksam. Sorunumuz a��z d���nda oldu�u i�in i�e yaram�yor.
Ama a��z temizli�inde �ok �nemli bir y�ntem elbette. Te�ekk�rler.
Başa Dön
�ifa Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı þifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Nisan-2013 tarihinde 00:35
Ben dilimde ki bakteri floras�n� �ay ka����yla hafif�e al�yorum:) ��nk� dil f�r�alar�yla dil k�k�ne kadar gidemiyorum hatta dilin orta tabakas�nda bile kusma refleksi ve akabinde ak�nt� yo�unla��yor. F�r�alama i�lemi de netice vermiyor. Ama �ay ka����yla hafif bir �ekilde dil k�k�nden ucuna kadar g�zelce kaz�yorum. Daha rahat ediyorum;)
Başa Dön
ormes Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ormes Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Nisan-2013 tarihinde 14:23
İlk gönderen: þifa �ifa yazdı:

Ben dilimde ki bakteri floras�n� �ay ka����yla hafif�e al�yorum:) ��nk� dil f�r�alar�yla dil k�k�ne kadar gidemiyorum hatta dilin orta tabakas�nda bile kusma refleksi ve akabinde ak�nt� yo�unla��yor. F�r�alama i�lemi de netice vermiyor. Ama �ay ka����yla hafif bir �ekilde dil k�k�nden ucuna kadar g�zelce kaz�yorum. Daha rahat ediyorum;)

peki o bakteri floras�n�n neden olu�tu�unu biliyormusunuz ? hi� ara�t�rd�n�zm� doktorlara falan sordunuzmu
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.